Ada44 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 - kurcze, trochę sie boję, że jak myśliwi się dowiedzą o psiakach to zaliczą je do zdziczałych i moga odstrzelić.....sama nie wiem co poradzić,,,,na moje, to trzeba by jednak spróbowac je złapać...najpierw szczeniaka, jak się uda a potem może i matke,,,,,no bo co dalej???? - dzięki Paulina za adres, w poniedziałek nadaję paczkę.... Quote
paulina02 Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Leśniczy zauważył bude ale nic nie mówił , powiedział że wie że one tu są ... [url]http://www.dogomania.pl/threads/222414-PILNE!-3-miesi%C4%99czny-spaniel-szuka-domu[/url] Dziękuje za karmę , przyda sie ... Quote
ata Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='paulina02']Z boku wyszło jak wyszło zawsze coś jest .........[/QUOTE] Dobrze, że psiaki maja takie schronienie, otwór z boku chodziło mi z boku dłuższego boku ;) Quote
paulina02 Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 [quote name='ata']Dobrze, że psiaki maja takie schronienie, otwór z boku chodziło mi z boku dłuższego boku ;)[/QUOTE] Ach to wszystko robione na szybko to tak potem jest ;) Quote
paulina02 Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Pieski dziś nakarmione siedzą w budzie :multi: Quote
Ada44 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 :loveu:- super - oby tak dalej - jestem dobrej myśli co do nich - no i może już nie będzie takich mrozów:-) Quote
paulina02 Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 [quote name='Ada44']:loveu:- super - oby tak dalej - jestem dobrej myśli co do nich - no i może już nie będzie takich mrozów:-)[/QUOTE] Oby mróz zelżał bo ja też strasznie marznę :shake:. Quote
serum Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 ale śnieg już jest .....właśnie spadł w nocy i to dość dużo :( Quote
paulina02 Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Byliśmy dziś u piesków wchodzą do budy , ale mamuśka kuleje dostały ciepłe jedzonko i wode ciepłą .Chociaż nie sa głodne ...Sniegu faktycznie troche napadało w lesie zrobiło się ładnie następnym razem moze zrobie zdjęcia i ślisko dziś jak diabli . Quote
terra Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Może jej w łapki zimno i dlatego jedną podnosi? Proszę o fotki jak psiaczki mieszkają w budce :) Quote
paulina02 Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 [quote name='terra']Może jej w łapki zimno i dlatego jedną podnosi? Proszę o fotki jak psiaczki mieszkają w budce :)[/QUOTE] Nie da rady przecież one przede mną uciekają to jak , po prostu jak ide z jedzeniem to widzę że biegną z tamtego miejsca........ Quote
terra Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 No wiem, ale mam nadzieję, że w końcu będą czekać w niedużej odległości jak im napełniasz miski ;) Quote
paulina02 Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 [quote name='terra']No wiem, ale mam nadzieję, że w końcu będą czekać w niedużej odległości jak im napełniasz miski ;)[/QUOTE] Po tym co widzę nie liczyła bym niestety na to , mamuśka to pies po strasznych przejściach musi być ;( , do puki są dwa to są a nie daj boze zostanie jeden to wtedy go złapie na klatkę nie będe ich teraz stresować .Niech sobie będą razem ......... Quote
tobciu Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Poprosze nr konta na pw. Wysle pare zlotych na karme. Quote
paulina02 Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Witaj suchą dostałam trochę , chyba żebyś chciał coś dorzucić na puszki .Odpisz ;) Quote
tobciu Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='paulina02']Witaj suchą dostałam trochę , chyba żebyś chciał coś dorzucić na puszki .Odpisz ;)[/QUOTE] Czy sucha, czy mokra - kupisz co bedzie w danym momencie bardziej potrzebne. :) Podeslij pls konto :) Quote
paulina02 Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='tobciu']Czy sucha, czy mokra - kupisz co bedzie w danym momencie bardziej potrzebne. :) Podeslij pls konto :)[/QUOTE] Witaj pieniązki doszły dziękuje zapisze na stronie 1 , kupię puszki pozdrawiam serdecznie. Quote
paulina02 Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='paulina02']:-(:-([IMG]http://img193.imageshack.us/img193/4640/obraz001gi.jpg[/IMG] [IMG]http://img573.imageshack.us/img573/6201/obraz002nb.jpg[/IMG] [IMG]http://img6.imageshack.us/img6/7906/obraz003gp.jpg[/IMG] Witam w lesie jest sunia wyrzucona z szczeniakiem , szczeniak ładnie widoczny na zdjęciu już troche podrósł .Wszędzie drepcze za mamą , mama widoczna tylko tył jak odchodzi bardzo nie ufna wczoraj było polowanie więc dziś pieski jescze bardziej były nie ufne .Nie wiem co dalej z nimi idzie zima zawoże im jedzenie dwa , trzy razy w tygodniu inaczej nie dam rady ;( pieski są malutkie ....Wyrzucone gdzieś w lipcu na początku zostawiałam jedzenie choć nie widziałam komu tak było ze dwa miesiące po tym czasie dopiero pieski dały się zobaczyć ......:-([/QUOTE] Luty Tabciu - 36 zł dziękuje bardzo Quote
lonka1 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Paulina witam jak sunie w lesie ,czy wszystko dobrze? Quote
paulina02 Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 [quote name='lonka1']Paulina witam jak sunie w lesie ,czy wszystko dobrze?[/QUOTE] Tak pieski mają sie dobrze , raz pojechałam ze znajomym innym autem mamuśka go nie rozpoznała albo tak przykimała , zatrzymaliśmy się a mamuśka leży z brzegu przy choince myślałam że jej się coś stało ale nie .Tak przysnęła jak zobaczyła ze wysiadam to w długą ale do jedzenia moment i przyszły .Zrobi się cieplej to będe jeździć rowerem .Pozdrawiam dziewczyny. Quote
paulina02 Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 (edited) Pieski nadal są i mają się dobrze , na razie jest masę kleszczy. Edited May 20, 2012 by paulina02 Quote
paulina02 Posted August 12, 2012 Author Posted August 12, 2012 Sunia urodziła małe , nie zdążyłam ich złapać coś maludy zagryzło .Potrzebuje klatke łapkę żeby złapać psy a co dalej nie mam pomysłu.. Quote
Pipi Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Mamy klatke na psy, z tym, ze zaczyna robic sie kolejka. Prosze, wejdz i wpisz się [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/217786-KLATKA-ŁAPKA-DLA-PSOW-wejdz-pomoz?p=19504105#post19504105[/url] Quote
Recommended Posts