Jump to content
Dogomania

"Spanielowo"- yorkowo- "persowa"- włochata galeria.

Recommended Posts

Posted

Estera napisał(a):
Ocenzurowałam siostrę. Pozwoliła zrobić zdjęcia tylko pod takim warunkiem :eviltong:

tak tam wrednawa, wyliniała :shake: :evil_lol:

Eeee..jaka mama. Moja siostra nią nie jest :eviltong: Czemu ocenzurowałam napisałam wyżej :eviltong:
A i ja się już kiedyś pokazywałam :roll: Jak wrócę do domu, to się przedstawię, ale nie odpowiadam za problemy jakie będziesz miała po obejrzeniu zdjęć :shake:

hehe, zaryzykuje i poproszę o przedstawienie się:lol:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ok, ale ja nie biorą odpowiedzialności za nic :evil_lol:
Jak wrócę do domu, czyli wieczorem :cool3:

Anka przecież na fotkach z Sonią byłam -

Nawet się pytałaś czy to ja :cool3:

Posted

Cerber napisał(a):
zajrzałam tak z ciekawości na tą galerię i chciałam powiedzieć, ze boski ten spanielek:loveu:

Pozdrawiam :)
Witam serdecznie :multi: :loveu:
Cieszę się, że puchaty miś się podoba :razz:

Posted

[quote name='basia bonnie']chciałam jak najszybciej usunąć ten paskudny wątek z subskrypcji :diabloti:Usuwaj, nie zaglądaj :diabloti:
Teraz zdjęcia paskudnego, śłitaśnego jorczka :diabloti:

i trochę Szyszki ubranej :diabloti:

Posted

Mysia_ napisał(a):
jakie żółciutkie kurczaczkowe kolczyki :cool3:
mam jeszcze takie zielone :eviltong: Na punkcie kolczyków mam hopla strasznego .... :roll:

Posted

basia bonnie napisał(a):
spoooko ,i tak już dziś nie zasne, to jeszcze tu posiedzę :evil_lol:
takie tam mrozy macie,że sierść już nie wystarcza? :cool3:
:splat: to jest piżamka :splat: A nie kubraczek na mróz :shake:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Oj, Ania chyba obejrzała fotkę i ją olepiło cy cóś. :-o :evil_lol:

hehe, nie no musiałam troszkę się otrząsnąć:shake: Ale spokojnie, już jest wszystko wporządku:lol:

Posted

Estera wybacz, skleroza, starość, nie radość, ale młodość nie wieczność:evil_lol: zapomniałam, faktycznie z sonieczką byłaś na zdjęciu;)
Teraz na poważnie, specjalnie wymusiłam więcej Twóich zdjęć:cool3:

http://i36.tinypic.com/116m0ja.jpg
bardzo ładnie wyglądasz z maluszkiem i do twarzy Ci w tych żółtych kolczykach:lol: Ale szczerze mówiąc troche inaczej sobie Ciebie wyobrażałam, ale dobrze, że sprowadziłas mnie na ziemie:cool3:
Fajnie widzieć z kim sie rozmawia;)

Posted

[quote name='basia bonnie']:shake::shake:mówiłaś,że traktujesz Szyszkę jak psa!:-(ja dużo rzeczy mówię :diabloti:

[quote name='Asia & Ginger']http://i37.tinypic.com/2yulkjk.jpg
Jakie fajne dobranockowe. :loveu: :loveu: :loveu:

I wyszło szydło z worka. :turn-l:
:oops: Tak na prawdę to jest rozpieszczany jorczek, nosi ubranka, śpi w swoim łózeczku, obszytym falbankami, na spacery to tylko w wózeczku. A Diuna jej pilnuje :diabloti:

[quote name='Mysia_']jaka ta bidna Szyszka wygląda :shake:Sama wyglądasz biednie :shake:

[quote name='Anka_ZG']hehe, nie no musiałam troszkę się otrząsnąć:shake: Ale spokojnie, już jest wszystko wporządku:lol:Łeeee tam. Myslałam, że na dłużej "działam" :diabloti: :evil_lol:

[quote name='Anka_ZG']Estera wybacz, skleroza, starość, nie radość, ale młodość nie wieczność:evil_lol: zapomniałam, faktycznie z sonieczką byłaś na zdjęciu;)
Teraz na poważnie, specjalnie wymusiłam więcej Twóich zdjęć:cool3:
Zakochałaś się we mnie i dlatego podstępem wyłudziłaś zdjęcia? :cool3: :multi: :loveu:
http://i36.tinypic.com/116m0ja.jpg
bardzo ładnie wyglądasz z maluszkiem i do twarzy Ci w tych żółtych kolczykach:lol: Ale szczerze mówiąc troche inaczej sobie Ciebie wyobrażałam, ale dobrze, że sprowadziłas mnie na ziemie:cool3:
Fajnie widzieć z kim sie rozmawia;)
Dziękuję :loveu:
No właśnie, fajnie by było wiedzieć z kim się rozmawia :mad: Może się ujawnisz? :cool3: Może być tutaj :loveu:
Z ciekawości, tylko szczerze proszę! Jak sobie mnie wyobrażałaś? :cool3:

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
Witamy się :D

biedny, maltretowany york :shake:

Esterka nam się ujawniła:D
No ujawniła.....przepraszam :oops: :eviltong:

Czeeeeść Izuuuś :multi: :loveu: A to zależy o które zdjęcie pytasz :cool3: Bo one praktycznie codziennie co innego żrą :cool3: