chauwa Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Malvaaa smsa dostałam. Dzis trochę Fortuny. Podczas zabawy z Tobim. [IMG]http://psiblog.pl/wp-content/uploads/Zdj%C4%99cie121.jpg[/IMG] Biegła aż frunęła :p [IMG]http://psiblog.pl/wp-content/uploads/Zdj%C4%99cie119.jpg[/IMG] Quote
mysza 1 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 ładna :) Puszczasz ją luzem, bez smyczy? Faktury do mnie nie dotarły, kiedy wysłałaś? Quote
mysza 1 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='nicolaczek']Dobra sama wystawie ten bazar, ale musicie mu pomóc rozsyłać ok? Bo ja jestem nowicjuszem i nikogo tu nie znam ;) postaram się jutro wystawić.[/QUOTE] jak sama wystawiasz to możesz mierzyć na życzenie, nie wszystko od razu ;) Mniej się zmęczysz. Ale tu pustki :( Quote
ania shirley Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 [quote name='mysza 1']. Ale tu pustki :([/QUOTE] Zaglądam czasem. Ale jak niemogę pomóc, to nic nie piszę. Quote
malvaaa Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 sunie mają adresatki? super się razem bawią :) Quote
chauwa Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Normalnie ma obrożę, tym razem nie miała bo źle zapięłam i jej spadła jak jeszcze była na smyczy. Dala dyla aż się kurzyło. Myślałam ze ucieknie, byłam w szoku jak się zatrzymała 10m od furtki i spojrzeniem powiedziała- Co tak stoisz, idziesz czy nie? Zawołałam ja, zaprosiłam na działkę i weszła bez najmniejszych oporów. Wypuściłam ja ponownie strzelilam dwie fotki i zaprowadzailam do domu. Faktury wysłane jak nie dojdą to dam je ponownie Malvie jak nas odwiedzi. Quote
malvaaa Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 bazarek już jest? jeśli tak to poproszę link... brakuje nam do opłacenia miesiąca... muszę ja coś wykombinować na bazarek... Quote
mysza 1 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Faktury dalej nie doszły. Pani Joanna zamówiła też jedzenie dla Kacpra na Vivę, jak będziesz dawała coś Malvie to daj proszę i tą fakturę, odbiorę sobie ;) Mam prośbę, żeby sunie zawsze miały jednak obroże z adresówkami, jeśli ich nie masz to zamówię i Ci wyślę. Teraz czas wystrzałow i takich tam, mogą gdzieś spanikować i nawiać. Chauwa- pytałam czy na sterylkę możesz zawieźć do Wyszkowa czy dalej, na przykład do Marek też? Musimy się za to wziać pilnie. Quote
chauwa Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Faktura za karmę nie przyszła. Dam faktury te co mam Malvie. Obroże maja. Tak jak pisałam Fortunie spadła bo źle zapięłam w pospiechu. Na ta chwile nie wychodzę z nią na spacery bo się najbardziej płoszy przez dźwięki. Na szczęście u mnie wystrzały słychać i to ledwo co dopiero w sylwestra. Jestem sama w okolicy. Ogólnie mam zamiar od swiat do 4 stycznia zaniechac spacerow. Zakupiłam tez środki uspakajając bo jak mi ta ilość psów zacznie panikować to wystrzał będę miała w środku domu:) Na sterylke mogę zawieźć tylko w rejon powiatu wyszkowskiego. Chyba ze załatwię coś w święta u rodziny to wtedy mogla by wchodzić w grę warszawa. Na ta chwile nie wiem. Quote
malvaaa Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 ja na zdjęcia do wybiore się już po swiętach, nie chce ludziom zawracac głowy a sama mam troche pracy :) wiec jakby cos to wszystko wezme... jesli chodzi o adresówki to można byłoby je zamówić, macie jakieś tanie punkty gdzie robią :)? jak do warszawy to i do marek, nawet blizej :) a ile w markach sterylka kosztuje? Quote
chauwa Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 malvaaa adresówki tez maja. No to zapraszam po świętach. Najbardziej by mi pasował 28 lub 29grudnia bo nie wiem ile goście posiedzą.Jakby co to jesteśmy w kontakcie. Quote
mysza 1 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='malvaaa']ja na zdjęcia do wybiore się już po swiętach, nie chce ludziom zawracac głowy a sama mam troche pracy :) wiec jakby cos to wszystko wezme... jesli chodzi o adresówki to można byłoby je zamówić, macie jakieś tanie punkty gdzie robią :)? jak do warszawy to i do marek, nawet blizej :) a ile w markach sterylka kosztuje?[/QUOTE] W Markach możemy załatwiać dosyć tanio a droga prosta i dobra więc chyba warto. Ale nie chciałabym robić Chauwie kłopotu, musimy pomyśleć. Faktura za karmę Kacpra była dołączona do paczki ale nieważne, może nie dali. Quote
nicolaczek Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='malvaaa']bazarek już jest? jeśli tak to poproszę link... brakuje nam do opłacenia miesiąca... muszę ja coś wykombinować na bazarek...[/QUOTE] Robię. Sory za opóźnienie, ale nie starcza mi dnia ostatnimi czasy. Póki co część rzeczy dam. Quote
nicolaczek Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Okej na razie jest coś takiego: [url]http://www.dogomania.pl/threads/219792-BAZAREK-5-10-15-czyli-wszystkie-ciuchy-po-5-10-15-z%C5%82.-na-KORABIEWICKIE-biedaki?p=18242250#post18242250[/url] W drugiej części dnia wrzucę resztę, bo teraz muszę chwilę popracować ;) Quote
malvaaa Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 ok, dziękujemy, będziemy podnosić :) Quote
nicolaczek Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Dzięki! :) Dam link do bazarku w tym wątku, w którym się przegadują na temat tego kto pomaga a kto szkodzi w K. ;) Quote
chauwa Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Mysza wiem, że do karmy. Przeszukałam jeszcze raz karton w śmieciach i nie ma :( Quote
Telimena Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 co u dziewczynek? jak się obie czują? Quote
malvaaa Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 zapraszam na bazarek dla suniek :) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/219846-Zimowe-porz%C4%85dki-adidas-house-only-bershka-cubus-na-korabiewickie-sunie-do-04.01.2012?p=18249084#post18249084"]http://www.dogomania.pl/threads/219846-Zimowe-porz%C4%85dki-adidas-house-only-bershka-cubus-na-korabiewickie-sunie-do-04.01.2012?p=18249084#post18249084[/URL] błagam porozsyłajcie troszkę :) dziewczęta czują się dobrze :) Quote
malvaaa Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 wysłałam chauwie 120zł, tyle mamy, zabrakło 60zł ale chauwa podarowało na swieta suniom i nie musimy dopłacać :) dziękujemy!!!!! i błagamy o pomoc, na następny miesiąc nie mamy nic :( Quote
malvaaa Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 mają ogłoszenia ale niestety zero odzewu, ani jednego telefonu. miały kiepskie zdjęcia, wybieram się do chauwy po świętach zeby porobic im jakies ładniejsze zdjęcia bo chauwa nie posiada aparatu... Quote
Recommended Posts