Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ta duża sunia taka w typie colie. A te male śliczne :( tego malucha strasznie szkoda...wszystkich szkoda.

Edyta - mnie naprawdę potrzebne te dokumenty i rtg, bo chcę wysłać jeszcze do jednej osoby z Wrocławia

Posted

Tym wszystkim psiakom z Grecji by można było pomóc tu na miejscu ale jak to zrobić aby znalazły się u nas.Ktoś by musiał założyć na FB wydarzenie i wtedy by była duża szansa na pomoc tym psom.Agnieszka zebrała około 10tyś.zł i dary w postaci wszelkich środków opatrunkowych.Poszło do Grecji kilka dużych paczek.Akcja trwała tydzień.Ja nie jestem biegła na FB.

Posted
19 godzin temu, Anula napisał:

Tym wszystkim psiakom z Grecji by można było pomóc tu na miejscu ale jak to zrobić aby znalazły się u nas.Ktoś by musiał założyć na FB wydarzenie i wtedy by była duża szansa na pomoc tym psom.Agnieszka zebrała około 10tyś.zł i dary w postaci wszelkich środków opatrunkowych.Poszło do Grecji kilka dużych paczek.Akcja trwała tydzień.Ja nie jestem biegła na FB.

Dzwoniłam tam i nie mogą pomóc:(

A to Chelsi, która może w piątek pójdzie do domku.

IMG_0059 (1024x684).jpg

IMG_0068 (1024x698).jpg

IMG_0073 (1024x683).jpg

IMG_0106 (1024x683).jpg

IMG_0107 (1024x683).jpg

Posted

Jestem zła, bo kupiłam karmę dla bid z Grecji i prawie załatwiłam paszport a nie mam transportu:(

mało tego ta rezydentka na miejscu ma to gdzieś i twierdzi, że się nie uda...ble ble ble... bo nawet  list do niej szedł ok 4 tyg:(

Proszę o wstawienie na fb tej suni, może ktoś pomoże....

Posted

Edytko, bo jak tak czytam teraz tylko z doskoku, bo Patryk wrócił do pracy, a ja sama z Jankiem i zwierzyńce staram się dom trzymać w względnym porządku ;)

Która sunia ma szansę na dom w Polsce? Skąd dokąd szukacie transportu? Z tej miejscowości Kokino Nero? Mogę ją wrzucić na FB w jakieś grupy transportowe, ale potrzeba mi konkretnej wiadomości, bo niedoczas mam straszny jeśli chodzi o internety. 

Posted

Marzenko to ta duża w typie colie. Znajdę jej dom, jak się uda ją ściągnąć.... jest kochana i mądra.

Transport do Polski ...gdziekolwiek. Podjedziemy po nią. Z Kokino Nero.  Dziś jak tam dzwoniłam , to podobno biega a za nią psy. Chyba cieczka:(

Tak bardzo chciałabym jej pomóc....ma takie smutne oczy.

Ja napisałam prośbę  na forum kamperowców ,,camperteam''

Posted
3 godziny temu, andzia69 napisał:

nie wiecie czemu nie można wejsć na stronę przytuliska? pisze, ze witryna jest nieosiagalna :(

chciałam podesłać male suczki jednej pani i nei mogę

Andzia strona raz na jakiś czas tak ma, jak mają prace na serwerach,  ale już chyba działa (u mnie działa, zarówno normalnie, jak i w edycji, to i u Ciebie powinna już działać)

Posted
3 minuty temu, Istar19 napisał:

Andzia strona raz na jakiś czas tak ma, jak mają prace na serwerach,  ale już chyba działa (u mnie działa, zarówno normalnie, jak i w edycji, to i u Ciebie powinna już działać)

działa :)

Posted

Nowe piesy :)Nie wiem który ładniejszy....wszystkie do wycałowania:)

Szczeniaczki to : 2 rodzeństwa 3 miesięczna, docelowo będą takie do 10 kg .  Jasna dziewczynka, najbardziej kumata i rudy chłopczyk , bidulek ma krwiaki w uszach. Jedno nadaje się do operacji a drugie to grube, co zwiesza na dół już nie :(

Nie wiem co robić...

a czarnulek to 6miesięczny chłopaczyna, docelowo ok 7-8 kg.

Czarny podpalany, to Lucky( tak go nazwała Pani, co go bierze)1,5 roczny słodziak Waga ok 12 kg.

IMG_0205 (1024x937).jpg

IMG_0206 (1024x1011).jpg

IMG_0207 (1024x991).jpg

IMG_0209 (1024x871).jpg

IMG_0220 (1024x723).jpg

Posted

A teraz prawie onka Telma, ok 8 letnia, kochana, ale bardzo nietykalska. Czy z bólu, czy ze strachu...nie wiadomo, bo ma guza na listwie wielkości mandarynki, do tego dziwny ma ogon.

Tak to daje się głaskać, ale bez macania i bez zakładania czegokolwiek. Na widok obroży dostaje paniki.

i 2 letni Maxel , słodki , uroczy, żywiołowy....bardzo fajny psiak, zabrany rodzinie patologicznej, która się zatraciła do tego stopnia, iż zabrali jej dzieci. a Max był bez opieki i wyżywienia.

IMG_0307 (1024x820).jpg

IMG_2508 (1024x683).jpg

IMG_2524 (1024x683).jpg

IMG_2530 (1024x683).jpg

IMG_2538 (1024x683).jpg