Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[QUOTE]Pozdrowienia dla Wolfa i slicznego Kaniska.:lol:
My z Janka na wczasach w Beskidach. Niestety tez pada...[/QUOTE] dziękujemy ,miłego wypoczynku :loveu:

[QUOTE]A jak nazywa się ta maść? [/QUOTE]-zdjęcie bo opis Egradska już zamieściła ;) niestety słaba ostrość....

[url=http://up.programosy.pl/foto/20130714211.jpg][img]http://up.programosy.pl/foto/20130714211.jpg[/img][/url]
[url=http://up.programosy.pl/foto/20130714212.jpg][img]http://up.programosy.pl/foto/20130714212.jpg[/img][/url]

Kanisek już się calkiem nieźle zaaklimatyzował.Z godziny na godzinę jest coraz bardziej otwarty.Bez problemu już zostaje na swojej dzialce bo wie,że poźniej będzie znów z nami praktycznie przez caly dzień.Je już pełne porcje.Na początku jadl jak myszka.Teraz pełna micha ale na dwie raty.Dzisiaj będzie po poludniu potrawka z kurczaka plus ryż.Witaminy na stawy dostaje.Tabletek p.bolowych nie podawalem,bo na razie nie widzialem objawow bólowych.Przy okazji nagram film z porannym powitaniem i jego harce.Widok bezcenny:cool3:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=#000000][FONT=verdana]

Na razie byl o Kanisia jeden telefon, ale niezdecydowany jakis. Czekamy na ten wlasciwy, najlepiej z takiego domku, do jakiego Mona nasza zaglodzona trafila:mdleje:[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
To bardzo szybki odzew!!!

Posted

Zapisze sobie chlopaka. I taka mala dygresja: bardzo podobaja mi sie opisy i deklaracje ...nie jestesmy hotelem tylko domem tymczasowym, ale kasujemy jak hotel tylko jeszcze musicie sobie postawic kojec zebysmy mogli zarabiac :evil_lol:. Cudo.

Posted (edited)

A bo się bawię Y.tubką podmieniając dźwięk i nie chciało mi się szukać dluższych kawalkow ,bo strasznie tubka mi muli przy edycji filmów:lol:.

[video=youtube;4VjIjFEIKqQ]http://www.youtube.com/watch?v=4VjIjFEIKqQ[/video]

Edited by wolf122
Posted

Piekny Kanisek na filmiku. Bardzo sie martwie o stawy naszego pupila, basiura mowila, ze tyle lekow musi brac, bo go boli, a tu na filmie bryka jak szczeniol. Albo mu wyjatkowo sluzy Wasze towarzystwo, albo dobrze udaje, ze nie cierpi.
Pozdrawiam Was serdecznie z Czech

Posted

Dzięki za pozdrowienia,Kanisek faktycznie doopkę ma słabą i łapka czasami gdy biega po betonie lub gołej ziemi, bywa podnoszona czyli ją oszczędza.Niewątpliwie jest wrażliwa i nie ma co się dziwić,bo dziurę w tej łapince ma jak krater.Ale szprycować go lekami póki co nie było potrzeby.Nie zauważyłem jakiejś gorszej dyspozycji,przynajmniej póki co:loveu:

Posted

Już jestem i nadrabiam zaległości :)
Na konto SKARPETY wpłynęło dla Kanisia 100 zł od Agnieszki Ewy K.
Serdecznie dziękuję w imieniu chłopaka :loveu:

Ostatnio oglądam pogodę z myślą o Kanisie ...
Ze względu na niego cieszę się, że najbliższe dni mają być coraz cieplejsze, bo sama upałów nie lubię ;)
Niech wygrzewa się chłopak na słonku :loveu:

Posted

wolf - popłakałam się; nie wiem jak mam ci dziękować za to, że kanis jest taki szczęśliwy; za dobrze pamiętam tego smutnego owczarka w mokrym betonowym boksie, żeby bez emocji oglądać takie filmy...

Posted

Dzisiaj Kanisek ma gorszy dzień ale może dlatego,że dlużej był sam i dostal też 3 tabletki na pasożyty.Jest trochę osowialy ,zjadl trochę mięska z kurczaka.Zobaczymy jak dalej będzie.Może dokucza mu lapka.Ale nie chcę go obciążać lekami p.bólowymi,bo może to skutek uboczny dohinelu.Jak będę widział,że mu nie przechodzi to dostanie p.bólowe i zobaczymy jutro jak zajączek będzie kicał.Nic zlego się nie dzieje.Jest lekki spadek nastroju ale nie chcę go szprycować bez powodu.

Posted

ukochaj malucha od nas, czekamy na jutrzejsza audycje w radiu. Telefon nosze na szyi, zeby nie przegapic jakiegos sygnalu, ale na razie cisza.
Pozdrawiam wszystkich z Postojnej

Posted

[quote name='wolf122']Dzisiaj Kanisek ma gorszy dzień ale może dlatego,że dlużej był sam i dostal też 3 tabletki na pasożyty.Jest trochę osowialy ,zjadl trochę mięska z kurczaka.Zobaczymy jak dalej będzie.Może dokucza mu lapka.Ale nie chcę go obciążać lekami p.bólowymi,bo może to skutek uboczny dohinelu.Jak będę widział,że mu nie przechodzi to dostanie p.bólowe i zobaczymy jutro jak zajączek będzie kicał.Nic zlego się nie dzieje.Jest lekki spadek nastroju ale nie chcę go szprycować bez powodu.[/QUOTE]

Kanisku ciocia trzyma kciuki za Twoje zdrowie :*

Posted

Już jest lepiej :cool3: Kanisek pozbył się balastu i od razu poweselał.Chyba ten Dehinel troszkę mu zaszkodził ale to było konieczne.Kica znow jak zajączek(relacja mojej żony,bo ja nadrabiam zaleglości komputerowe),zjadł przed chwilą na spółę z moimi sierciuchami bialy ser i poszedł do siebie na noc.Jutro będzie na pewno ok ;)

Posted

[quote name='wolf122']Już jest lepiej :cool3: Kanisek pozbył się balastu i od razu poweselał.Chyba ten Dehinel troszkę mu zaszkodził ale to było konieczne.Kica znow jak zajączek(relacja mojej żony,bo ja nadrabiam zaleglości komputerowe),zjadł przed chwilą na spółę z moimi sierciuchami bialy ser i poszedł do siebie na noc.Jutro będzie na pewno ok ;)[/QUOTE]

i takich wieści nam trzeba :lol: