Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, rozmawiałam z Lidka na temat Jagody. Otóż ona nie nadaje się do mieszkania w bloku, przecież Ci działkowicze zarzucają Lidce, że Jagoda ujada. Ona byłaby świetna do domu z ogródkiem, do starszych ludzi. Ona boi się ludzi, jak ktoś dochodzi do płotu to zwiewa. Dla niej potrzebny jest cierpliwy , spokojny dom bez dzieci. Nie wiadomo też czy potrafi zachować czystość dłużej. To jest pies, który wymaga poświęcenia mu czasu i cierpliwości. Ta Pani z ogłoszenia chyba mieszka w bloku skoro pyta o schody. Odpada, Jagoda spanikuje w takim otoczeniu. Rola pośrednika jest niewdzięczna. Ja nawet nie potrafię się tutaj dobrze poruszać na Dogo

Posted

[quote name='ewu']Ja mam jeszcze kasę za bazarek.[/QUOTE]

Jak najbardziej są pieniążki z tego bazarku :
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232530-Rozliczony-%29-Dziekujemy-%29-Do-usuni%C4%99cia!/page20[/url]
Ta kwota choć troszeczkę poddźwignie finanse.

Posted

terra, bardzo proszę odpowiedz. Nie było moim zamiarem zlekceważyć tą Panią. Po prostu ta suczka wymaga doświadczonego domu, takiego, który się nie wystraszy jej zachowania. Ona będzie potrzebowała czasu żeby zaufać. Gdyby Lidka nie miała problemów z tymi sąsiadami z działki, którzy piszą na nią donosy, na pewno Jagody by nie oddała, bo to będzie dla niej nowa trauma.

Posted

Odpisałam Pani z ogłoszenia.
Wiem, że nie chciałaś nikogo lekceważyć, ale osobiście jakoś nie lubię kiedy mnie ktoś traktuje jak powietrze i dlatego sama tego staram się nikomu nie robić ;)

Posted

[quote name='lika1771']Z kasa krucho na jeden miesiac jest...Ja mysle,ze jakby dac Jagode do dt,ktory wie jak pracowac z takim psem to ona szybko domek znajdzie.Pytalam stw o miejsce niestety pelno.[/QUOTE]

Tez mi się tak wydaje, jest bardzo ładnym psem.