Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wet wpisał Lilka,ale może być Milka...lub podobnie. Ten słodziaczek ,jest wielkości Korka -szczeniaczka.

Co do szczeniaczków, to są mega aktywne.....Korek już mi się pcha na kolana a Kokos dziś nawet dał się cały wymiziać i słodko przy tym mruczał. Biegają za nami jak szalone, nawet obce osoby im nie przeszkadzają. Fajoskie się zrobiły ....Dziś mi przyszło do głowy ,że powinny się nazywać Kajko i Kokosz , bo Kokos ma takie wielkie brzucho jak Kokosz:razz:

Posted

Cudnie, może niech będzie Lilka:):loveu: Była już Lili, Lila to czas na Lilkę hi hi Milka już była.
Ładne imiona się powoli kończą . ..
Kajko i Kokosz to strzał w dziesiątkę hi hi:evil_lol:
Ja wynalazłam jeszcze imię dla suni Jalmari czyt. Dżalmari tylko nie wiem czy tak to się pisze na pewno. Będzie jedno w rezerwie:)
Ahh ciężko dobrać tym psim kobitom imiona:mad:

Posted

słodkokwaśna napisał(a):
Wet wpisał Lilka,ale może być Milka...lub podobnie. Ten słodziaczek ,jest wielkości Korka -szczeniaczka.

Co do szczeniaczków, to są mega aktywne.....Korek już mi się pcha na kolana a Kokos dziś nawet dał się cały wymiziać i słodko przy tym mruczał. Biegają za nami jak szalone, nawet obce osoby im nie przeszkadzają. Fajoskie się zrobiły ....Dziś mi przyszło do głowy ,że powinny się nazywać Kajko i Kokosz , bo Kokos ma takie wielkie brzucho jak Kokosz:razz:

Super :multi:
a my dalej czekamy na foto maluchów do ogłoszeń:cool3:

Posted

ania1985 napisał(a):
Super :multi:
a my dalej czekamy na foto maluchów do ogłoszeń:cool3:

Ania przecież ogłoszenia już wyszły////?///? czy się mylę? W necie sprawdzałam jest ich mnóstwo.
Jak takie ważne ,to jutro im zrobię...ale myślałam,że już po ptokach:roll:

Posted

słodkokwaśna napisał(a):
Ania przecież ogłoszenia już wyszły////?///? czy się mylę? W necie sprawdzałam jest ich mnóstwo.
Jak takie ważne ,to jutro im zrobię...ale myślałam,że już po ptokach:roll:

Ogłoszenia poszły ale telefon milczy jak zaklęty...potrzebujmy lepszych zdjęć i ruszamy z nowymi ogłoszeniami

Posted

EHH ja to zapomnieć nie mogę co była w odwiedzinach a ja pomyslałam że państwo przyjechali psa oddać czy coś. Milkusia nie do poznania:) ciekawe jak teraz wygląda

Posted

Jak tylko pogoda dopisze, to prosimy o foto malców na zielonej trawce, foto z poziomu psa czyli zero :) Tamte fotki kiepskie, trzeba powtórzyć na nowych, bo grzech, żeby nam się sznaucery tyle kisiły. Jak zrobisz to nie zmniejszaj i wyśli na [email protected] - dzięki :)

Posted

słodkokwaśna napisał(a):
Eliza zrobiłam im zdjęcia,ale 40szt fot bez zmniejszania, przy moim szybkim internecie będzie się przesyłało 3dni.

Może skopiujesz je sobie ode mnie z wątku .

Tak, tyko wiesz o co mi chodzi, że oryginalne rozmiary po kadruję sobie jak chcę, a ze zmniejszonych już niewiele wyciągnę. A możesz zmniejszyć do 1000/1200 na coś tam i wysłać na maila ?

Posted

Dziś był dzień cudów.... Bo cudem okazało się zrobienie zdjęć dwóm wystraszonym maluchom i pełnej energii Monie. Do tego padał deszcz ...
co 5min lał jak z cebra. To mieliśmy ograniczony czas na zdjęcia....mogliśmy je robić tylko w przerwach między deszczami.
Maluchy na wolnej przestrzeni uciekały przed aparatem, a Mona szalała i skakała na mnie bez opamiętania ....tak bardzo chciała mnie i aparat wylizać .

Ato wypociny zdjęciowe....:

KOREK:lol: