Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Edi zdjęcia nowe Bazza i Kaprala na stronę wstawię jutro - przydadzą im się :)

jakbym Cie mogła prosić, przy okazji jak będziesz zdjęcia tej nowej suni Lussy robić i wstawiać byś mi napisała ile mniej więcej mała waży :)

Posted

[quote name='Istar19']Edi zdjęcia nowe Bazza i Kaprala na stronę wstawię jutro - przydadzą im się :)

jakbym Cie mogła prosić, przy okazji jak będziesz zdjęcia tej nowej suni Lussy robić i wstawiać byś mi napisała ile mniej więcej mała waży :)[/QUOTE]

Niestety ,pojechała na aborcyjną do weta...jak wróci to zrobię.

Posted

Kartka od Zuzy i pani Ali:)':loveu:

Prawda,ale czasami chciałabym sobie z nimi pogadać....

Przyjechała dziś słodka ,mała szorstka sunia .Zdjęcia jutro ...

Zapomniałam napisać,że wesoły Lizaczek i opiekuńczy Lipton są już w swoich domkach:)

NIECH SZCZĘŚCIE NIGDY WAS NIE OPUSZCZA!!!NIECH WASZE RODZINY CIEPŁEM I MIŁOŚCIĄ ZAWSZE WAS OTULAJĄ!!!
NO I ZABAWY,ZABAWY...ZABAWY MNÓSTWO TAK JAK LUBICIE:smile:

Posted

Nowa słodka i malutka sunieczka...jeszcze bez imionka.Jest pewnie zaciążona ,bo latała za nią wataha psów . Bardzo boi się obroży,szelek,smyczy a najbardziej aparatu:(
Poza tym( jak nie ma tych okropnych przedmiotów )jest słodka,urocza i całuśna.
Jest maleńka ,ma ok 5kg.

Posted

Andzia wysłałam Ci ponad 60 zdjęć Pińczowiaków.Na początku je obrabiałam,ale potem doszłam do wniosku, iż Ty sobie z tym lepiej poradzisz.
To był pierwszy ich spacer po kwarantannie i tylko 2 psiaki chodzą względnie na smyczy......Usia i Zyzio:)Reszta się wyrywała,lub robiła dzikiego konika,ale ogólnie nie było źle. Fajne z nich psiaki ...tylko Zyzio jest specyficzny

Posted (edited)

Nikt ... zdjęcia moich piesów są już poprzerabiane. No i to był ich pierwszy spacer ,to zamieszania było mnóstwo. 4 osoby i 7 psów.
Może jutro będą spokojniejsze....w ogóle nie chciały wychodzić z boksów . Tylko szczeniaki wyleciały bez oporów.

Edited by słodkokwaśna
Posted

Dzwoniła Wczoraj Pani Agata od Ivy:)
Iva była przez kilka dni na wakacjach bez swojej rodzinki i zauroczyła swoich tymczasowych opiekunów:)Taka była grzeczna.
Bardzo lubi małe pieski a koty nie koniecznie.Zaskakuje wszystkich swoją błyskotliwością:)
Panna była też gwiazdą na ślubie swoich opiekunów,gdzie była pięknie ubrana:)
Zdjęcia dostaniemy za ok 2 miesiące.

A teraz zaległe zdjęcia psiaków ...

Bobiś,cudowny ,słodki przymilak:) Miał dziś spotkanie z kotem trzymanym na kolanach,którego zignorował...za to bardzo go interesował ,kiedy kot wchodził na drzewo i biegał wokół nas.

Bida czekał na zdjęcia ok 5 tygodni:(
On to jeszcze nic...Raper czeka ponad 2 miesiące:( To wszystko przez te choroby:(

Posted

zdjęcia tylko mi potrzebne i kilka słów o psiakach -a opisy zrobię jakieś krótkie sama - coś w stylu jak ma Bobi i miał Lipton :)

mnie jutro prawie nie ma, dziś też tylko przelotem jestem, ale w poniedziałek popołudniu wezmę się za dalsze uaktualnianie strony i poprawki :)