Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chyba Miszę kochają wszyscy ,którzy mieli możliwość poznania tego niedźwiedzia.
Tyle przeszedł wcześniej w schronie za czasów PUK-u ,taki był z niego wystrach i chodzące nieszczęście ,że na widok tych zdjęć serce samo się raduje.
Tak bardzo się cieszę,że trafił do tego domu, pełnego miłości do wszystkich ...ludzi i zwierząt.
Tak bardzo się cieszę ,że ma tak wspaniałą panią , która jest nota bene teraz moją koleżanką:loveu:
Zastanawiam się cały czas jak to się stało ....???
Ale wiem jedno ....
MARZENIA JEDNAK SIĘ SPEŁNIAJĄ!!!

To dobrze , bo jeszcze mam w nadmiarze trochę marzeń....

Wieczorkiem nowe zdjęcia i marzenia.....

Posted

Na pierwszy ogień idzie amant MOREK:razz:
Ano....od kilku dni Morek jest w stanie miłości do Emi , która jest obok w boksie i ma coś długą cieczkę:roll:
Morek nie chce jeść ( tylko toleruje pychotki), jest w stanie euforii....podskakuje ,wyje i w ogóle ma pełno energii.
Wczoraj wet kazał zaprzestać leczenie Morka , bo stwierdził iż to wulkan energii a nie chorujący staruszek.
Dziś na spacerze chciałam mu zrobić zdjęcia ,ale zamiast zdjęć ....śmiałam się do rozpuku ,bo ganiałam Krysię i Morka ,aby coś mu tam cyknąć....tak biegł szybko do boksu ,że Krysia nie nadążała.
Coś niecoś jednak cyknęłam:cool3:

Posted

PODPISZCIE PROSZĘ - tysiące Chartów rocznie ginie ,organizacje w Hiszpanii i UK walczą o lepszy los dla Chartów ,oni odwalają kawał dobrej pracy ratując setki tych psów ,my możemy ich wesprzeć tylko podpisem i trzymać kciuki żeby im się udało , to nic nie kosztuje./Nie trzeba się logować /

http://www.change.org/petitions/defr..._term=12357669

http://www.avaaz.org/en/petition/Sto..._hunting_dogs/

Posted

Ja też zaraz podpiszę....
A teraz wieści od Tosi vel Nany.:loveu:

[FONT=Calibri]Dzien dobry :)[/FONT]

[FONT=Calibri]Piszemy kontrolnie, zeby powiedziec, ze Tosia ma sie dobrze i jest dla nas czescia swiata, bez ktorej juz nie wyobrazamy sobie zycia.[/FONT]

[FONT=Calibri]Pozdrawiamy.

[/FONT]