Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000]Jeśli klatka nie waży więcej niż 30 kg, spróbuj skorzystać z firmy kurierskiej:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[URL]http://www.wysylajtaniej.pl/[/URL]

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem paulina02 gdzie pytalas i dlaczego tak duzo Ci powiedzieli. Ja zapłaciłam 29,99PLN w DHL i wysyłałam do Ciebie przecież, tak? Moze zapytaj w DHL?

[URL="http://www.tinypic.pl/td6ivqkbb1b5"][IMG]http://pics.tinypic.pl/i/00230/td6ivqkbb1b5_t.jpg[/IMG][/URL] jak kliknac w zdjecie, to sie pokaze wieksze i bedzie(choc slabo ale) widac kwote.

Posted

[quote name='Panna Marple']Przecież są pieniądze na koncie psiaków; nie musimy zbierać na wysłanie klatki. Klatkę trzeba odesłać jak najszybciej, bo innym będzie potrzebna[/QUOTE]

Też tak myślę. Przecież z tej klatki miały skorzystać właśnie te psiaki, więc myślę, że można z tej kasy opłacić wysyłkę, a raczej odesłanie klatki.

Przy okazji, zajrzyjcie proszę do marznącego maleństwa: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238231-Marzn%C4%85ce-kud%C5%82ate-male%C5%84stwo-w-schronie-z-cechami-yorka-pom%C3%B3%C5%BCcie?p=20233352#post20233352[/url] :(

Posted

[quote name='Pipi']Nie wiem paulina02 gdzie pytalas i dlaczego tak duzo Ci powiedzieli. Ja zapłaciłam 29,99PLN w DHL i wysyłałam do Ciebie przecież, tak? Moze zapytaj w DHL?

[URL="http://www.tinypic.pl/td6ivqkbb1b5"][IMG]http://pics.tinypic.pl/i/00230/td6ivqkbb1b5_t.jpg[/IMG][/URL] jak kliknac w zdjecie, to sie pokaze wieksze i bedzie(choc slabo ale) widac kwote.[/QUOTE]

30 zł więc koszt nie wysoki tym bardziej że są pieniążki na koncie. Fakt faktem klatka powinna jak najszybciej wrócić skąd przyjechała. Inne bidy trzeba ratować :( a za oknem znowu mamy zimę :( ech...

Posted (edited)

[URL="http://www.sendit.pl"]www.sendit.pl[/URL] - wypełniasz internetowo, opłacasz internetowo - koszt do 20 zł jeśli zaznaczysz firmę DPD - przed chwilą nadawałam paczkę 20 kg za 16 zł.

edit:

poproszę adres do odbioru klatki
adres dostawy klatki
wagę klatki
wymiar - długość, szerokość, grubość
zamówię kuriera z sendit, opłacę i mi zwrócicie bo tak być nie może
jeszcze telefony do kontaktu dla kuriera osoby nadającej i odbierającej

pisałam wcześniej o tym, ale widzę, że nikt nie czyta

Edited by mestudio
Posted

[quote name='mestudio']A czas ucieka....[/QUOTE]
DOKŁADNIE, nie wiem co juz o tym myśleć, wydaje mi sie to nie poważne ze strony pauliny02.
Jeszcze sie oburza...ech. Przez ten czas mogłyby byc połapane psy.
A tymczasem u niej klatka stoi bez użyteczna.

Posted

Nie mogłam się dodzwonić do Pipi, nie odbierała telefonu, namiary dostałam od pauliny02 na pw, jeszcze tylko musi mi potwierdzić, że ma jak wydrukować druczki, które jej wyślę mailem - musice to jakoś usprawnić te wysyłki, jak komuś wysyłacie klatkę to może z info na pw jak ją odesłać?
Takie szukanie kurierów to bezsensu, telefonicznie podają takie ceny, że szok.

Posted

[quote name='mestudio']Nie mogłam się dodzwonić do Pipi, nie odbierała telefonu, namiary dostałam od pauliny02 na pw, jeszcze tylko musi mi potwierdzić, że ma jak wydrukować druczki, które jej wyślę mailem - musice to jakoś usprawnić te wysyłki, jak komuś wysyłacie klatkę to może z info na pw jak ją odesłać?
Takie szukanie kurierów to bezsensu, telefonicznie podają takie ceny, że szok.[/QUOTE]
Pipi jak zwykle pewnie zaganiana, dlatego nie odbiera tel.
Do tej pory nie było problemu z wysyłką zwrotną klatki.
Teraz trzeba zrobić tak jak piszesz mestudio.
Dzięki za pomoc.

Posted

[quote name='Vicky62']DOKŁADNIE, nie wiem co juz o tym myśleć, wydaje mi sie to nie poważne ze strony pauliny02.
Jeszcze sie oburza...ech. Przez ten czas mogłyby byc połapane psy.
A tymczasem u niej klatka stoi bez użyteczna.[/QUOTE]
A skąd masz pewność że pies wejdzie ci do klatki ja tyle razy próbowałam i żaden nie wszedł ....Ty myslisz że ja taka obcykana w tym wszytskim w kurierach ......

