Anka_ZG Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Estera napisał(a):Ocenzurowałam siostrę. Pozwoliła zrobić zdjęcia tylko pod takim warunkiem :eviltong: tak tam wrednawa, wyliniała :shake: :evil_lol: Eeee..jaka mama. Moja siostra nią nie jest :eviltong: Czemu ocenzurowałam napisałam wyżej :eviltong: A i ja się już kiedyś pokazywałam :roll: Jak wrócę do domu, to się przedstawię, ale nie odpowiadam za problemy jakie będziesz miała po obejrzeniu zdjęć :shake: hehe, zaryzykuje i poproszę o przedstawienie się:lol: Quote
Estera Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Ok, ale ja nie biorą odpowiedzialności za nic :evil_lol: Jak wrócę do domu, czyli wieczorem :cool3: Anka przecież na fotkach z Sonią byłam - Nawet się pytałaś czy to ja :cool3: Quote
Cerber Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 zajrzałam tak z ciekawości na tą galerię i chciałam powiedzieć, ze boski ten spanielek:loveu: Pozdrawiam :) Quote
Estera Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Cerber napisał(a):zajrzałam tak z ciekawości na tą galerię i chciałam powiedzieć, ze boski ten spanielek:loveu: Pozdrawiam :)Witam serdecznie :multi: :loveu: Cieszę się, że puchaty miś się podoba :razz: Quote
Asia & Ginger Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Anka_ZG napisał(a):hehe, zaryzykuje i poproszę o przedstawienie się:lol: Oj, Ania chyba obejrzała fotkę i ją olepiło cy cóś. :-o :evil_lol: Quote
Estera Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Oj, Ania chyba obejrzała fotkę i ją olepiło cy cóś. :-o :evil_lol:ja wiedziałam, że tak będzie :shake: Quote
Estera Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Wiem, że nie kopie się leżą.....olepionego, ale trudno :diabloti: Sama najpierw chciała :diabloti: Quote
basia bonnie Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 musialas przed snem to wstawic? :shake: bede miec koszmary:-(:-( Quote
Estera Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 basia bonnie napisał(a):musialas przed snem to wstawic? :shake: bede miec koszmary:-(:-(Nie trzeba było tutaj zaglądać :diabloti: Quote
Mysia_ Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 jakie żółciutkie kurczaczkowe kolczyki :cool3: Quote
basia bonnie Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Estera napisał(a):Nie trzeba było tutaj zaglądać :diabloti: chciałam jak najszybciej usunąć ten paskudny wątek z subskrypcji :diabloti: Quote
Estera Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='basia bonnie']chciałam jak najszybciej usunąć ten paskudny wątek z subskrypcji :diabloti:Usuwaj, nie zaglądaj :diabloti: Teraz zdjęcia paskudnego, śłitaśnego jorczka :diabloti: i trochę Szyszki ubranej :diabloti: Quote
Estera Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Cenzura :diabloti: I na dobranoc: no właśnie. Dobranoc, pchły na noc, karaluszki pod poduszki :loveu: Quote
basia bonnie Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 spoooko ,i tak już dziś nie zasne, to jeszcze tu posiedzę :evil_lol: takie tam mrozy macie,że sierść już nie wystarcza? :cool3: Quote
Estera Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Mysia_ napisał(a):jakie żółciutkie kurczaczkowe kolczyki :cool3:mam jeszcze takie zielone :eviltong: Na punkcie kolczyków mam hopla strasznego .... :roll: Quote
Estera Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 basia bonnie napisał(a):spoooko ,i tak już dziś nie zasne, to jeszcze tu posiedzę :evil_lol: takie tam mrozy macie,że sierść już nie wystarcza? :cool3::splat: to jest piżamka :splat: A nie kubraczek na mróz :shake: Quote
