słodkokwaśna Posted March 6, 2018 Author Posted March 6, 2018 Mamy nowego psa... bidok płacze, bo stracił dom i pana:( Pan miał nowotwór:( Ma na imię Biszkopt a wiek dopiero podam na dniach. W czwartek jedzie do weta na usuwanie guzka przy pazurze. Quote
słodkokwaśna Posted March 9, 2018 Author Posted March 9, 2018 Biszkopt był wczoraj na zabiegu usuwania wilczych pazurów i nie obyło się bez problemów. Nie dał dojść do siebie. On boi się dotyku przy obroży...warczy. Może jak lepiej nas pozna będzie spokojniejszy, to będziemy próbować chodzić z nim na smyczy. Ma ok 3 lat. Dziś u nas strasznie dziwna pogoda, leje deszcz i pada śnieg na przemian, to dobrze, że wczoraj zrobiłam fotki psiakom. Na zdjęciach Karo niedźwiadek, ekolog Bellosława i smutasek Furu, który notabene dokuczał Mikusiowi i został przeniesiony do tej dwójki, aby go trochę przystopowała, No i tu jest grzeczniutki i smutny, bo nie ma kogo gryźć, Belka go tylko całuje a Karo strofuje. Poza tym nasza ekolog Belka jest bardzo kumata. Oprócz zbierania plastikowych butelek na spacerze, nauczyła się siad, daj itp. Mądra panienka:) A Karo, niedźwiadek szczeka i robi sztuczki cyrkowe( obok niego Karolina, czyż nie są do siebie podobni.....) Quote
słodkokwaśna Posted March 9, 2018 Author Posted March 9, 2018 Pogoda się wyklarowała, to i Mikuś skorzystał ze zdjęć:) Już nie gryzie, tylko chce być głaskany i przytulany:) Na smyczy też ładnie chodzi. Quote
andzia69 Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 Czekoladkowego oglaszajcie jako mix szpica - jest cudny! należy mu się super domek :) Rudą bys odchudziła :P Quote
słodkokwaśna Posted March 9, 2018 Author Posted March 9, 2018 hahaha właśnie tak go ogłaszam:) https://www.olx.pl/oferta/przepiekny-niedzwiadek-w-typie-pomeranian-karo-moze-byc-twoj-CID103-IDrA8nH.html ale chyba zmienię na zwykłego szpica. Co do Kidy, to sama nie wiem jak, bo jeszcze jest ze szczeniorką. Też żarłoczkiem:) Quote
Istar19 Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 oo Mikuś nie ma ogonka? Jakoś to przegapiłam. Quote
słodkokwaśna Posted March 9, 2018 Author Posted March 9, 2018 4 minuty temu, Istar19 napisał: oo Mikuś nie ma ogonka? Jakoś to przegapiłam. hehehe my mu nie ucinaliśmy. Quote
Istar19 Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 domyślam się :D słodko wygląda z takim króliczym ogonkiem. Quote
słodkokwaśna Posted March 9, 2018 Author Posted March 9, 2018 Gdyby nie ten ogonek....może jemu uciachamy:P:P:P a potem do cyrku sprzedamy. Quote
Figunia Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 O rany, jacy tu straszni, okrutni ludzie!!! Juz nie dziwie sie, ze Misio tak szczerzy zabki - wyczul te niecne zamiary... :) Quote
Recommended Posts