BlackShadow Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Figielek, zycze szczescia w nowym domku! :) Quote
słodkokwaśna Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 Dostałam od Ani ok 100 zdjęć MIszuni:loveu: Jutro wkleję więcej... dumniacha MISZA w męskim towarzystwie:) Quote
andzia69 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 no to Misza się uczłowieczył! ;) Edi - a aktualizujesz psiaki na stronie? - które poszły do domków? Quote
słodkokwaśna Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 aktualizuje....Figla tylko jeszcze nie wpisałam. Dziś przyjechała do nas sunia mix teriera i owczarka....jutro zdjęcia . Quote
słodkokwaśna Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Chyba Miszę kochają wszyscy ,którzy mieli możliwość poznania tego niedźwiedzia. Tyle przeszedł wcześniej w schronie za czasów PUK-u ,taki był z niego wystrach i chodzące nieszczęście ,że na widok tych zdjęć serce samo się raduje. Tak bardzo się cieszę,że trafił do tego domu, pełnego miłości do wszystkich ...ludzi i zwierząt. Tak bardzo się cieszę ,że ma tak wspaniałą panią , która jest nota bene teraz moją koleżanką:loveu: Zastanawiam się cały czas jak to się stało ....??? Ale wiem jedno .... MARZENIA JEDNAK SIĘ SPEŁNIAJĄ!!! To dobrze , bo jeszcze mam w nadmiarze trochę marzeń.... Wieczorkiem nowe zdjęcia i marzenia..... Quote
1izabelka1 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [quote name='słodkokwaśna'] Wieczorkiem nowe zdjęcia i marzenia..... i niech się spełnią Quote
słodkokwaśna Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Na pierwszy ogień idzie amant MOREK:razz: Ano....od kilku dni Morek jest w stanie miłości do Emi , która jest obok w boksie i ma coś długą cieczkę:roll: Morek nie chce jeść ( tylko toleruje pychotki), jest w stanie euforii....podskakuje ,wyje i w ogóle ma pełno energii. Wczoraj wet kazał zaprzestać leczenie Morka , bo stwierdził iż to wulkan energii a nie chorujący staruszek. Dziś na spacerze chciałam mu zrobić zdjęcia ,ale zamiast zdjęć ....śmiałam się do rozpuku ,bo ganiałam Krysię i Morka ,aby coś mu tam cyknąć....tak biegł szybko do boksu ,że Krysia nie nadążała. Coś niecoś jednak cyknęłam:cool3: Quote
słodkokwaśna Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Ten niedobór zdjęć odbiłam sobie na pięknym modelu BACZU ,który był w towarzystwie Agi:lol: Jest piękny.... BACZ ,to taki prawie staruszek młody duchem ;) Quote
słodkokwaśna Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Dzisiejszy dzionek byłby pod znakiem białego staruszka -psa , gdyby nie jedno ale ....a może lepiej ALA....i właśnie w ten sposób nowa sunia dostała imię:eviltong:....ALA..... Quote
słodkokwaśna Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 [quote name='1izabelka1']i niech się spełnią oj tak !!!!!! Quote
1izabelka1 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 PODPISZCIE PROSZĘ - tysiące Chartów rocznie ginie ,organizacje w Hiszpanii i UK walczą o lepszy los dla Chartów ,oni odwalają kawał dobrej pracy ratując setki tych psów ,my możemy ich wesprzeć tylko podpisem i trzymać kciuki żeby im się udało , to nic nie kosztuje./Nie trzeba się logować / http://www.change.org/petitions/defr..._term=12357669 http://www.avaaz.org/en/petition/Sto..._hunting_dogs/ Quote
BlackShadow Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Baczu i Ala słodcy ;) Petycja juz podpisana :) Quote
słodkokwaśna Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Ja też zaraz podpiszę.... A teraz wieści od Tosi vel Nany.:loveu: [FONT=Calibri]Dzien dobry :)[/FONT] [FONT=Calibri]Piszemy kontrolnie, zeby powiedziec, ze Tosia ma sie dobrze i jest dla nas czescia swiata, bez ktorej juz nie wyobrazamy sobie zycia.[/FONT] [FONT=Calibri]Pozdrawiamy. [/FONT] Quote
Recommended Posts