Posted

Wracając do tytułu wątku , będe miała problem z sunią z lasu do mnie się cieszy wczoraj się bawiła koło mnie ale tylko w altanie a dziś kot wszedł do altany bo była uchylona a ona na niego z kłami , zabrałam ją na smycz i byłam koło drzwi podszedł mój ślepy piesek powąchał ją on taki kochany jest wszystkich kocha a sunia na niego z kłami ;( , a sunia miała być ze ślepkiem na jednym wybiegu ....nie będe mogła jej z nim zostawić bo może go pogryźć a on nie będzie potrafił się bronić bo nie widzi ......z innymi psami jej nie dam bo one sobie nie dadzą sobą rządzić .....I co tu robić jakiś pomysł macie ,,, może to robi ze strachu , może broni swojego albo taka już jest ...nie może ciagle siedzieć zamknięta w altanie i świata nie widzieć...

Posted

[quote name='paulina02']A skąd masz pewność że pies wejdzie ci do klatki ja tyle razy próbowałam i żaden nie wszedł ....Ty myslisz że ja taka obcykana w tym wszytskim w kurierach ......[/QUOTE]
Paulina po co te nerwy...ja nic nie myślę.Moja sprawa z łapaniem suni jest nieaktualna, tak jak Ci pisałam mieliśmy przepustkę na sobotę do jednostki, klatki nie miałam więc nadal suka na wolności i kolejna ciąża. Obecnie 4 szczeniaki zabraliśmy i co dalej...wiadomo
Na tą klatkę Pipi połapała kilka suń do sterylki , miedzy innymi aborcyjnej.Nikt nie ma pewności czy wejdzie,ale próbować trzeba wszystkiego.

Posted

[quote name='paulina02']Dziekuje za pomoc taką kwote opłace sama ..[/QUOTE]

Nie ma problemu, już poszło, czekam na maila potwierdzającego, że pienądze dotarły i prześlę Ci na maila druczki do wydruku dla kuriera. Opiszę wszystko co i jak na pw.

Posted

[quote name='mestudio']Nie ma problemu, już poszło, czekam na maila potwierdzającego, że pienądze dotarły i prześlę Ci na maila druczki do wydruku dla kuriera. Opiszę wszystko co i jak na pw.[/QUOTE]
Ok dziękuje ...

Posted

[quote name='paulina02']Wracając do tytułu wątku , będe miała problem z sunią z lasu do mnie się cieszy wczoraj się bawiła koło mnie ale tylko w altanie a dziś kot wszedł do altany bo była uchylona a ona na niego z kłami , zabrałam ją na smycz i byłam koło drzwi podszedł mój ślepy piesek powąchał ją on taki kochany jest wszystkich kocha a sunia na niego z kłami ;( , a sunia miała być ze ślepkiem na jednym wybiegu ....nie będe mogła jej z nim zostawić bo może go pogryźć a on nie będzie potrafił się bronić bo nie widzi ......z innymi psami jej nie dam bo one sobie nie dadzą sobą rządzić .....I co tu robić jakiś pomysł macie ,,, może to robi ze strachu , może broni swojego albo taka już jest ...nie może ciagle siedzieć zamknięta w altanie i świata nie widzieć...[/QUOTE]

No to mamy problem :(

Posted

Dobrze, że z klatką się udało.
Mestudio wielkie dzięki za pomoc.

Sunia zdziczała w tym lesie, a poza tym, nie wiadomo jakie było jej życie wcześniej.
Tu moim zdaniem potrzeba czasu.

Posted

[quote name='paulina02']Dziękuje za pomoc z klatką naprawdę wielkie dzięki ...[/QUOTE]
Moge tylko przeprosić za to ale co kurier to inna cena a jak kwota wyrzsza nie każdego stać po prostu , a i z zamówieniem jak się tego nie robiło nie tak prosto..Szkoda ze ktoś wcześniej nie zaproponował pomocy w wysyłce ....

Posted

[quote name='paulina02']Dziękuje za pomoc z klatką naprawdę wielkie dzięki ...[/QUOTE]

To żaden problem, korzystajcie z opcji sendit bo naprawdę jest tanio. Może warto zrobić taką instrukcję wydrukowaną i zafoliować ją no i niech jeździ razem z klatką - 16zł to nie 30 za wysyłkę.
można nawet na sendit założyć specjalne konto do wysyłki klatki i wszyscy z niego będą korzystali.

Posted

[quote name='terra']Dobrze, że z klatką się udało.
Mestudio wielkie dzięki za pomoc.

Sunia zdziczała w tym lesie, a poza tym, nie wiadomo jakie było jej życie wcześniej.
Tu moim zdaniem potrzeba czasu.[/QUOTE]
Pewnie tak tylko musze coś wymyśleć bo nie moze siedziec tylko w altanie bo będzie dzika czy zrobi się agresywna ..zresztą co za życie w czterech ścianach bez sensu ...Mówiłam znajomej o tym a ona to ją wypuścimy w lesie ;( absolutnie nie co to za pomysł .Włos się jeży.........