słodkokwaśna Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 Kapral,to pies zakochany w Krysi:) Nie można mu zrobić normalnych zdjęć,bo on ma cały czas jeden cel;przytulanko do Krysi.:cool3: Quote
słodkokwaśna Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 A teraz BazZ,mały smutasek-przymilasek:) Quote
słodkokwaśna Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 Jeszcze wspólne zdjęcia i.....niespodzianka :) Quote
Istar19 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Edi zdjęcia nowe Bazza i Kaprala na stronę wstawię jutro - przydadzą im się :) jakbym Cie mogła prosić, przy okazji jak będziesz zdjęcia tej nowej suni Lussy robić i wstawiać byś mi napisała ile mniej więcej mała waży :) Quote
słodkokwaśna Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 A to już ta niespodzianka:) [FONT=Times New Roman]Witam serdecznie!W załączniku przesyłam zdjęcia Szarusi. Rośnie bardzo szybko i jest wspaniała. Pozdrawiamy. [/FONT] Quote
Istar19 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 ale z niej uszatka kochana - pozazdrościć takiej piękności ;) Quote
słodkokwaśna Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 [quote name='Istar19']Edi zdjęcia nowe Bazza i Kaprala na stronę wstawię jutro - przydadzą im się :) jakbym Cie mogła prosić, przy okazji jak będziesz zdjęcia tej nowej suni Lussy robić i wstawiać byś mi napisała ile mniej więcej mała waży :)[/QUOTE] Niestety ,pojechała na aborcyjną do weta...jak wróci to zrobię. Quote
Istar19 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 nie ma sprawy, mam nadzieje, że sunia szybko dojdzie do siebie - to straszne, że w tak młodym wieku była już w ciąży - sama prawie dzieciak... Quote
andzia69 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 no i jabyś się już poweselnie ogarnęła...to bym poprosiła o choć po 1 zdjęciu pińczowiaków w pozycji wystawowej ;) bo nie mam jak prosic o ich ogloszenia :( Quote
słodkokwaśna Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 Jutro idę na bierzmowanie,pojutrze coś im zrobię. Andzia ,nie wiesz kto w najbliższym czasie jedzie do Poznania? Szukam transportu. Szarka jest prześliczna:) Quote
słodkokwaśna Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 Kartka od Zuzy i pani Ali:)':loveu: Prawda,ale czasami chciałabym sobie z nimi pogadać.... Przyjechała dziś słodka ,mała szorstka sunia .Zdjęcia jutro ... Zapomniałam napisać,że wesoły Lizaczek i opiekuńczy Lipton są już w swoich domkach:) NIECH SZCZĘŚCIE NIGDY WAS NIE OPUSZCZA!!!NIECH WASZE RODZINY CIEPŁEM I MIŁOŚCIĄ ZAWSZE WAS OTULAJĄ!!! NO I ZABAWY,ZABAWY...ZABAWY MNÓSTWO TAK JAK LUBICIE:smile: Quote
słodkokwaśna Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 Nowa słodka i malutka sunieczka...jeszcze bez imionka.Jest pewnie zaciążona ,bo latała za nią wataha psów . Bardzo boi się obroży,szelek,smyczy a najbardziej aparatu:( Poza tym( jak nie ma tych okropnych przedmiotów )jest słodka,urocza i całuśna. Jest maleńka ,ma ok 5kg. Quote
słodkokwaśna Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 Andzia wysłałam Ci ponad 60 zdjęć Pińczowiaków.Na początku je obrabiałam,ale potem doszłam do wniosku, iż Ty sobie z tym lepiej poradzisz. To był pierwszy ich spacer po kwarantannie i tylko 2 psiaki chodzą względnie na smyczy......Usia i Zyzio:)Reszta się wyrywała,lub robiła dzikiego konika,ale ogólnie nie było źle. Fajne z nich psiaki ...tylko Zyzio jest specyficzny Quote
andzia69 Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Zdjęcia dostalam - dzięki. Parę się nada :) Zdjęcie "twoich" piesów mi się bardziej podobają :) Odsyłalam już ze 3 osoby o szczyle - dzwonil kto? Quote
słodkokwaśna Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 (edited) Nikt ... zdjęcia moich piesów są już poprzerabiane. No i to był ich pierwszy spacer ,to zamieszania było mnóstwo. 4 osoby i 7 psów. Może jutro będą spokojniejsze....w ogóle nie chciały wychodzić z boksów . Tylko szczeniaki wyleciały bez oporów. Edited October 4, 2013 by słodkokwaśna Quote
słodkokwaśna Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 Dzwoniła Wczoraj Pani Agata od Ivy:) Iva była przez kilka dni na wakacjach bez swojej rodzinki i zauroczyła swoich tymczasowych opiekunów:)Taka była grzeczna. Bardzo lubi małe pieski a koty nie koniecznie.Zaskakuje wszystkich swoją błyskotliwością:) Panna była też gwiazdą na ślubie swoich opiekunów,gdzie była pięknie ubrana:) Zdjęcia dostaniemy za ok 2 miesiące. A teraz zaległe zdjęcia psiaków ... Bobiś,cudowny ,słodki przymilak:) Miał dziś spotkanie z kotem trzymanym na kolanach,którego zignorował...za to bardzo go interesował ,kiedy kot wchodził na drzewo i biegał wokół nas. Bida czekał na zdjęcia ok 5 tygodni:( On to jeszcze nic...Raper czeka ponad 2 miesiące:( To wszystko przez te choroby:( Quote
słodkokwaśna Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 Myślę Marzenko ,że na początku tyg wszystkie zaległe psiaki obfocę.Bo co do opisów ,to nie gwarantuje..:( Quote
Istar19 Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 zdjęcia tylko mi potrzebne i kilka słów o psiakach -a opisy zrobię jakieś krótkie sama - coś w stylu jak ma Bobi i miał Lipton :) mnie jutro prawie nie ma, dziś też tylko przelotem jestem, ale w poniedziałek popołudniu wezmę się za dalsze uaktualnianie strony i poprawki :) Quote
słodkokwaśna Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 Mammi przy okazji też zrobiłam troszkę,bo ostatnie zdjęcia miała sztywne...bała się smyczy. Uwielbiam ją:) Jest taka mądra. oba psiaki :) Quote
Recommended Posts