Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]xmartix[/B] to takie zachowania obsesyjne, nerwicowe - czy ten hotelik ma faktycznie szkoleniowca który się tym może zająć ? ocenic i popracować ? szkoda zeby suka sie dalej samookaleczała

• Replies 451
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem na zaproszenie xmatrix, niestety na razie nie pomogę finansowo, jeśli któryś z piesków na którego mam deklaracje stałą pójdzie do DS to wtedy jak najbardziej. Sama mam teraz maleńką sunię tymczaskę więc koszty karmy i weterynarza i zabawek to już max moich możliwości. Ale sunieczka faktycznie biedna bardzo, mam nadzieję , że dobre szkolenie pomoże....

Posted

dziękuję że jesteście na wątku
Myrkur już zapisuję

[B]Bros tam jest dziewczyna od szkoleń PO KURSACH[/B]

dzwoniła pani ws Czili, w nd będę się z nią widzieć, mieszkanie, pani + syn, nic więcej nie wiem

Irek z Fundacji 2+4 obiecał pomóc jak sunia będzie we Wrocławiu (np jak znajdzie tu dom), pomoże we wprowadzeniu suni do nowego ds jakby co

dostałam fanty na bazar, będę robić

czy ktoś umie robić bazar gdzie wybiera się imię dla psa, na swoje imię CZILA sunia się równa z ziemią.. trzeba jej szybko inne imię wymyśleć

Posted

Trzymam kciuki za domek! Dobry szkoleniowiec dla niej to teraz podstawa, moze byc kochanym psem ale z takimi problemami i brakiem pomocy szybko wroci do adopcji :( Duzo szkolek psich i trenerow daje wielkie znizki na psy adopcyjne. Moze uda sie z jakims owczarkowym maniakiem zalatwic takie behawiorystyczne spotkania za darmo i w innej czesci kraju...
A co do imienia hmmm Lotta, Lola, Nela i Fibi to takie co ostatnio mi w glowie kolataja :) I wszystkie by do niej pasowaly, ale to Ty masz z nia kontakt i wiesz ktore jakie najlepiej bedzie do niej pasowac!

Posted

PIERWSZY BAZAR NA CZILĘ:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/217953-GAD%C5%BBETY-MISZ-MASZ-dla-CZILI-z-amputowanym-ogonem.-Do-28.11-godz.-24-00.-OTWARTE?p=18029702#post18029702[/URL]

PROSZĘ O REKLAMOWANIE BAZARKU!!!

Posted

niestety nie ma eventu, ma tylko zdjęcie na tablicy TOZ, zaraz zrobię event na swoim koncie

Spisałam wpłaty: :loveu::loveu::loveu:
Anna G. (Anqa) 50 zł
Asl 10 zł
Kaja69 20 zł
Ala M. 40 zł
Anna P. 10 zł

razem: 130 zł

[COLOR=magenta][B]bardzo , bardzo dziękujemy!![/B][/COLOR]

czy ktoś umie robić bazarek z wyborem imienia???

Posted

staram się jak mogę rozreklamować wątek i bazarek ale nie dam sama rady... proszę o pomoc, nie dla mnie właściwie, a dla tej suni, sama nie udźwignę problemu

[B]drugi bazar na sunię, wybieramy IMIĘ!!!!!
[/B]
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/218144-NADAJEMY-IMI%C4%98-ONECZCE%21%21%21-ZAPRASZAM%21%21-%29-Bazar-trwa-do-30.11-do-g.21-00?p=18049796#post18049796"]http://www.dogomania.pl/threads/218144-NADAJEMY-IMI%C4%98-ONECZCE!!!-ZAPRASZAM!!-%29-Bazar-trwa-do-30.11-do-g.21-00?p=18049796#post18049796[/URL]

Posted

nic więcej niż to co na pierwszej stronie.. bardzo mało
właściciel jednak nic nie da, żadnych pieniędzy, żałuję że pies nie był odebrany przez TOZ, byśmy inaczej się z facetem rozprawili
czy ktoś może zrobić EVENT na FB?

Posted

Witam, ja zadeklarowałam comiesięczna karmę dla Czili, moi rodzice deklaruja minimum 50 zł miesięcznie na sunie.
Ha! Własnie dostałam sms od kolegi, który zajmował się sunia do tej pory, dorzuca 100 miesięcznie!!!!! Cudnie!

Posted

pięknie Adela, dziękujemy !!!! :):) zapisuję w pierwszy post, konto jest w 1 poście

ja swoją deklarację zwiększę ale dopiero za dwa miesiące

cegieki już zrobiłam
jeszcze event na FB

paczkę ze smakołykami i kongo dla Czili już wysłałam we wtorek do hoteliku