Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Basik właśnie wrócił do domku po długiej podróży. Lekarz widząc jak pies reaguje na wpuszczanie kropli i podawanie leków, stwierdził, że oko trzeba usunąć gdyż nie ma sensu kilka razy dziennie szarpać się z psem w kagańcu tylko po to aby ocalić oko które i tak widzieć nie będzie.Za duży stres dla psa, a jego to oko boli, bo ciśnienie rośnie. Oko nie trzeba usuwać u niego, może to zrobić każdy wet, który się podejmie.
Za wizytę nic nie zapłacili za co bardzo dziękujemy, ale transport równo 300zł.

Posted

właśnie wykonałam przelew na 309zł za pobyt Basia w hotelu, weta i karmę i kolejne 300 za transport:( czyli jesteśmy szczuplejsi o 609zł i tym sposobem musimy powoli szukać pieniążków bo czeka nas zabieg usunięcia oka i kastracja, i hotel opłacać będzie trzeba,b o nas stonka wyrzuci:)

Posted

[quote name='piechcia15'](...) a jego to oko boli, bo ciśnienie rośnie. (...)[/QUOTE]
Oj, bido... :-( Dzielny jesteś skoro przy bólu jeszcze Ci zabawy w główce.

Posted (edited)

[quote name='majqa']On wygląda obecnie jak pączuś. :-) Na bank (nie uwierzę, że nie) przytył. To już nie jest kwestia puszatej/ odstającej sierści. :-)[/QUOTE]

No bez przesady ze jak pączuś :) ale rzeczywiście utył, za to sierść ma okropną, matową i taka pierzatą mimo wyczesywania, kupiłam trymer na bazarku ale nie będę go trymowała jak tak zimno bo mu sie dupsko odmrozi. Bardzo chętnie łazikuje, nawet w tym mrozie :crazyeye: no i wymaga nieustannie mojego towarzystwa, jak wchodzę na chwile do domu to już stoi pod drzwiami i szczeka a jak wracam do niego to zwiewa ile sił w tych koślawych girkach żebym go do domu nie zgarnęła, bardzo towarzyska bestia z niego :)

Podrózował grzecznie ale najpierw zarzygolił całe auto :razz: Potem non stop spał :)

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-51hMMelT_Vs/TywUIo1aacI/AAAAAAAABAk/uemximUOVWQ/s576/DSC06980.JPG[/IMG]

Edited by stonka1125
Posted

Jak będziecie sie nabijały to poszczuje terierem z charakterem! Basik wczoraj usłyszał na wieczornym wyjściu ze otwarła sie furtka bo tż z pracy wrócił, jak tez na tych girkach bocianich sie rzucił, jak zaatakował no terier i to obronny :):):) Jak sie tz odezwał to pieknie odtańczył taniec radości. Ma jeden problem, jak sie podekscytuje to traci zupełnie orientację, nawet na znanym terenie, nic tyko kask na głowe trzeba mu zakupić.

Posted

[quote name='piechcia15']jak ty byś zrobiła 3 kółka wokół własnego ogona to też byś straciła orientację w terenie:) (...)[/QUOTE]
Mam nadzieję, że to było do Stonki, a poza tym wolę dopytać, bo w tym pytaniu jest przemycona ważna treść...
To stonka ma ogon??? O ja Cięęę... :roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='stonka1125']Ogon to pół biedy, ale czasami mam ochotę poszczekać przy płocie...Co to może znaczyć?[/QUOTE]
Jak to co... Rozwój Twoich umiejętności lingwistycznych, a zapewne głębokie wgryzienie się w temat komunikacji międzygatunkowej. :-)