Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marzenko ja jeszcze się  o nią boję.

Tylko ciekawa jestem ile jeszcze wytrzymam...chyba mam ostatnio za dużo wrażeń .

Przez to zastanawiam się czy  jednak podołam adopcji Jordana i szczeniorki a może bardziej, czy mój mąż podoła jak mnie zabraknie.

Posted

Andzia już nieaktualne:) właśnie byli się pochwalić, że już śpi na kanapie i rządzi...nawet panu się lekko oberwało w rękę, ale to są tacy ludzie, że nie ma to dla nich znaczenia. 

Abcia dziś czuje się bardzo dobrze:)aby tak długoooo zostało:)

Posted
23 godziny temu, słodkokwaśna napisał:

Andzia już nieaktualne:) właśnie byli się pochwalić, że już śpi na kanapie i rządzi...nawet panu się lekko oberwało w rękę, ale to są tacy ludzie, że nie ma to dla nich znaczenia. 

Abcia dziś czuje się bardzo dobrze:)aby tak długoooo zostało:)

Super wieści ! Powiedz Abci że ma cię już tak nie straszyć ;)

Daj znać czy można zdjąć Wasie ze strony. 

Paczka poszła dzisiaj...do piątku powinna w teorii być ...zasadniczo do czwartku, ale wiadomo jak to z pocztą bywa :)

Posted
31 minut temu, Istar19 napisał:

Super wieści ! Powiedz Abci że ma cię już tak nie straszyć ;)

Daj znać czy można zdjąć Wasie ze strony. 

Paczka poszła dzisiaj...do piątku powinna w teorii być ...zasadniczo do czwartku, ale wiadomo jak to z pocztą bywa :)

Abcia już ma to powiedziane.

Można zdjąć.

Niestety mam znowu złe wieści...2 nowe sunie , te zakleszczone mają babeszjozę:( Szczeniorka i ta młodsza w obroży:( 

Właśnie czarnulka ma przetaczaną krew!

Proszę trzymajcie kciuki:!!!

Posted

Marzenko dostaliśmy przepiękne obroże i smycze od Ciebie:)

Rzeczywiście są porządne:) Pięknie dziękujemy:)

A teraz dobre wieści :) Obie panny czują się dużo lepiej, ale nadal mam szpital w domu, bo kroplówki muszę im podawać jeszcze przez kilka dni.

Ale trafił dziś następny psiak oblepiony kleszczami...strach się bać..

Do tego te wyłysienia u szczeniaka Sini okazały się nużycą.

no i Usia miała dziś atak padaczki:(

nie wiem dlaczego....z nowości to tylko menele siedzą opodal na górce w krzakach 24h/dobę

może się bili czy cuś...i się wystraszyła.

Jutro zdjęcia nowych piesów, bo już troszkę ochłonęłam

• Upvote 1
Posted
Dnia 18.04.2019 o 18:45, słodkokwaśna napisał:

Marzenko dostaliśmy przepiękne obroże i smycze od Ciebie:)

Rzeczywiście są porządne:) Pięknie dziękujemy:)

A teraz dobre wieści :) Obie panny czują się dużo lepiej, ale nadal mam szpital w domu, bo kroplówki muszę im podawać jeszcze przez kilka dni.

Ale trafił dziś następny psiak oblepiony kleszczami...strach się bać..

Do tego te wyłysienia u szczeniaka Sini okazały się nużycą.

no i Usia miała dziś atak padaczki:(

nie wiem dlaczego....z nowości to tylko menele siedzą opodal na górce w krzakach 24h/dobę

może się bili czy cuś...i się wystraszyła.

Jutro zdjęcia nowych piesów, bo już troszkę ochłonęłam

Obroże z Elperro i Passion są dedykowane dla psów w typie amstafa i innych bullowatych, powinny być mocne i sporo wytrzymać :) Niech się psiakom dobrze noszą!

Zdrówka dla nowego psica, pannic i Szczeniaczka.

No i dla Usi wiele zdrowia! I spokoju...niech panowie pójdą sobie gdzie indziej :(

Zdrowych i pogodnych Świąt dla Ciebie Edytko, Andrzeja  i całej Twojej rodziny !

Lichotka pozdrawia...wraz z Maszą i Jack'iem...potrzebny mi większy parapet :D

_yk-QEoO7cIReW-PB8VmhfuY9UT_-OaBpCoP-vRdecoGCgbKo9aHHFYs1ynrZbnfB9reGa_h-kPzoKVEoZIpH3psSNdVT8WvuLcMchaYqdNBbkPMpIiuJdId6kXo81q44C_P0SIadIDILUlkuTMLqOW4Gdma16xrTXAzsUWz-3obKxfcrDYqNgBy6X6hVFuSd-nZB0O-YXpZV-x-b24FEgLHIIgQi9HqGJAhe9T1oPaiDO0v02erfVDY4-7R99NI9hQ0_ShTT9YsnyMdcFQQPOea1R5T3RLJdHnjOMYrd-9lCUj9DQFfZsYzlxYkDcNTuMy2CEg2wuuIVghRV8l_7bLHTxSPt7gqQfLZCB5JaJKN969LfbhP2JqIJCiX5gjUpKBKiYZ1DyGYPL-vvJVrL3AgA6hbvcFaWjhFSkp7aj20iL1FuM_MMjjIM6mQBJTJ79tdn3BEeFdT3QDoqX-hWKCYouzBROkhcuGKlY2ffV8-iqY2ICCsLS3wf4DEJ4m2VbC-NJCq01ZgS7OPzvvy_-2UhsN9EVXAcETo05AERYJ3Z7f2YjDSKtNspn-yxfQ_nKm9zfkm5LUt2hLjfLsghPiT_k_0mh52SPZ_rywJr9gHl_dlKGt9RrWsWWuv1PBGxIwPgRgiwPu0rEKct6LLB3xNQWdo7REA=w1269-h601-no

No i Panicz Szczęsny również pozdrawia ;). Za 2 tyg i 2 dni kończy rok!

