Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W nocy z wczoraj na dzisiaj wysłałam 74zł z bazarku dla Basika- napisałam też do [B]piechci15 [/B]z prośbą o odnotowanioe wpłaty na wątku bazarku.(Pieniążki powinny być dzisiaj, poszły przelewem).

Posted

hallo hallo wróciłam z myślą, że może Basik znalazł domek poza moimi plecami a tu nici:)
wróciłam wygrzana a tu na dzień dobry deszcz i zimno fuj:( zmarzłam:(

A u Basia co tam??
pieniążki doszły, odmeldowane.
Kurcze też bym was odwiedziła gdyby nie ta odległość:(

ja mam Basika na gratce i tablicy a czy ktoś ma jeszcze gdzieś to nie wiem. Czasem przychodzi do mnie na maila jakaś aktualizacja z jakichś stron to to robię, ale mało tego jest.

Posted

Kiedyś coś pisałyście o ogłoszeniu w gazecie. Nie mam pojęcia jak się coś takiego załatwia, ale mogłabym pomóc finansowo w opłaceniu takiego ogłoszenia. Co o tym myślicie??

Posted

no miało być i w końcu nie wiemy czy było, bo na maila nie odpowiadali, telefonów nie odbierali, a jak tam kiedyś udało sie do nich dodzwonić to powiedzieli że wydrukują tylko trzeba wysłać mailem dane, ja to zrobiłam ale już żadnego potwierdzenia nie otrzymałam że doszło lub że wydrukowane. To była chyba wyborcza na Jarocin lub Poznań, nie pamiętam już.
A jak się załatwia ogłoszenia w innych gazetach to nie wiem, np. w Metro to chyba losują ogłoszenia z portalu Caffe animal, tak mi się cos wydaje.

Posted

kochani musimy sie ostro wziąć za adopcję Basika bo stonka juz z nim nie wyrabia. Fajnie jest się tu pośmiać, ale on robi jej demolkę w domu a raczej w łazience. Ostatni wyczyn to zdemolowana nowa pralka!!
moje propozycje:
1. zrobić filmik o Basiku, ale mega wzruszający, fajna muza i dobre foty wybrać.
2. wykupić pakiet ogłoszeń (kto zna bazarek jakiś?)
3. napisać nowy ładny ale nie kiczowaty tekst, nie za długi akuratny
4. znaleźc jakieś regionalne gazety i zapytać czy by nie wydrukowali ogłoszeń, albo nawet wykupić jeśli to nie jakiś mega koszt (na Poznań)
5. znaleźc mu indywidualny dt
6. odnaleźc wątek na forum terierkowym i go reaktywować.Może tam coś ruszy.
7. kto ma konto na nk i fb to go niech wstawia
8. coś jeszcze?

Posted

Ja tak jak pisałam mogę wykupić pakiet ogłoszeń i dołożyć kaskę na ogłoszenie gazetowe. Tekstu nie napiszę bo ja to mogę raczej jakiś wykres zrobić albo statystycznie policzyć coś:D Tylko jak tu "sprzedać" takiego gagatka??

Posted

[quote name='storozak']Ja tak jak pisałam mogę wykupić pakiet ogłoszeń i dołożyć kaskę na ogłoszenie gazetowe. Tekstu nie napiszę bo ja to mogę raczej jakiś wykres zrobić albo statystycznie policzyć coś:D Tylko jak tu "sprzedać" takiego gagatka??[/QUOTE]

Tu jest bazarek ogłoszenoiwy

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230488-Og%C5%82oszenia!-10-pakiet%C3%B3w-po-30-og%C5%82osze%C5%84-za-6z%C5%82!-Na-operacj%C4%99-Rumby-do-17-08[/url]

Posted

[INDENT] Zapraszam na bazarek dla Agata:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230351-Ciuchowisko-i-szparga%C5%82ki-na-d%C5%82ug-pi%C4%99knego-Agata%21Zapraszamy-do-20-sierpnia-godz-22%21%21%21"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...dz-22%21%21%21[/URL] [/INDENT]

[FONT=impact][B][COLOR=#cc0099][FONT=comic sans ms][SIZE=3]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/FONT]

Posted

już poprosiłam zdolną duszę, która podejmie się wyzwania.Dajmy jej szansę;)

słuchajcie pojawił sie pomysł aby umieścić Basika w Psanatorium. Wydaje nam się, że tam będa dobre warunki jak dla naszego szaleńca:) miałby swoje miejsce, ciagły kontakt z ludźmi, jeśli trzeba szkoleniowca, weta itp. Może jakoś by się zmienił. Nie wiem jeszcze jakie koszta ale napewno o połowę większe niż tu obecnie:( musielibyśmy postarać się choć o połowę deklaracji, bo takie pieniądze uzbierane jednorazowo raz są a raz ich nie ma jak sami wiecie. Wystarczy jedna konkretna choroba i żegnaj kaso :( Co wy na to? albo jeszcze bazarkami czy w inny sposób uzbierać większą sumę aby był zabezpieczony chociaż na 2 pierwsze miesiące.A potem znowu się cos wymyśli:(

Posted

Pomysł z psanatorium jest całkiem logiczny. Może by się Basio trochę zresocjalizował:) Boję się tylko czy finansowo damy radę. Trzeba to wszystko dokładnie przeliczyć i zobaczymy...

Posted

ja Basika też ogłaszałam jakiś czas temu jak obiecałam, ale niestety oglądalność taka sobie, no i zero odzewu na maila, a telefon był do Piechci podawany.
Ale widzę, że nikt nie dzwonił.