Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='piechcia15']zapłaciłam właśnie za cichą przystań Basika:) ciociu Aniu i nie krzycz na mnie więcej bo się zamknę w sobie :evil_lol: ja wrażliwa bardzo jestem :angel:[/QUOTE]

Kasa doszła dzisiaj, ale w tytule przelewu napisałaś że za lipiec, a to moja droga Magdaleno było za czerwiec :)

Posted

jak to za czerwiec?? przecież płacimy pod koniec miesiąca z miesiąc który trwa czyli teraz w lipcu płacę za lipiec. Pogubiłam się:) czyli zalegam jeszcze z jednym miesiącem?bo nie kumam. Zawsze płaciliśmy za bieżący moment

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227905-Cegie%C5%82kowy-bazarek-dla-%C5%9Blepego-Basia-Mega-zad%C5%82u%C5%BCenie-ponad-1500z%C5%82-Do-20-06-2012?p=19190595#post19190595[/url]

piechcia15 muszę rozliczyć bazarek-proszę o pomoc. :)

Posted

Witam Cioteczki i naszego pięknego chłopaka, chciałam zameldować, że bazarek mam prawie rozliczony... Właśnie-prawie... Jedna z osób licytujących ([B]wiosna[/B]) do tej pory nie odezwała się do mnie, nie mówiąc o wpłaceniu $. Wylicytowała książkę za 4zł, bez jej wpłaty dochód z bazarku to 70zł. Nie wiem co mam robić- czekać dalej? Pisać po raz kolejny na pw? Proszę, doradźcie mi co robić... :roll:

Posted

[quote name='storozak']Ja też nie mam doświadczenia w kwestiach bazarkowych.... Może się Cioteczka urlopuje i nie ma dostępu do dogo...[/QUOTE]
No właśnie ma, bo sprawdzałam że wchodzi na Dogo...

Posted

i po co ludzie kupują na bazarkach, robią złudne nadzieje, a później się nie odzywają...
wystarczyło by napisać na bazarku lub na PW, przepraszam - jednak, nie mam kasy.
Wystaw ten przedmiot ponownie do licytacji. I już, sprawa byłaby jasna i przejrzysta.
A tak...

Posted

Basio nie ma żadnego problemu z upałami, on jak idzie na dwór to bardzo wyraźnie daje do zrozumienia kiedy ma dość i chce do domu i już właśnie w tym momencie musimy lecieć, bo jak nie to się drze na całą wieś :) A w swojej samotni w kiblu ma naprawde fajnie i chłodno, samam bym tam w te upały zamieszkała :)

Posted

Zapraszam na bazarek dla kieleckich psiaków:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230086-Ekskluzywny-bazarek-dla-Kielc%21-Zapraszamy-do-10-sierpnia-godz-22%21%21%21"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...dz-22%21%21%21[/URL]

Posted

[quote name='stonka1125']Będzie ciężko bo jak nas słyszy to od razu się uspokaja, ale spróbuję może jakoś przez okno jak juz tak musicie :)[/QUOTE]
Niby nie musimy:razz:ale chetnie posłuchamy;)

Posted

Hahaha, a ja widziałam Basia :):):)
We wtorek byłam z Pyrdką i moim TZ u stonki :)

Basio śliczny jest, w ogóle wszystkie psiaki piękne, zadbane, z mega mięciutkim futerkiem :)

A okolica - super, za podwórkiem od razu las, super :)
Tylko pozazdrościć :)