Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Antenka to 10 miesięczna sunia, mieszaniec owczarka niemieckiego. Jest średniej wielkości pieskiem, około 20 kilo. Jest bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem, kiedy ktoś wchodzi do jej kojca wariuje z radości, skacze, wykłada brzuszek. Jest niesamowicie wesoła, rezolutna, uległa. Nie ma w niej grama agresji. Niedawno miała pierwszą cieczkę. Szukam jej domu ponieważ w miejscu w którym się znajduje może pozostać tylko czasowo. Ma ogłoszenia, wyróżnione allegro i tablicę na Podkarpacie, jest na OwP, ostatnio rozklejałam plakaty po Sanoku z jej ogłoszeniem. Było kilka telefonów niestety sprawdzenie warunków życia suni i umowa z zobowiązaniem do sterylizacji odstraszają.......Taka mentalność ludzi tutaj. Antenka od zawsze mieszka w budzie i dużym kojcu. Nie wychodzi na spacery. Znajduje się w Ośrodku Caritas w Myczkowcach koło Soliny. Trafia tam dużo podrzucanych psów i kotów. Może liczyć tam na jedzenie i opiekę weterynaryjną ale sterylizacja na razie nie wchodzi w grę...Umówiłam się z opiekunem zwierząt, że nie odda jej nikomu bez mojej wiedzy i zgody i , że znajdę jej dobry dom. Ale na razie cisza i cisza....ma wydarzenie na facebooku:
http://www.facebook.com/event.php?eid=138629152902552
Proszę pomóżcie znaleźć mi dla niej dom! Pomogłabym w transporcie nawet dalszym, byle tylko znalazła dom ze swoim człowiekiem, który przypilnuje, żeby nie rodziła szczeniaków i była kochana.
Kontakt: 728 838 200

Antenka pojechała do swojego domu do Porąbki koło Żywca.

Edited by masza44
  • Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pomóżpomagać napisał(a):
Witam i ja:)
Moge porobić małej ogłoszenia na okolicznych portalach,wpisać na bloga, porozsyłać troch.

Super, byłabym wdzięczna. Jeśli mogłabyś też rozkleić kilka plakatów po Krośnie to byłabym wdzięczna. Adres możesz podać na pw- moja siostra wysłałaby takie mini plakaty format-A-4.

Posted

masza44 napisał(a):
założyłam w nadziei na adopcje dogomaniacką:) telefony umilkły...

na dogo raczej dziewuszka domku nie znajdzie, trzeba ja ogłaszac! ale sama wiesz jak jest z adopcjami, zastój niesamowity :shake:

Posted

Ogłaszam ją, ogłaszam tylko to pozostaje, musze jej kupić pakiet na inne województwa, małopolske, może śląsk...rzeczywiście zastój, szybko idą tylko szczeniaki...

Posted

masza44 napisał(a):
Ogłaszam ją, ogłaszam tylko to pozostaje, musze jej kupić pakiet na inne województwa, małopolske, może śląsk...rzeczywiście zastój, szybko idą tylko szczeniaki...

oj, wiem ze ogłaszasz, a co do innych wojwodztw to jak najbardziej, małopolska, śląsk wrzuc tez Warszawa, tam adopcje jakos szybciej ida, na tym naszym podkarpaciu to cieżka sprawa........

Posted

pomóżpomagać napisał(a):
Póki co wczoraj zrobiłam małej ogłoszenia na lokalnych portalach, Krosno, Jasło, Brzozów. teraz mam więcej czasu to powrzucam jeszcze na jakieś:)
A jak tam sytuacja? nadal nic?

Dziękuję pięknie! Ja ją ogłaszam już od września i oprócz kilku telefonów od nieciekawych osób to nic....Zrobię jej ogłoszenia na małopolskie, śląsk i mazowieckie

Posted

Antenko, nie mogę zasnąć spokojnie jak już się tak zimno w nocy robi, myślę o Tobie czy nie marzniesz...zamówiłam pakiet 40 ogłoszeń mix na różne województwa, może uda Ci się myknąć do domku przed śniegiem...

Posted

masza44 napisał(a):
Martika ja jej od 2 miesięcy robię allegro wyróżnione i był 1 telefon- ale dom nieodpowiedni:( no nic, może po tym pakiecie ogłoszeń się uda

Maszko sunia jest młodziutka ...wierzę że znajdziesz jej cudowny dom i kochających ludzi.