zerduszko Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Jakie rudaski śliczne :loveu: Rozdarte chyba :lol: Quote
iwoniam Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 troszeczkę o jedzenie wołały :) Trusia jako pierwsza z rodzeństwa jedzie do domu.. :( smutno i :( ale cieszyć się trzeba. Quote
Justyna Lipicka Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 iwoniam napisał(a):troszeczkę o jedzenie wołały :) Trusia jako pierwsza z rodzeństwa jedzie do domu.. :( smutno i :( ale cieszyć się trzeba. to początek passy adopcji szczeniaków:) Quote
iwoniam Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 kicia bura z rudym nalotem takze dzis pojechała do domu Trzymajcie jutro kciuki... b. się denerwuję jutrzejsza adopcją.. Quote
krakowianka.fr Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 a kogo adoptujemy? iwoniam napisał(a):kicia bura z rudym nalotem takze dzis pojechała do domu Trzymajcie jutro kciuki... b. się denerwuję jutrzejsza adopcją.. Quote
iwoniam Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 jeśli ma ktoś ochotę - zapraszam :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/234052-Szukamy-domow Quote
iwoniam Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 Ggggiii..... Gizunię krakowianka.fr napisał(a):a kogo adoptujemy? Quote
barb Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 iwoniam napisał(a):kicia bura z rudym nalotem takze dzis pojechała do domu Trzymajcie jutro kciuki... b. się denerwuję jutrzejsza adopcją.. krakowianka.fr napisał(a):a kogo adoptujemy? iwoniam napisał(a):Ggggiii..... Gizunię :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Justyna Lipicka Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 iwoniam napisał(a):Ggggiii..... Gizunię :cool3::multi::kciuki: Quote
iwoniam Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 Dziś Gizuni chyba nie zawiozę, bo ledwo żyję.. ale państwo zdecydowani.. i potwierdzili chęć adopcji - kupili łóżeczko, miseczki itp.. Będę jeszcze telefonować. Quote
iwoniam Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 Ciocia Kropisia by IwoniaD, on Flickr Quote
iwoniam Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 historia suni Myszki: Ta biedna suczka przybłąkała się na moją działkę w lecie(w lipcu 2012r), była wygłodniała i wystraszona. Dokarmiałam ją i próbowałam przywrócić wiarę w człowieka. Gmina Wiśniowa nie pomogła mi znaleźć miejsca na swoim terenie. Postanowili ją odstrzelić !!!! Na działce znalazła spokój. Nie może przebywać tam w zimie, działka jest w górach pod lasem , w zimie nie można dojechać. Teraz, chcąc ją uratować przed zimą, zawiozłam ją do hotelu w Lednicy Górnej, gdzie będzie wysterylizowana. Czeka na przyjazny dom. Ma ok. 1 roku, jest wys. 40 cm, szczupła i lekka. Nie jestem w stanie opiekować się nią sama. Mam drugiego psa, a jako, że jestem osobą chorą, sąsiedzi pomagają mi w opiece nad moim pieskiem. Nie mogę ich obarczać opieką nad kolejnym. Mój kontakt Tel. 504-024-279 lub 12 266 54 43 - Anna Gajda email do aktywacja na mnie - [email protected] 23082012555 by IwoniaD, on Flickr 23082012554 by IwoniaD, on Flickr 23082012552 by IwoniaD, on Flickr Quote
Justyna Lipicka Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Iwoniu na adopcjapsa.pl dodaj ogłoszenie, słyszałam, że są stamtąd telefony Cieszę się z domku dla Gizuni:) Co Ty byś bez tych mamek (Kory i teraz Kropisi) zrobiła;) Quote
krakowianka.fr Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 (edited) Oglosznia 'dobrego duszka' (poza dogomania) dla: DIEGO ERYSIA SZCZĘŚCIARZA AMORKA GROSZKA ALEKSA MAKSIA niewidomego Lucka sa dodane na: przygarnijzwierzaka, alegratka cafeanimal morusek piesek.org e-zwierzak Edited November 5, 2012 by krakowianka.fr Quote
krakowianka.fr Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='iwoniam']Ggggiii..... Gizunię [quote name='iwoniam']Dziś Gizuni chyba nie zawiozę, bo ledwo żyję.. ale państwo zdecydowani.. i potwierdzili chęć adopcji - kupili łóżeczko, miseczki itp.. Będę jeszcze telefonować. no to 3mamy kciukory! [quote name='iwoniam']historia suni Myszki: Ta biedna suczka przybłąkała się na moją działkę w lecie(w lipcu 2012r), była wygłodniała i wystraszona. Dokarmiałam ją i próbowałam przywrócić wiarę w człowieka. Gmina Wiśniowa nie pomogła mi znaleźć miejsca na swoim terenie. Postanowili ją odstrzelić !!!! Na działce znalazła spokój. Nie może przebywać tam w zimie, działka jest w górach pod lasem , w zimie nie można dojechać. Teraz, chcąc ją uratować przed zimą, zawiozłam ją do hotelu w Lednicy Górnej, gdzie będzie wysterylizowana. Czeka na przyjazny dom. Ma ok. 1 roku, jest wys. 40 cm, szczupła i lekka. Nie jestem w stanie opiekować się nią sama. Mam drugiego psa, a jako, że jestem osobą chorą, sąsiedzi pomagają mi w opiece nad moim pieskiem. Nie mogę ich obarczać opieką nad kolejnym. Mój kontakt Tel. 504-024-279 lub 12 266 54 43 - Anna Gajda email do aktywacja na mnie - [email protected] 23082012555 by IwoniaD, on Flickr 23082012554 by IwoniaD, on Flickr 23082012552 by IwoniaD, on Flickr to jak juz nas na sentymenty wzielas, to kilka ogloszen zrobilam: http://www.morusek.pl/dodaj_ogloszenie/dodaj.php http://www.adopcjapsa.pl/index.php?k=1&after=1 http://www.krakow-ogloszenia.pl/ogloszenie.php?id=2340 http://www.e-zwierzak.pl/pl/dodaj-ogloszenie/ok/ :) Quote
iwoniam Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 slicznie Wam dziękuję ! bardzo... jesteś wielka krakowianko ! Quote
Recommended Posts