wolf122 Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 [QUOTE]Pozdrowienia dla Wolfa i slicznego Kaniska.:lol: My z Janka na wczasach w Beskidach. Niestety tez pada...[/QUOTE] dziękujemy ,miłego wypoczynku :loveu: [QUOTE]A jak nazywa się ta maść? [/QUOTE]-zdjęcie bo opis Egradska już zamieściła ;) niestety słaba ostrość.... [url=http://up.programosy.pl/foto/20130714211.jpg][img]http://up.programosy.pl/foto/20130714211.jpg[/img][/url] [url=http://up.programosy.pl/foto/20130714212.jpg][img]http://up.programosy.pl/foto/20130714212.jpg[/img][/url] Kanisek już się calkiem nieźle zaaklimatyzował.Z godziny na godzinę jest coraz bardziej otwarty.Bez problemu już zostaje na swojej dzialce bo wie,że poźniej będzie znów z nami praktycznie przez caly dzień.Je już pełne porcje.Na początku jadl jak myszka.Teraz pełna micha ale na dwie raty.Dzisiaj będzie po poludniu potrawka z kurczaka plus ryż.Witaminy na stawy dostaje.Tabletek p.bolowych nie podawalem,bo na razie nie widzialem objawow bólowych.Przy okazji nagram film z porannym powitaniem i jego harce.Widok bezcenny:cool3: Quote
madziakato Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Oj no to czekamy z utęsnieniem na ten filmik!!! Quote
madziakato Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 [COLOR=#000000][FONT=verdana] Na razie byl o Kanisia jeden telefon, ale niezdecydowany jakis. Czekamy na ten wlasciwy, najlepiej z takiego domku, do jakiego Mona nasza zaglodzona trafila:mdleje:[/FONT][/COLOR][/QUOTE] To bardzo szybki odzew!!! Quote
Martika&Aischa Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 to czekamy na filmik z naszym bohaterem w roli głównej ;) Quote
madziakato Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Pokazuj się Kanisku!!! Tyle ciotek(i wujków) się tu o Ciebie martwi... Quote
kakadu Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 ja tez czekam na filmik :) i trzymam kciuki, żeby wreszcie zadzwonił ten jedyny najlepszy domek :kciuki: Quote
LILUtosi Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Zapisze sobie chlopaka. I taka mala dygresja: bardzo podobaja mi sie opisy i deklaracje ...nie jestesmy hotelem tylko domem tymczasowym, ale kasujemy jak hotel tylko jeszcze musicie sobie postawic kojec zebysmy mogli zarabiac :evil_lol:. Cudo. Quote
Poprawna Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Lilu .... zaraz zostaniesz posądzona przez ten DT basiora, że klienta chcesz przejąć :evil_lol: Quote
wolf122 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 [video=youtube;I7AbiJb2wXc]http://www.youtube.com/watch?edit=vd&v=I7AbiJb2wXc[/video] Quote
wolf122 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 (edited) A bo się bawię Y.tubką podmieniając dźwięk i nie chciało mi się szukać dluższych kawalkow ,bo strasznie tubka mi muli przy edycji filmów:lol:. [video=youtube;4VjIjFEIKqQ]http://www.youtube.com/watch?v=4VjIjFEIKqQ[/video] Edited July 15, 2013 by wolf122 Quote
egradska Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Piekny Kanisek na filmiku. Bardzo sie martwie o stawy naszego pupila, basiura mowila, ze tyle lekow musi brac, bo go boli, a tu na filmie bryka jak szczeniol. Albo mu wyjatkowo sluzy Wasze towarzystwo, albo dobrze udaje, ze nie cierpi. Pozdrawiam Was serdecznie z Czech Quote
wolf122 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Dzięki za pozdrowienia,Kanisek faktycznie doopkę ma słabą i łapka czasami gdy biega po betonie lub gołej ziemi, bywa podnoszona czyli ją oszczędza.Niewątpliwie jest wrażliwa i nie ma co się dziwić,bo dziurę w tej łapince ma jak krater.Ale szprycować go lekami póki co nie było potrzeby.Nie zauważyłem jakiejś gorszej dyspozycji,przynajmniej póki co:loveu: Quote
