masza44 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 (edited) Antenka to 10 miesięczna sunia, mieszaniec owczarka niemieckiego. Jest średniej wielkości pieskiem, około 20 kilo. Jest bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem, kiedy ktoś wchodzi do jej kojca wariuje z radości, skacze, wykłada brzuszek. Jest niesamowicie wesoła, rezolutna, uległa. Nie ma w niej grama agresji. Niedawno miała pierwszą cieczkę. Szukam jej domu ponieważ w miejscu w którym się znajduje może pozostać tylko czasowo. Ma ogłoszenia, wyróżnione allegro i tablicę na Podkarpacie, jest na OwP, ostatnio rozklejałam plakaty po Sanoku z jej ogłoszeniem. Było kilka telefonów niestety sprawdzenie warunków życia suni i umowa z zobowiązaniem do sterylizacji odstraszają.......Taka mentalność ludzi tutaj. Antenka od zawsze mieszka w budzie i dużym kojcu. Nie wychodzi na spacery. Znajduje się w Ośrodku Caritas w Myczkowcach koło Soliny. Trafia tam dużo podrzucanych psów i kotów. Może liczyć tam na jedzenie i opiekę weterynaryjną ale sterylizacja na razie nie wchodzi w grę...Umówiłam się z opiekunem zwierząt, że nie odda jej nikomu bez mojej wiedzy i zgody i , że znajdę jej dobry dom. Ale na razie cisza i cisza....ma wydarzenie na facebooku: http://www.facebook.com/event.php?eid=138629152902552 Proszę pomóżcie znaleźć mi dla niej dom! Pomogłabym w transporcie nawet dalszym, byle tylko znalazła dom ze swoim człowiekiem, który przypilnuje, żeby nie rodziła szczeniaków i była kochana. Kontakt: 728 838 200 Antenka pojechała do swojego domu do Porąbki koło Żywca. Edited February 9, 2012 by masza44 Quote
Martika&Aischa Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Ciocia dziękuję za zaproszenie :) melduję się i zapisuję piękną dziewczynkę ...... Quote
pomóżpomagać Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Witam i ja:) Moge porobić małej ogłoszenia na okolicznych portalach,wpisać na bloga, porozsyłac troche. Quote
masza44 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Ciocia dziękuję za zaproszenie :) melduję się i zapisuję piękną dziewczynkę ...... Dziękuję za przybycie:) Quote
masza44 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 pomóżpomagać napisał(a):Witam i ja:) Moge porobić małej ogłoszenia na okolicznych portalach,wpisać na bloga, porozsyłać troch. Super, byłabym wdzięczna. Jeśli mogłabyś też rozkleić kilka plakatów po Krośnie to byłabym wdzięczna. Adres możesz podać na pw- moja siostra wysłałaby takie mini plakaty format-A-4. Quote
Martika&Aischa Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Pokazuj się piękna dziewczynko :) Quote
hankasanok Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 oooo, Antenusia ma swój watek! melduje sie i ja! Quote
masza44 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 hankasanok napisał(a):oooo, Antenusia ma swój watek! melduje sie i ja! założyłam w nadziei na adopcje dogomaniacką:) telefony umilkły... Quote
hankasanok Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 masza44 napisał(a):założyłam w nadziei na adopcje dogomaniacką:) telefony umilkły... na dogo raczej dziewuszka domku nie znajdzie, trzeba ja ogłaszac! ale sama wiesz jak jest z adopcjami, zastój niesamowity :shake: Quote
masza44 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Ogłaszam ją, ogłaszam tylko to pozostaje, musze jej kupić pakiet na inne województwa, małopolske, może śląsk...rzeczywiście zastój, szybko idą tylko szczeniaki... Quote
hankasanok Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 masza44 napisał(a):Ogłaszam ją, ogłaszam tylko to pozostaje, musze jej kupić pakiet na inne województwa, małopolske, może śląsk...rzeczywiście zastój, szybko idą tylko szczeniaki... oj, wiem ze ogłaszasz, a co do innych wojwodztw to jak najbardziej, małopolska, śląsk wrzuc tez Warszawa, tam adopcje jakos szybciej ida, na tym naszym podkarpaciu to cieżka sprawa........ Quote
pomóżpomagać Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Póki co wczoraj zrobiłam małej ogłoszenia na lokalnych portalach, Krosno, Jasło, Brzozów. teraz mam więcej czasu to powrzucam jeszcze na jakieś:) A jak tam sytuacja? nadal nic? Quote
masza44 Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 pomóżpomagać napisał(a):Póki co wczoraj zrobiłam małej ogłoszenia na lokalnych portalach, Krosno, Jasło, Brzozów. teraz mam więcej czasu to powrzucam jeszcze na jakieś:) A jak tam sytuacja? nadal nic? Dziękuję pięknie! Ja ją ogłaszam już od września i oprócz kilku telefonów od nieciekawych osób to nic....Zrobię jej ogłoszenia na małopolskie, śląsk i mazowieckie Quote
kkasiiiar Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 AZA UCIEKŁA WCZORAJ Z NOWEGO DOMU!!! PILNIE SZUKAMY DOGOMANIAKOW Z OKOLIC JASŁA!! http://www.dogomania.pl/threads/216690-UWAGA-Aza-uciek%C5%82a!!!!-Osoby-z-okolic-Jas%C5%82a-prosimy-o-pomoc-!!!!!!!!/page11 Aza się odnalazła :) Quote
masza44 Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Antenko, nie mogę zasnąć spokojnie jak już się tak zimno w nocy robi, myślę o Tobie czy nie marzniesz...zamówiłam pakiet 40 ogłoszeń mix na różne województwa, może uda Ci się myknąć do domku przed śniegiem... Quote
Martika&Aischa Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Maszko a może poproszę kogoś o allegro dla sunieczki ? Quote
aganela Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 jestem na zaproszenie:),niewiele mogę ,ale podnoszę:) przecież napisałyście ,że sunia ma 10mies. toż to jeszcze dziecko,napewno ma szanse na adopcje!:) Quote
masza44 Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Martika ja jej od 2 miesięcy robię allegro wyróżnione i był 1 telefon- ale dom nieodpowiedni:( no nic, może po tym pakiecie ogłoszeń się uda Quote
Martika&Aischa Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 masza44 napisał(a):Martika ja jej od 2 miesięcy robię allegro wyróżnione i był 1 telefon- ale dom nieodpowiedni:( no nic, może po tym pakiecie ogłoszeń się uda Maszko sunia jest młodziutka ...wierzę że znajdziesz jej cudowny dom i kochających ludzi. Quote
aganela Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 ja też wierzę,ta sunia zasługuje na dobro! Quote
Recommended Posts