Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 729
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='toyota']Długi Kamy powstały jak była jeszcze bezdomna, więc bazarki są jak najbardziej o'k, aby je spłacić, także nowe bazarki można robić.[/QUOTE]
O widzisz :) To jest właściwa interpretacja :)

Posted

[INDENT]Cioteczki dzwoniła do mnie gorki we Włocławku jest do zabrania nowofunland...umarła właścicielka .....psiaka trzeba odebrać jak najszybciej. Kasia przez kilka dni ma możliwość przetrzymania psiaka. Potem trzeba go zabrać. Szczegóły na PW. [/INDENT]

Posted

Dopiero doczytałam, wspaniałe wieści :) !!!!!!!!

Co do bazarków to napiszcie zapytanie do Moda - jak pies ma już DS, ale dług pozostał, bo jak był bezdomny i był leczony itd to mysle, że dostaniecie zgodę na zrobienie bazarków. Każdy przypadek jest rozpatrywany inaczej :)

Posted

[quote name='obraczus87']Dopiero doczytałam, wspaniałe wieści :) !!!!!!!!

Co do bazarków to napiszcie zapytanie do Moda - jak pies ma już DS, ale dług pozostał, bo jak był bezdomny i był leczony itd to mysle, że dostaniecie zgodę na zrobienie bazarków. Każdy przypadek jest rozpatrywany inaczej :)[/QUOTE]

ok, dziękuję za info :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa'][INDENT]Cioteczki dzwoniła do mnie gorki we Włocławku jest do zabrania nowofunland...umarła właścicielka .....psiaka trzeba odebrać jak najszybciej. Kasia przez kilka dni ma możliwość przetrzymania psiaka. Potem trzeba go zabrać. Szczegóły na PW. [/INDENT][/QUOTE]

Martika, a może by tak zwrócić się o pomoc do fundacji od nowofunlandów Psi Ratownicy ?

Posted

[quote name='obraczus87']Dopiero doczytałam, wspaniałe wieści :) !!!!!!!!

Co do bazarków to napiszcie zapytanie do Moda - jak pies ma już DS, ale dług pozostał, bo jak był bezdomny i był leczony itd to mysle, że dostaniecie zgodę na zrobienie bazarków. Każdy przypadek jest rozpatrywany inaczej :)[/QUOTE]

a do którego Moda mam pisać ? podpowie ktoś ?

Posted

no pierwsza nocka superowo, dzionek zresztą też, ale jutro do pracy i nie wiem jak ja tam wysiedzę :) Kamka już powoli zaczyna brykac nawet udało jej się niepostrzeżenie na łóżko wskoczyć :) Cały czas się mnie pilnuje, powiem wam że nawet problem z pokoju wyjść wszędzie ciasno i Kamka pod nogami :) :) Byliśmy dziś na kolejnych zakupach i mamy śliczną maskotkę do lizania bo kocyk już nie wytrzymywał jęzora :) :) Wszyscy na ulicy to przyjaciele do każdego trzeba ogonkiem pomachać to może pogłaszczę :):):)

Posted

[quote name='anka_szklanka']yyyyyyyy przecieram oczy z niedowierzania :-o Guli, Ty wariacie jeden kocham Cie normalnie, oby Wam się dobrze wiodło :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]

Musi zdecydowanie być dobrze wreszcie domyty będę od tego szorstkiego jęzora :) :)

Posted

[quote name='Guliwer89']Dlaczego tak mało cioteczek u Kamki dzisiaj :(:([/QUOTE]
Och, Guli. Mam dwie suki, które nie mam gdzie wsadzić. Jedna jest u wetki - mam mieć sterylkę i nie wiem gdzie ją po tem zabiorę. Druga jest w DT, ale nie dogaduje się z rezydentką i muszę ją zabrać.
Ma ktoś jakiś pomysł?