DONnka Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Już jestem i nadrabiam zaległości :) Na konto SKARPETY wpłynęło dla Kanisia 100 zł od Agnieszki Ewy K. Serdecznie dziękuję w imieniu chłopaka :loveu: Ostatnio oglądam pogodę z myślą o Kanisie ... Ze względu na niego cieszę się, że najbliższe dni mają być coraz cieplejsze, bo sama upałów nie lubię ;) Niech wygrzewa się chłopak na słonku :loveu: Quote
kakadu Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 wolf - popłakałam się; nie wiem jak mam ci dziękować za to, że kanis jest taki szczęśliwy; za dobrze pamiętam tego smutnego owczarka w mokrym betonowym boksie, żeby bez emocji oglądać takie filmy... Quote
Martika&Aischa Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 ależ radość :) Kaniskowi prawie ogonek urwał się ze szczęścia ;) Quote
madziakato Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Świetny ten nasz Kanis!!! Bryka jak szczeniorek -to dobrze! Quote
wolf122 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Dzisiaj Kanisek ma gorszy dzień ale może dlatego,że dlużej był sam i dostal też 3 tabletki na pasożyty.Jest trochę osowialy ,zjadl trochę mięska z kurczaka.Zobaczymy jak dalej będzie.Może dokucza mu lapka.Ale nie chcę go obciążać lekami p.bólowymi,bo może to skutek uboczny dohinelu.Jak będę widział,że mu nie przechodzi to dostanie p.bólowe i zobaczymy jutro jak zajączek będzie kicał.Nic zlego się nie dzieje.Jest lekki spadek nastroju ale nie chcę go szprycować bez powodu. Quote
egradska Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 ukochaj malucha od nas, czekamy na jutrzejsza audycje w radiu. Telefon nosze na szyi, zeby nie przegapic jakiegos sygnalu, ale na razie cisza. Pozdrawiam wszystkich z Postojnej Quote
Martika&Aischa Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Trzymam kciuki! Oby zadzwonił ten jeden wymarzony telefon !!! Quote
Martika&Aischa Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='wolf122']Dzisiaj Kanisek ma gorszy dzień ale może dlatego,że dlużej był sam i dostal też 3 tabletki na pasożyty.Jest trochę osowialy ,zjadl trochę mięska z kurczaka.Zobaczymy jak dalej będzie.Może dokucza mu lapka.Ale nie chcę go obciążać lekami p.bólowymi,bo może to skutek uboczny dohinelu.Jak będę widział,że mu nie przechodzi to dostanie p.bólowe i zobaczymy jutro jak zajączek będzie kicał.Nic zlego się nie dzieje.Jest lekki spadek nastroju ale nie chcę go szprycować bez powodu.[/QUOTE] Kanisku ciocia trzyma kciuki za Twoje zdrowie :* Quote
wolf122 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Już jest lepiej :cool3: Kanisek pozbył się balastu i od razu poweselał.Chyba ten Dehinel troszkę mu zaszkodził ale to było konieczne.Kica znow jak zajączek(relacja mojej żony,bo ja nadrabiam zaleglości komputerowe),zjadł przed chwilą na spółę z moimi sierciuchami bialy ser i poszedł do siebie na noc.Jutro będzie na pewno ok ;) Quote
Martika&Aischa Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='wolf122']Już jest lepiej :cool3: Kanisek pozbył się balastu i od razu poweselał.Chyba ten Dehinel troszkę mu zaszkodził ale to było konieczne.Kica znow jak zajączek(relacja mojej żony,bo ja nadrabiam zaleglości komputerowe),zjadł przed chwilą na spółę z moimi sierciuchami bialy ser i poszedł do siebie na noc.Jutro będzie na pewno ok ;)[/QUOTE] i takich wieści nam trzeba :lol: Quote
Recommended Posts