ewu Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='paulina02']Dziewczyny tamten temat zamknięty dałam im 20kg suchego , pies ma całe podwórko do swojej dyspozycji ...Jest karmiona ale ma za mało jedzenie .....Jak by co jakiś problem pani ma mój tel. znajoma ma też im zawsze coś podrzucić .....Więc myśle że nie będzie źle ma bude , otwarty kojec warunki dobre , tylko dostawała za mało jeść ....nie jest aż tak wylękniona , oblizała mnie cieszyła się na mnie ...... A ja mam doła wiem że niedaleko miejsca gdzie złapałam sunie jest wyrzucona sunia z maluchami , jednego ktoś zabrał ma jeszcze jednego leżą pod choinką ;( nie wiem jakie duże nic .....jutro podjade jak nie będzie walił snieg bo musze rowerem , jak będą zadzwonie na straż bo co zrobie ale wiem że nie ma miejsca u nas .....dołuje mnie to wszystko ......;(((((((((([/QUOTE] Jezu takie zimno, pojedź zamarzną biedaki. Ma być minus 20 stopni od wtorku. [B]Miałyśmy dać psa z rowu do hoteliku ,to niech ona trafi. Znowu za rok będzie łapanie mamy i dzikiego dziecka. .....To jest paranoja co się dzieje. [/B]Taki maluch szybko znajdzie dom. Nawet do komórki je daj zanim pojadą tam, gdzie miał być ten pies z rowu.Zdjęcia zrób i staniemy na głowie żeby coś znaleźć. Tamten pies przepadł a miałyśmy mu pomóc , więc ratujmy te biedaki. Quote
paulina02 Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 Dowiedziałam się dziś jak byłam u siebie na działce , nie wiem czy będzie tam jutro , czy znajde , pod jaką choinką są gdybym wiedziała to dziś wcześniej to bym już tam była ;( .nie znam wielkości nic ....może ktoś je zabierze a może sama gdzieś pujdzie martwie się o malucha bo samochody ;( jutro o 10 jade chyba że by była zawieja czy coś .......I tak musze szczeniakowi zawieźć karme ...Nie pisałam dziś mamuśka jak weszłam do altany aż piszcza tak się cieszyła , ale nie odważyła się do mnie zejść ale już ją głaskam spoko i pod brzuszkiem też ;) Quote
paulina02 Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/341/zdjcie046c.jpg/][IMG]http://img341.imageshack.us/img341/1575/zdjcie046c.jpg[/IMG][/URL] Quote
Amadorka Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Fajna mała,na pewno wkrótce przekona się do Ciebie i będzie najwierniejszą towarzyszką. Quote
ewu Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='Amadorka']Fajna mała,na pewno wkrótce przekona się do Ciebie i będzie najwierniejszą towarzyszką.[/QUOTE] Ona ma komiczną mordkę , taką "ludzką":) Quote
ewu Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Paulina potwierdź tylko ,że dostałaś tą karmę [B]PURINA DOG CHOW Adult Chicken 2x15 kg + GRATIS!!![/B] Cena Kup Teraz [B]175 zł [/B] Quote
paulina02 Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 [quote name='ewu']Paulina potwierdź tylko ,że dostałaś tą karmę [B]PURINA DOG CHOW Adult Chicken 2x15 kg + GRATIS!!![/B] Cena Kup Teraz [B]175 zł [/B][/QUOTE] Dziewczyny potwierdzam dostarczenie karmy do mnie PURINA DOG CHOW ADULT CHIKEN 2razy po 15 kg.plus gratisy były ciasteczka ale pokruszone ;), kwota tego to 175zł .....Córa odebrała poszukam paragonu to wstawi , ja mam troszkę zamieszania z kotami i robieniu im domków bo idą mrozy ,,,,, Quote
pikola Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Jaka Ona cudna..:loveu:A oczy ma jak moja Pikola.. [INDENT] [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/341/zdjcie046c.jpg/"][IMG]http://img341.imageshack.us/img341/1575/zdjcie046c.jpg[/IMG][/URL] [/INDENT] Quote
paulina02 Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 [quote name='pikola']Jaka Ona cudna..:loveu:A oczy ma jak moja Pikola.. [INDENT] [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/341/zdjcie046c.jpg/"][IMG]http://img341.imageshack.us/img341/1575/zdjcie046c.jpg[/IMG][/URL] [/INDENT] [/QUOTE] Chcesz ją ;)))) Quote
terra Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Śliczna sunieczka, szybko się przekonuje do Pauliny :) Quote
Panna Marple Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Sunia naprawdę rozkoszna. I to spojrzenie... Quote
Figunia Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 straszny zal widze w tych pieknych oczach... Malenka, juz bedzie dobrze... Quote
pikola Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Paulina gdyby to ode mnie zalezalo...Nawet nie wiesz jaka batalie stoczylam z niemcem o dwa psy.Nigdy bym ich nie zostawila. Quote
lonka1 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Wszystko ładnie pięknie ale ja uwazam że ta zabiedzona sunia nie powinna zostać u tych ludzi co ją prawie zagłodzili,ale takie jest moje zdanie nie mieszkam w poblizu.Wszystkim jest teraz ciężko ale to nieznaczy żeby głodzić swoje zwierzeta . Quote