basia bonnie Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Estera napisał(a)::splat: to jest piżamka :splat: A nie kubraczek na mróz :shake: :shake::shake:mówiłaś,że traktujesz Szyszkę jak psa!:-( Quote
Asia & Ginger Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 http://i37.tinypic.com/2yulkjk.jpg Jakie fajne dobranockowe. :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='basia bonnie']:shake::shake:mówiłaś,że traktujesz Szyszkę jak psa!:-( I wyszło szydło z worka. :turn-l: :turn-l: :turn-l: Quote
Anka_ZG Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Oj, Ania chyba obejrzała fotkę i ją olepiło cy cóś. :-o :evil_lol: hehe, nie no musiałam troszkę się otrząsnąć:shake: Ale spokojnie, już jest wszystko wporządku:lol: Quote
Anka_ZG Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Estera wybacz, skleroza, starość, nie radość, ale młodość nie wieczność:evil_lol: zapomniałam, faktycznie z sonieczką byłaś na zdjęciu;) Teraz na poważnie, specjalnie wymusiłam więcej Twóich zdjęć:cool3: http://i36.tinypic.com/116m0ja.jpg bardzo ładnie wyglądasz z maluszkiem i do twarzy Ci w tych żółtych kolczykach:lol: Ale szczerze mówiąc troche inaczej sobie Ciebie wyobrażałam, ale dobrze, że sprowadziłas mnie na ziemie:cool3: Fajnie widzieć z kim sie rozmawia;) Quote
Estera Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='basia bonnie']:shake::shake:mówiłaś,że traktujesz Szyszkę jak psa!:-(ja dużo rzeczy mówię :diabloti: [quote name='Asia & Ginger']http://i37.tinypic.com/2yulkjk.jpg Jakie fajne dobranockowe. :loveu: :loveu: :loveu: I wyszło szydło z worka. :turn-l: :oops: Tak na prawdę to jest rozpieszczany jorczek, nosi ubranka, śpi w swoim łózeczku, obszytym falbankami, na spacery to tylko w wózeczku. A Diuna jej pilnuje :diabloti: [quote name='Mysia_']jaka ta bidna Szyszka wygląda :shake:Sama wyglądasz biednie :shake: [quote name='Anka_ZG']hehe, nie no musiałam troszkę się otrząsnąć:shake: Ale spokojnie, już jest wszystko wporządku:lol:Łeeee tam. Myslałam, że na dłużej "działam" :diabloti: :evil_lol: [quote name='Anka_ZG']Estera wybacz, skleroza, starość, nie radość, ale młodość nie wieczność:evil_lol: zapomniałam, faktycznie z sonieczką byłaś na zdjęciu;) Teraz na poważnie, specjalnie wymusiłam więcej Twóich zdjęć:cool3: Zakochałaś się we mnie i dlatego podstępem wyłudziłaś zdjęcia? :cool3: :multi: :loveu: http://i36.tinypic.com/116m0ja.jpg bardzo ładnie wyglądasz z maluszkiem i do twarzy Ci w tych żółtych kolczykach:lol: Ale szczerze mówiąc troche inaczej sobie Ciebie wyobrażałam, ale dobrze, że sprowadziłas mnie na ziemie:cool3: Fajnie widzieć z kim sie rozmawia;) Dziękuję :loveu: No właśnie, fajnie by było wiedzieć z kim się rozmawia :mad: Może się ujawnisz? :cool3: Może być tutaj :loveu: Z ciekawości, tylko szczerze proszę! Jak sobie mnie wyobrażałaś? :cool3: Quote
Kasia&Rika Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Witamy się :D biedny, maltretowany york :shake: Esterka nam się ujawniła:D Quote
Izuuus Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Piękne psy ! ^^ Co tam zajadają ? ;> :lol: Quote
Estera Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Kasia&Rika napisał(a):Witamy się :D biedny, maltretowany york :shake: Esterka nam się ujawniła:DNo ujawniła.....przepraszam :oops: :eviltong: Czeeeeść Izuuuś :multi: :loveu: A to zależy o które zdjęcie pytasz :cool3: Bo one praktycznie codziennie co innego żrą :cool3: Quote
Recommended Posts