Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[INDENT] [INDENT] [SIZE=4][B][COLOR=magenta]KOCHANI ZAPRASZAM NA NOWY BAZAREK [/COLOR][COLOR=yellow][COLOR=green]Z GAZETAMI[/COLOR][/COLOR]:smile: [COLOR=lime]Mój Pies i Przyjaciel Pies[/COLOR] [COLOR=darkorange]za pół ceny ![/COLOR][COLOR=blue]! link w podpisie:smile: zapraszam:* [/COLOR][/B][COLOR=blue][SIZE=2]trzeba ratować budżet Pabianic:([/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] [/SIZE] [/INDENT] [/INDENT]

Posted

[quote name='rita60']A co tutaj takie pustki:cool3:
Mój Micholek znalazł domek,zostało trochę pieniążków,chciałabym przekazać je dla terierka w kwocie 100,-. Poproszę o dane do przelewu,a potem potwierdzenie na wątku.

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/211979-Za-brzydki-za-zwyczajny-na-dom-i-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-Znalaz%C5%82-domek-%21%21%21%21%21%21%21?p=18862033#post18862033"]http://www.dogomania.pl/threads/211979-Za-brzydki-za-zwyczajny-na-dom-i-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-Znalaz%C5%82-domek-!!!!!!!?p=18862033#post18862033[/URL][/QUOTE]
Na tym wątku cioteczko:razz:

Posted

[quote name='necianeta89']aho ho ho. ale kudłacz zarośnięty! porządne trymowanie do zera i będzie cudo! :)[/QUOTE]

Na razie nie ma takiego odważnego który zabrałby się za Basiola, mieliśmy już dzień strzyżenia i Genia wystrzyżona, Pikus tez a jakoś za Basika strach się zabrać :/

Posted

[quote name='rita60']Coś cichutko u małego...jak strzyżenie ?[/QUOTE]

Jeszcze jest owłosiony, ale zbieram się do tego, on naprawdę potrafi dziabnąć jak coś mu nie pasuje, coś się wymyśli.

Posted

pewnie nauczył sie już zdejmować z prędkością światła. Z jednej strony mu się nie dziwię, bo nie widzi co go czeka, ale z drugiej strony nie da sobie pomóc, bo przecież dałoby mu sie do obwąchania, mozna by nawet maszynkę włączyć aby sie z dźwiękiem zapoznał. Ale może jak lubi czesanie to polubi strzyżenie?Bo o trymowaniu chyba mozna pomarzyć?

Posted

Coś wymyslimy, kagańca nie zdejmuje ale tak jak Piechcia pisze czuje sie bardzo niepewnie, dźwiek maszynki zna ale co innego dźwiek a co innego ogolic mu brzuch na przykład. Na razie i tak czasu brak.