pomóżpomagać Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Gdzie Twoja rodzinka malutka?:( Tak tu cicho i smutno, domek by się przydał... Odnowiłam Ci troszke ogłoszeń. Quote
masza44 Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 pomóżpomagać napisał(a):Gdzie Twoja rodzinka malutka?:( Tak tu cicho i smutno, domek by się przydał... Odnowiłam Ci troszke ogłoszeń. Dziękuję! Niestety na Święta przyjeżdżam w Wigilię wracam 27 wcześnie rano więc nie dam rady odwiedzić Antenki w Myczkowcach...To piękna sunia, tragedii tam nie ma, jest nakarmiona, ma ciepłą budę z sianem i posprzątane w kojcu ale mogłaby mieć lepsze życie i to jej obiecałam Quote
pomóżpomagać Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 masza44 napisał(a): ale mogłaby mieć lepsze życie i to jej obiecałam Nie da sie porównać życia w choćby najlepszym schronie a w normalnym domku pełnym miłości. Napewno nie jest jej tam strasznie źle ale zasługuje na to wszystko co może ją czekać w "rodzinie" :) A ja wierze, że znajdzie się w końcu ktoś kto jej pomoże i da ten wymarzony domek. Quote
Martika&Aischa Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Oby Atenka znalazła domek jeszcze przed świętami .....tego Ci życzę sunieczko ... Quote
masza44 Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 pomóżpomagać napisał(a):Nie da sie porównać życia w choćby najlepszym schronie a w normalnym domku pełnym miłości. Napewno nie jest jej tam strasznie źle ale zasługuje na to wszystko co może ją czekać w "rodzinie" :) A ja wierze, że znajdzie się w końcu ktoś kto jej pomoże i da ten wymarzony domek. Antenka nie jest w schronisku, ma na pewno lepsze warunki niż schroniskowe, ale tak jak napisałaś- to nie rodzina. Ludzie, którzy się nią zajmują też mają tego świadomość. Quote
pomóżpomagać Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 A dzwonił ktoś? Pytał o nią? Oby się w końcu i ona doczekała swojego domku. Quote
masza44 Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Powiem Wam na razie tylko tak: TRZYMAJCIE KCIUKI! Wczoraj miałam bardzo fajny telefon, bardzo obiecujący. Jedyne co niezgodne z moimi marzeniami o jej domku to to, że mieszkałaby w budzie, ale Pan powiedział, że w mrozy braliby ją do domu. Ona w sumie do budy jest przyzwyczajona, całe życie w niej mieszka, a tutaj miałaby duży ogrodzony teren do biegania, rodzinę i Pana, który nauczyłby ja wszystkiego...Pan zgadza się na wszystkie warunki, jest za sterylizacją, nawet obiecał dorzucić się do transportu ( bo domek koło Żywca), zadawał bardzo dużo przemyślanych pytań, prosił o więcej zdjęć. Ma się namyślić i ewentualnie szukałabym kogoś na PA. Więc kciukamy!! Quote
hankasanok Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 masza44 napisał(a):Powiem Wam na razie tylko tak: TRZYMAJCIE KCIUKI! Wczoraj miałam bardzo fajny telefon, bardzo obiecujący. Jedyne co niezgodne z moimi marzeniami o jej domku to to, że mieszkałaby w budzie, ale Pan powiedział, że w mrozy braliby ją do domu. Ona w sumie do budy jest przyzwyczajona, całe życie w niej mieszka, a tutaj miałaby duży ogrodzony teren do biegania, rodzinę i Pana, który nauczyłby ja wszystkiego...Pan zgadza się na wszystkie warunki, jest za sterylizacją, nawet obiecał dorzucić się do transportu ( bo domek koło Żywca), zadawał bardzo dużo przemyślanych pytań, prosił o więcej zdjęć. Ma się namyślić i ewentualnie szukałabym kogoś na PA. Więc kciukamy!! a wiec :kciuki::kciuki::kciuki: mocno trzymamy wszyscy Quote
pomóżpomagać Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Tak właśnie, wszyscy trzymamy mocno..:) Quote
masza44 Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Nie mam odpowiedzi więc pewnie nic z tego...:( Quote
pomóżpomagać Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 masza44 napisał(a):Nie mam odpowiedzi więc pewnie nic z tego...:( To przykre:shake: i smutne:-( i dobijające:placz: Może Pan się jeszcze namyśli:roll: Quote
hankasanok Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 masza44 napisał(a):Nie mam odpowiedzi więc pewnie nic z tego...:( tylko bez załamek!no!:mad: Szukamy dalej domu......znajdziemy na pewno!:p Quote
masza44 Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 ja się nie załamuję, muszę walczyć o dobry los dla Antenki bo jej to obiecałam widocznie to nie ten dom jej przeznaczony Quote
Martika&Aischa Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Przybiegłam przywitać się z dziewczynką :* Quote
masza44 Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Wpłacam na fundusz sterylkowy, postaram się w styczniu załatwić, żeby wysterylizować Antenkę. Boję się, że jej nie upilnują w czasie następnej cieczki...Może jak będzie wysterylizowana to będzie łatwiej o dom. Quote
pomóżpomagać Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Maleńka korzystając z chwili czasu odnowiłam kilka ogłoszeń a nóż ktoś Cię wyszuka?:) Tylko Masza niektóre aktywacje mogą przyjść na Twojego meila bo Twój podawałam do kontaktu:oops: O ile ten kontakt w ogłoszeniu to Twój:roll: Quote
masza44 Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 pomóżpomagać napisał(a):Maleńka korzystając z chwili czasu odnowiłam kilka ogłoszeń a nóż ktoś Cię wyszuka?:) Tylko Masza niektóre aktywacje mogą przyjść na Twojego meila bo Twój podawałam do kontaktu:oops: O ile ten kontakt w ogłoszeniu to Twój:roll: Dziękuję serdecznie, tak to mój e-mail, już potwierdziłam jedno:) Quote
Martika&Aischa Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Wszystkim cioteczkom z wątku Antenki przesyłam życzenia z serca płynące. Spokojnych, Wesołych i Cudowych Świąt cioteczki kochane:loveu: A Tobie Antenko Cudownego i Kochającego Domku ciocia życzy :* Quote
masza44 Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Nic niestety...postaram się na dniach załatwić jej darmową sterylkę i uzgodnić z DT żeby ją zabrali i zaopiekowali się nią do zjęcia szwów- będą ją musieli zabrać do środka na 10 dni. Jak mi sie uda postaram sie ja sama zabrać, ale nie wiem czy w styczniu dostanę urlop- do lutego mamy masakrę w pracy... Quote
pomóżpomagać Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Nie wierze, że na tyle ludzi i tyle ogłoszeń nikt jej nie wypatrzył :( Z całego serca Ci życze Antenko zebyś w tym Nowym Roku znalazła swój ukochany i jedyny domek! Quote
Martika&Aischa Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Kochającego człowieka i cudownego domku w Nowym Roku Atenko :* I niech się w końcu spełni ..... Quote
masza44 Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Dziękuję za życzenia i pieskom pod Wasza opieka również znalezienia domku w 2012 życzę! Quote
Recommended Posts