słodkokwaśna Posted August 19, 2017 Author Posted August 19, 2017 Tak się krzywi jak się go dotyka Quote
słodkokwaśna Posted August 19, 2017 Author Posted August 19, 2017 A to już trójka bardzo spokojnych psiaków:) Czarna sunia wałęsała się z pieskiem po wsi a ta w typie corgi samotnie . Czarna sunia ok roku , to taka urocza trzpiotka:) wszędzie wchodzi merdając jednocześnie ogonem. Ledwo kucniesz a ona już siedzi na kolanach. Może będzie Fama..lub nie wiem:( Quote
słodkokwaśna Posted August 19, 2017 Author Posted August 19, 2017 Marzenko przepraszam, ale wkleję zdjęcia jak lecą, bo mi już tu miesza system:( Jeszcze 2 opisy... Druga sunia też młodziutka , nawet chyba nie ma roku . ok 9miesięcy. Jest bardzo wystraszona i nie się dotykać...chociaż jak posiedzi się z nimi dłużej , można z nienacka ją zaskoczyć i głaskać..nie ucieka.Widać, że to coś się jej podoba , tylko nie wie co to. Trochę pośpiewuje w boksie. Może będzie Adele lub coś w tym typie. No i piesek grzeczny, ale już zaczyna szczekać jak ma powód. Ok 1,5-2 letni. Może będzie kibic:P Quote
Istar19 Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Piękne psy ! a teraz co bym nie pomieszała na stronie (wprowadzę piesy jutro po pracy), proszę zdecyduj jak mają mieć na imię na 100%, bo się potem ciężko na stronie zmienia :) pies nr 1 duży biały - myślę, że Atut fajne imię :) On ten język ma taki zabarwiony, jest to jakiś siniak, czy po prostu ma coś z chowchowa ? ;) pies nr 2 może zostanie Fillem? Fill fajne brzmi :) suczka nr 1 fama brzmi dobrze, to tak ją jutro wprowadzę :) suczka nr 2 - zakochałam się...no ale 5 już mam...no nic, może będzie Elara? Ona wygląda jak krótkołapy wilczek...Elara to księżyc Jowisza, albo Skadi - księzyc saturna :) albo wybierz, co chcesz, tylko daj znać :) pies nr 3 - Kibic brzmi fajnie, to tak będzie :) Quote
słodkokwaśna Posted August 19, 2017 Author Posted August 19, 2017 Marzenko zgadzam się z Tobą:) pięknie to poukładałaś:) Język chyba ma taki na stałe.... Quote
Istar19 Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 czyli suczka nr 2 - srebrna mix corgi z husky może być Elara ?:) to Atut wśród swoich przodków ma może chow chowa, one słyną z fioletowo granatowych języków :) Quote
słodkokwaśna Posted August 20, 2017 Author Posted August 20, 2017 Tak Marzenko:) Ale Atut to chyba ma bardziej przodka shar pei niż chow chowa...chociaż kto go tam wie... Quote
Istar19 Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 psiaki dodane na stronę :) Edi jeden mail poszedł wczoraj, drugi idzie dzisiaj, to się zapoznaj z ich treścią w wolnej chwili ;) Quote
andzia69 Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Edi - dla niej i 9! maluchów potrzebujemy miejsca :( Quote
andzia69 Posted August 21, 2017 Posted August 21, 2017 ten rudy ma śmieszne uszy :) pysk ma onkowaty :) Quote
Istar19 Posted August 21, 2017 Posted August 21, 2017 Edytko byłam w pracy ;) jutro też jestem w pracy...od 12.50 rano można dzwonić :) kilka słów o rudzielcu? imię ? wiek to niecały rok ? Quote
andzia69 Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 Edi widzę, że coraz ładniejsze psiaki zgarniasz :) kolejna ślicznotka Quote
Istar19 Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 to ślicznota wygląda na zdjęciu jakby była po strzyżeniu...może się tylko zgubiła? Choć ja wciąż nie wiem, jak można zgubić psa...i obym się nigdy nie dowiedziała ! :) Quote
słodkokwaśna Posted August 22, 2017 Author Posted August 22, 2017 Mogę pisać!!!!!:D Andzia dlaczego wkleiłaś Milkę? Nie ma jej u mnie Ona ma dom. Od razu znalazł się właścicieli. Marzenko wczoraj nie mogłam pisać...klawiatura wariowała. Zaraz zadzwonię. Quote
Istar19 Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 Edytko strona dziś mi wolno chodzi coś, jak wrócę z pracy to dodam Alerta na nią :) za to na mojego fb powstawiam psy do adopcji...nie lubię fb, ale może jakiś dom przez niego się znajdzie :) a w czwartek mam wolne, to będę robić ogłoszenia na stronach i na fb stronach ogłoszeniowych ;) W końcu się znajdą domy, dla tych cudnych psiaków! Quote
słodkokwaśna Posted August 22, 2017 Author Posted August 22, 2017 Dziękuję kochana:) Bardzo mi pomagasz, bez Ciebie bym nie podołała. Quote
Istar19 Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 14 minut temu, słodkokwaśna napisał: Dziękuję kochana:) Bardzo mi pomagasz, bez Ciebie bym nie podołała. staram się...ale nie zawsze wychodzi :P Tak czy inaczej poddać się nie wolno ! Ja teraz zmykam do pracy powoli, ale wieczorem uzupełnię stronę, dodam też tą zaginioną psinę z Lisowa Quote
andzia69 Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 8 godzin temu, słodkokwaśna napisał: Mogę pisać!!!!!:D Andzia dlaczego wkleiłaś Milkę? Nie ma jej u mnie 8 godzin temu, słodkokwaśna napisał: Mogę pisać!!!!!:D Andzia dlaczego wkleiłaś Milkę? Nie ma jej u mnie a bo znalazłam ją na FB, gdzie bylo napisane, ze jest w Lisowie :) Quote
Recommended Posts