florida_blue Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 jak dziewuszka ma na imię ???? trzymam kciuki, zeby szybko wróciła do zdrówka Quote
Moriaaa Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Dziewuszka została nazwana jak na watku-GINGER :) I właściciwe już dzisiaj może jednak wyjść z lecznicy..ale nie wiemy gdzie ją zabrać:( Imbir powiedz mi czy dałabyś radę gdybyśmy dostarczyli klatkę wziąść niunie do siebie??? Quote
Imbirka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Moriaaa powiedz mi jak wygląda sprawa jej rekonwalescencji, co z łapką, jak powinno się na nią uważać, bo szczerze powiedziawszy boję się, że sobie nie dam rady z dwoma szaleńcami (obydwoje są w jednym wieku) nie chcę jej zaszkodzić, muszę wiedzieć wszystko dokładnie zanim podjmę decyzję, pracuję 8 godzin dziennie i w tej chwili nie mogę wziąść wolnego, a nikt mi teraz nie pomoże. Piszcie dziewczyny wszystko co wiecie. Za godzinę wychodzę z pracy, na necie bede dostępna dopiero wieczorkiem. Quote
netti1 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 boksinka juz spi u mnie na kanapie,chociaż miała nie wchodzic ale powiedziała ze jak jej nie dam spac na kanapie to będzie sie drzec całą noc :):)więc ją wsadziłam i czuwam:) Quote
la_pegaza Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 czyli będzie u Ciebie póki nie znajdzie się stały dom?? Quote
Imbirka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 A my z Imbirkiem poznamy Ginger w weckend:multi:, biore aparat i bedzie sesja zdjęciowa:lol: Quote
netti1 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 chyba z nia wytrzymam jakos:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ona jest niesamowita,weszła na łózko i staje tam na głowie!tak na głowie i nogi wywynięte na oparcie.jest pełna energii i musze ją hamowac bo ma nie skakac ,ale jak to zrobic????kołnierz jej obtarł szyję do krwi ,więc zdjełam,ale nie wiem co teraz??ryzykowac się boję ze rozdrapie ranę ,myslałam zeby obandazowac szyjke i na to kołnierz załozyc???może tak byc???chociaz ona się bardzo raną nie interesuje,ale boje się tak zostawic... Quote
la_pegaza Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 może spróbuj z tym bandażem, bo jak ją na noc zostawisz bez kołnierza to różnie może byc :roll: Quote
netti1 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 tak tez myslę zrobic bo się boję ze po cichutku cos zmaluje z tą nózką Quote
netti1 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 mądra jest ,reaguje na podstawowe komendy,bardzo sie boi jak powiem ,,co pies narobił???,,od razu kładzie sie na plecy i sika a wcale nie powiedziałam głosno!!!!szeptem bo juz wszyscy spią!!tak sie przestraszyła ze zrobiła kupe a miała prawo bo własciwie nie była na spacerze wieczornym,bo nie miałam dla niej smyczy,prowadzilam ja za szeleczki!!ktos ją musiał niezle bic!!! Quote
AgaiTheta Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 hmm dziwny kołnierz że obtarł, no ale jak ona taka skoczka :) Kołnierz zakłądaj, szybciej się wyleczą obtarcia niż rany lizane. Podłuż jej coś najwyżej. Jej jestem taka zmęczona że mam wrażenie że co drugi klawisz klikam :evil_lol: Biedna myszka, ale już będzie dobrze!!! Buziaki! Quote
Imbirka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 witajcie:multi: ja się już nie mogę doczekać kiedy poznam Ginger:lol: Netti jak potrzebujesz coś dla niej to pisz, bede u was to postaram się coś dostarczyć Quote
Moriaaa Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Widzę Ewcia że masz wesoło:) Ja miałam wczoraj za wesoło....:( Imbir sorki kobitko że nie zadzwoniłam ale w lecznicy byłyśmy dopiero po 20 i straszny młyn był (wyciągałyśmy dwa połamańce ;) ) i jakoś mi uleciało... Quote
Imbirka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Moriaa a jak z płatnością za operację i hotelik? Quote
Moriaaa Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Dziewczynki...już wszystko dzisiaj będzie uregulowane, dostaliśmy pieniążki na boksię:) Quote
AgaiTheta Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Ojej to rewelacja!!!!! My lekko pod kreską, więc super!!! Quote
la_pegaza Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 netti1, i jak? kołnierz zaakceptowała?? jak nóżka?? Quote
Recommended Posts