Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pomóżpomagać napisał(a):
Gdzie Twoja rodzinka malutka?:(
Tak tu cicho i smutno, domek by się przydał...
Odnowiłam Ci troszke ogłoszeń.

Dziękuję! Niestety na Święta przyjeżdżam w Wigilię wracam 27 wcześnie rano więc nie dam rady odwiedzić Antenki w Myczkowcach...To piękna sunia, tragedii tam nie ma, jest nakarmiona, ma ciepłą budę z sianem i posprzątane w kojcu ale mogłaby mieć lepsze życie i to jej obiecałam

Posted

masza44 napisał(a):
ale mogłaby mieć lepsze życie i to jej obiecałam

Nie da sie porównać życia w choćby najlepszym schronie a w normalnym domku pełnym miłości. Napewno nie jest jej tam strasznie źle ale zasługuje na to wszystko co może ją czekać w "rodzinie" :) A ja wierze, że znajdzie się w końcu ktoś kto jej pomoże i da ten wymarzony domek.

Posted

pomóżpomagać napisał(a):
Nie da sie porównać życia w choćby najlepszym schronie a w normalnym domku pełnym miłości. Napewno nie jest jej tam strasznie źle ale zasługuje na to wszystko co może ją czekać w "rodzinie" :) A ja wierze, że znajdzie się w końcu ktoś kto jej pomoże i da ten wymarzony domek.

Antenka nie jest w schronisku, ma na pewno lepsze warunki niż schroniskowe, ale tak jak napisałaś- to nie rodzina. Ludzie, którzy się nią zajmują też mają tego świadomość.

Posted

Powiem Wam na razie tylko tak: TRZYMAJCIE KCIUKI! Wczoraj miałam bardzo fajny telefon, bardzo obiecujący. Jedyne co niezgodne z moimi marzeniami o jej domku to to, że mieszkałaby w budzie, ale Pan powiedział, że w mrozy braliby ją do domu. Ona w sumie do budy jest przyzwyczajona, całe życie w niej mieszka, a tutaj miałaby duży ogrodzony teren do biegania, rodzinę i Pana, który nauczyłby ja wszystkiego...Pan zgadza się na wszystkie warunki, jest za sterylizacją, nawet obiecał dorzucić się do transportu ( bo domek koło Żywca), zadawał bardzo dużo przemyślanych pytań, prosił o więcej zdjęć. Ma się namyślić i ewentualnie szukałabym kogoś na PA. Więc kciukamy!!

Posted

masza44 napisał(a):
Powiem Wam na razie tylko tak: TRZYMAJCIE KCIUKI! Wczoraj miałam bardzo fajny telefon, bardzo obiecujący. Jedyne co niezgodne z moimi marzeniami o jej domku to to, że mieszkałaby w budzie, ale Pan powiedział, że w mrozy braliby ją do domu. Ona w sumie do budy jest przyzwyczajona, całe życie w niej mieszka, a tutaj miałaby duży ogrodzony teren do biegania, rodzinę i Pana, który nauczyłby ja wszystkiego...Pan zgadza się na wszystkie warunki, jest za sterylizacją, nawet obiecał dorzucić się do transportu ( bo domek koło Żywca), zadawał bardzo dużo przemyślanych pytań, prosił o więcej zdjęć. Ma się namyślić i ewentualnie szukałabym kogoś na PA. Więc kciukamy!!

a wiec :kciuki::kciuki::kciuki: mocno trzymamy wszyscy

Posted

Wpłacam na fundusz sterylkowy, postaram się w styczniu załatwić, żeby wysterylizować Antenkę. Boję się, że jej nie upilnują w czasie następnej cieczki...Może jak będzie wysterylizowana to będzie łatwiej o dom.

Posted

Maleńka korzystając z chwili czasu odnowiłam kilka ogłoszeń a nóż ktoś Cię wyszuka?:)
Tylko Masza niektóre aktywacje mogą przyjść na Twojego meila bo Twój podawałam do kontaktu:oops:
O ile ten kontakt w ogłoszeniu to Twój:roll:

Posted

pomóżpomagać napisał(a):
Maleńka korzystając z chwili czasu odnowiłam kilka ogłoszeń a nóż ktoś Cię wyszuka?:)
Tylko Masza niektóre aktywacje mogą przyjść na Twojego meila bo Twój podawałam do kontaktu:oops:
O ile ten kontakt w ogłoszeniu to Twój:roll:

Dziękuję serdecznie, tak to mój e-mail, już potwierdziłam jedno:)

Posted

Nic niestety...postaram się na dniach załatwić jej darmową sterylkę i uzgodnić z DT żeby ją zabrali i zaopiekowali się nią do zjęcia szwów- będą ją musieli zabrać do środka na 10 dni. Jak mi sie uda postaram sie ja sama zabrać, ale nie wiem czy w styczniu dostanę urlop- do lutego mamy masakrę w pracy...