IvMZfwC2w5nZKohg1bieptT4RZc44RzG5RoPsTZcyTUsGYuQvK1tHVFycP6yoxrGs5NlSHYvjie1GRdv0UR2UpZuJJcmSc9bDkkw_bCHJ-eo99MztZw5D_Ft-I8WRJW5iqWWxteuOlTiE27LzkoEszPVi2Uk4VrPzYRLO8yvxO7_IjQOtxQLq4G-4Ph0hQ-o9IRg8buN78hY47_NlN-52_x_lNPP2rqkeMm34NWkAvJb4KYSBb8d5Cdg-DK-B6ZstmKpFnlJ_6v249gl0gadEFBpiFidpg1jBFWL5MNH4wXzM6lzSHVpezyr0OVMQj0Bh0md5IIJwCtdQX59xKiFxXYdxfl3_9EED4GjRtvzAFTRbxd4A7YOYFgJv991kK-1TxvT-j4wRcLPaqfnC3-2SNPqIlo1sKeVuKiYs-doYBmhRqtnDKkIixOYH6zWxU-_37_gJ1CQqTuGQvm4jI9_xYC9Uysn9cjK7Xtz6lEzeeZNWnc9eTVRAY6hJSt7Wor_R-UVYWvz9chHEj8LhV1NQ2ElJkg5OT05yn_49mLgzEqPvr5XwCAgLhok0SQB9R31BacijP7zpxTOD4dSzFpkz6-iiT3HcDK0mttyQEFh5wRQZasGNhAf-g5FGH_ElHaq_9LqvL5sBs4poxdEs2n9hFz5rmUg8zV1=w288-h608-no

O2RsFOhNp1FQHuWE6UNQYw3d9NVBxbUsPzvzV2ZisrklyQhhDWDHlHkzKaN_HbF6BxMgjd3a9GSOnZFXEs2EMv4aegrC-OLOJmizeOFkm6r7HPNBWubir3S7KrNiXF8JA5TBHxzCOncpeT9-aP44Bi35bcrYcG12_Ny2p6ENnXstr_ToJ3ULHPF83ZmFFL7LaKnb7l5lYKUj6riDc7HzRREQpdSz97ca3zJsP8q8haxTUefgsGp-v3I9GYAyxBlzwWt8hv85kGoddvdk8Gpbt65he01H4LzK_xA9eiVgsqHZ-OYXGjQpGrAp6sG-kNzU2DjPbDkIYfQaGT_2AFX3ZJysNtw5nSobwCWy8VrtOgWv3bvuG7AL2Uv2uOSPx34O5WoH9JULYqC6fBlsqXRIwqWKEtQOYDaKWNkajnwtlvYcMlXqHCSfXobETAhB2r_7MhsF5JfV8C6UZZF6HTuwSqlh-7VDU2bZV9iIqoFvsk7ypHh4n924l-u0W_DQznVhn0pc164BoKUZvCErLdiozzMpv_ZbQqJ6_2C9eUSyKvt7dFZnceEwsgWqx14q6vdgB6gJ2y6QMER9SetUdFlYMGq_Na6pdmkS8TU7I9kgrlkArNKrCaq7k7Gk63tQomlvgi-RQRwkwabB3a_ZNQEd-FVQHnDQPFce=w288-h608-no

• Like 1
Posted

Piękne zdjęcia:) A to na parapecie do oprawienia w ramki:)

U nas jak Ci wspominałam choróbska:(

Ajana niestety ma tą drugą chorobę odkleszczową, to leczenie będzie bardzo długie...na razie dostała antybiotyk na 3 tyg.

Uszka ma ciągle ataki:( 

Ale reszta psów zdrowa...odpukać odstukać!!!!

Dziś sama młodość na zdjęcia się załapała.

Na pierwszy rzut młode i nowe piesy:

Luk -czarny, ok roczny bardzo grzeczny i spokojny oraz cierpliwy psiak. 

No i słoneczko....sunia ok 2 letnia po aborcyjnej, była bardzo wystraszona a teraz tylko chciałaby się miziać. słodziutka bez ogonka , ok 5 kg. Imię to Dulcia:P Lub coś wymyśl Marzenko:)

i na końcu młodziak Kasperek:) Do ludzi jak widać, przymilak a do psów raczej nie jest towarzyski. Mały łasuch i umie chodzić na smyczy.

IMG_3568 (800x562).jpg

IMG_3574 (800x533).jpg

IMG_3575 (800x533).jpg

IMG_3581 (800x533).jpg

IMG_3584 (800x533).jpg