Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a teraz mój ulubieniec na pierwszym spacerku:)
SANTIR bał się wyjść z boksu i nie umie chodzić na smyczy ale nie ciągnie tylko się kręci.
Bał się aparatu ale pod koniec się trochę wyluzował i z radością pobiegł do boksu:)

Posted

Następny kochaniutki psiak ...wykradziony na zdjęcia,gdyż jeszcze nie szczepiony.... Otis:loveu:
Młodzieniaszek który w ogóle nie szczeka , tylko macha ogonkiem 24h/dobę ....słodziaczek.
Bardzo się o niego martwiłam ,bo zaraz po przyjeździe było z nim źle:shake:
Krew z siusiaka i nosa ... bardzo charczał.:-( Ale teraz czuje się już bardzo dobrze:p i cieszy ogonek cały czas:lol:

Posted

Nowe psiaki świetne:loveu: Do gusty szczególnie mi przypadł SZON i bezimienny brzuchacz:);)
Ehh jak taka ładna pogoda za oknem to tylko się czeka i wygląda weekendu:) spacerki ze słodkopsiakami to sama przyjemność a jak juz pogoda dopisuje to wgl cudownie.

Posted

Emusia:loveu: następna słodycz...trochę rozszczekana ,ale za to usłuchana.
Bała się aparatu i dlatego dużo zdjęć było pod słońce ...do niczego.
Chyba będę musiała się zastanowić nad kupnem małego normalnego aparatu:roll:

Posted

a teraz ekipa paskud:
Tycia ,Nutek i Lord:loveu: oraz Emilka ręce Krysi i nogi Patryka:eviltong:
TYcia jest tak brzydka ,że co trochę mam ochotę ją wycałowywać i przytulać....uwielbia to ;)
Nutek , to psiaczek z nie lada temperamentem....strasznie pocieszny:lol:

będziesz moim kumplem???

Posted

Super!!!! Aż zazdroszczę u słodkopsiaków tak wesoło i słonecznie a człowiek siedzi po 9-10 godzin w szkole i jeszcze się użera z niektórymi osobnikami:roll:(nauczyciele) . . . muszę sobie wagary zrobić koniecznie:diabloti:

Posted

[quote name='Eden']Biało-czarny wymiata :loveu:[/QUOTE]

Niom ,niezły z niego gagatek:)Niczego i nikogo się to to malutkie nie boi:cool3: i szczeka na wszystko co mu się nie podoba. W ogóle niezły z nich duecik:eviltong: Mała paskuda ala hienka i mały zboczek :razz:
Ubaw z nimi jest cały czas .....szczególnie jak Tycia grubasińska podskakuje jak ptaszek a Nutek tylko szuka dojścia do niej :lol:
Tycia jest przeurocza , kiedy ją całuje i przytulam ta w sekundzie usypia i śpi ....wczoraj ta grubaśna spała tak mocno ,że ją położyłam na łóżku i nie poczuła ....dalej spała na pleckach z łapkami na górze:)