Olga7 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 (edited) [quote name='paulina02']Dziewczyny tamten temat zamknięty dałam im 20kg suchego , pies ma całe podwórko do swojej dyspozycji ...Jest karmiona ale ma za mało jedzenie .....Jak by co jakiś problem pani ma mój tel. znajoma ma też im zawsze coś podrzucić .....Więc myśle że nie będzie źle ma bude , otwarty kojec warunki dobre , tylko dostawała za mało jeść ....nie jest aż tak wylękniona , oblizała mnie cieszyła się na mnie ...... A ja mam doła wiem że niedaleko miejsca gdzie złapałam sunie jest wyrzucona sunia z maluchami , jednego ktoś zabrał ma jeszcze jednego leżą pod choinką ;( nie wiem jakie duże nic .....jutro podjade jak nie będzie walił snieg bo musze rowerem , jak będą zadzwonie na straż bo co zrobie ale wiem że nie ma miejsca u nas .....dołuje mnie to wszystko ......;(((((((((([/QUOTE] Nie rozumiem .Uważasz Lidko ,że zostawienie tam wyglodzonej ,przewracającej się wycienczonej a moze od dawna nie leczonej po schronie ONKi to sprawa zalatwiona ,bo jak piszesz zostawialaś tam 20 kg suchej karmy ?? I uważasz,że garstka suchej karmy rzucona pewnie 1-2 razy dziennie ma sprawić,że mloda ONka ,duży pies jednak ,nagle nie będzie tam glodować i wróci do nalezytej wagi ? I będzie zdrowym ,bezpiecznym tem psem ?? Chyba doskonale zdajesz sobie sprawę ,że to nie zapewnia ani należytej opieki ,ani dbania o zdrowie ani żadnego bezpieczeństwa tej ONce. Jesli ok,roczny pies przewraca się z wycieńczenia i glodu i może choroby /pewnie też nie stać ich ana leczenia ,szczepienia i odrobaczanie systemat. psa / to ta sucha karma im dawana ma zalatwić wszystko ? Przecież ci ludzie wcale nie powinni mieć tam żadnego psa,jesli nie dbają o psy i nie stać ich na ich karmienie ani koszty szczepien ,odrobaczen czy leczenia psa ! Rozumiem,że nie mają pieniędzy .Ale niech nie maltretują tam i glodzą psów . Gdyby ta Onka nie byla tam karana biciem za to że nie szczeka i że pewnie blaga o jakieś ochlapy ,to nie uciekala by na widok tego faceta czy tych ludzi z przerażenia byle jak najdalej i nie dostać ciężką łapą faceta . Uważam ,że tę ONkę trzeba jak naprędzej zabrać stamtąd i odradzić im brać następnego psa ,bo bedzie tam glodowal i cierpial też pewnie bity. Za to ,że żyje,bez powodu.Bo np.za dużo szczeka ,za malo szczeka albo ,że z glodu zlapie kurę itp. Czekamy tylko teraz na podanie adresu by prosić o interwencję i zabranie im psa . Przemyśl do Lidko wszystko jak należy i jesli jest tam tak jak piszesz to pomóz nam uratować tę wycienczoną ,wyglodzoną ONkę. Nie można jej tak tam zastawić !! Edited December 5, 2012 by Olga7 Quote
__Lara Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='ewu']Ona ma komiczną mordkę , taką "ludzką":)[/QUOTE] Niech się otwiera, będzie szansa na znalezienie domku, jest ładną sunią. A co z jej synkiem? Byłaś może w lesie paulina02? Quote
paulina02 Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 Byłam w lesie szczeniak jest szczeka je ale ucieka w ;las.... Co do onki to nie bede nic robić tam , jest szczupła ale nie przewraca się jak ktos mi mówił .Byłam i widziałam osobiście ją , ma duże podwórko bude , kojec chodzi luzem , facet wychodzi żadko bo chory ....Doskonale wiem że to 20kg to na moment ale ciotka moja też zaoferowała pomoc i ma im coś podrzucać ....Sunia będzie pod naszym okiem bo właścicielka zadowolona z pomocy i zupełnie inaczej gada , ma też mój tel i w razie problemu , choroby da mi znać ...Więc wybaczcie nie będe brała na siebie następnego psa do hoteliku skoro nie jest aż tak źle ...Bo ona może innego domu nie znaleźć albo mieć jeszcze gorzej...Nie jestem małolatą w zierzakach siedze od dawna więc umie ocenić sytuacje. Quote
Nadziejka Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Paulinko sciskam za twoje wielkie serce:buzi::iloveyou: sunienka cudnosci , oczka przecudne , ona bedzie w ciebie wpatrzona :thumbs:zeby i syncia udalo sie tobie kochana -kiedys poskromic i zabrac Paulinko masz tyle zwierzuniow u siebie :modla: dziekuje dziekujemy za to wszystko Quote
ewu Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Co z tą sunią ze szczeniaczkiem spod choinki? Quote
Avilia Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [COLOR=#ff0000][B]Szukam osoby do wizyty we wsi MAMLICZ! BARDZO PILNE![/B][/COLOR] Quote
__Lara Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Dobrze, że jest, że ma jedzenie - dziękuję paulina02! Quote
paulina02 Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 [quote name='ewu']Co z tą sunią ze szczeniaczkiem spod choinki?[/QUOTE] Byłam w lesie 3h szukałam zmarzłam jak diabli nie było ich ...Nie wiem co się stało może w nocy były dziki albo lisy i psy uciekły wystraszone w las ;( Quote
ewu Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='paulina02']Byłam w lesie 3h szukałam zmarzłam jak diabli nie było ich ...Nie wiem co się stało może w nocy były dziki albo lisy i psy uciekły wystraszone w las ;([/QUOTE] Boże ....biedne:( Quote
__Lara Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Masakra :( ciekawe co z nimi, takie zimno :( :( :( Quote
Amadorka Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 A ten wyrośnięty szczeniak ma tą budkę w której siedział z matką?Jej jakie biedaki a tak zimno.Paulina02 jesteś wielka,że tak się poświęcasz dla tych psiaków tym bardziej że jesteś sama i nie zmechanizowana. Quote
Recommended Posts