Mysia_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 no chyba q... se tam wróce :evil_lol::diabloti: ale chyba za chwile mam ostatni tramwaj :eviltong::eviltong::eviltong: Basieńko, pewnie, że myślę, ktoś w naszej rodzinie musi :lol: Quote
Estera Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Mysia_ napisał(a):no chyba q... se tam wróce :evil_lol::diabloti: ale chyba za chwile mam ostatni tramwaj :eviltong::eviltong::eviltong: Basieńko, pewnie, że myślę, ktoś w naszej rodzinie musi :lol:no to szyyyyybko, bo nie zdążysz :evil_lol: Ktoś musi za Basię/o Basi myśleć. Bo ja myślę o Karolku. Więc mi wystarczy :evil_lol: :diabloti: Quote
Mysia_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Estera napisał(a):no to szyyyyybko, bo nie zdążysz :evil_lol: Ktoś musi za Basię/o Basi myśleć. Bo ja myślę o Karolku. Więc mi wystarczy :evil_lol: :diabloti: Te co Ty masz do myślenia o Karolku :mad: Nie zapomnij mu życzeń urodzinowych złożyć :evil_lol: Quote
Estera Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Mysia_ napisał(a):Te co Ty masz do myślenia o Karolku :mad: Nie zapomnij mu życzeń urodzinowych złożyć :evil_lol:Nie składam, wstydzę się :oops: Quote
Mysia_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Estera napisał(a):Nie składam, wstydzę się :oops: no co Ty :shake: Karola się wstydzisz? :lol: Quote
Estera Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Mysia_ napisał(a):no co Ty :shake: Karola się wstydzisz? :lol:Ja si ogólnie przecież wszystkich wstydzę :oops: :shake: Quote
Estera Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Dziewczynki śpiochają, to i ja idę :hand: Quote
Asia & Ginger Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 http://i38.tinypic.com/dbocba.jpg Niedobra Pańcia, tylko Szyszce kupiła kubraczek, a biedna Diunka musi marznąć. :shake: :placz: :mad: http://i34.tinypic.com/23htvg2.jpg Jaki różowiutki brzusio Diunki. :loveu: :loveu: :loveu: I jaka różowiutka gumka Szyszki. :cool3: :loveu: :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Estera napisał(a):Ja si ogólnie przecież wszystkich wstydzę :oops: :shake: jasne :diabloti::evil_lol: Quote
Anka_ZG Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 http://i34.tinypic.com/23htvg2.jpg To się nazywa synchronizacja:cool3: Ależ one się kochają, chyba na krok siiebie nie odstępują, co?:) Ale diuna ma brzucha, futro, futrem ale ona ma brzucha:cool3:;) Quote
Estera Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='Asia & Ginger']http://i38.tinypic.com/dbocba.jpg Niedobra Pańcia, tylko Szyszce kupiła kubraczek, a biedna Diunka musi marznąć. :shake: :placz: :mad: http://i34.tinypic.com/23htvg2.jpg Jaki różowiutki brzusio Diunki. :loveu: :loveu: :loveu: I jaka różowiutka gumka Szyszki. :cool3: :loveu: :evil_lol:Diuna ma kubraczek, ale ona ma za dużo futra i jej nie potrzebny :eviltong: No mam dwie małe świnki w domu :multi: [quote name='Mysia_']jasne :diabloti::evil_lol:No.... :placz: :oops: [quote name='Anka_ZG']http://i34.tinypic.com/23htvg2.jpg To się nazywa synchronizacja:cool3: Ależ one się kochają, chyba na krok siiebie nie odstępują, co?:) Ale diuna ma brzucha, futro, futrem ale ona ma brzucha:cool3:;)Odstępują, odstępują :eviltong: Ale się kochają ;) No ma brzucha... On jej nie tyle wisi co jest rozlazły na boki, jakby w ciąży była. Ja zawsze mówiłam, że to mały spaślak jest. Ale to nie moja wina. Je mniej niż powinna. Jak zje pół dziennej dawki, to fajnie. Powtarzam się, wiem, ale co za to mogę, że nie czytacie galerii :cool3: Diuna jest chora i od grubo ponad roku jest na lekach sterydowych. Lekarze na nie zwalają to, że Diuna tyje, i to, że łysieje na brzuchu :shake: Jakieś skutki uboczne muszą być, ale niestety leki są jej niezbędne do życia. A żadne inne "nieinwazyjnie" nie pomagają w ogóle :shake: A z dwojga złego wolę mieć psa grubego i łysiejącego, niż nie mieć psa. Quote
Anka_ZG Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 :loveu:Estera napisał(a):Diuna ma kubraczek, ale ona ma za dużo futra i jej nie potrzebny :eviltong: No mam dwie małe świnki w domu :multi: No.... :placz: :oops: Odstępują, odstępują :eviltong: Ale się kochają ;) No ma brzucha... On jej nie tyle wisi co jest rozlazły na boki, jakby w ciąży była. Ja zawsze mówiłam, że to mały spaślak jest. Ale to nie moja wina. Je mniej niż powinna. Jak zje pół dziennej dawki, to fajnie. Powtarzam się, wiem, ale co za to mogę, że nie czytacie galerii :cool3: Diuna jest chora i od grubo ponad roku jest na lekach sterydowych. Lekarze na nie zwalają to, że Diuna tyje, i to, że łysieje na brzuchu :shake: Jakieś skutki uboczne muszą być, ale niestety leki są jej niezbędne do życia. A żadne inne "nieinwazyjnie" nie pomagają w ogóle :shake: A z dwojga złego wolę mieć psa grubego i łysiejącego, niż nie mieć psa. Tej no czytamy:cool3: przegapiłam gdzies ze Diunka jest chora:shake: no pewnie, że lepiej mieć psiaka z brzucholem, niż nie mieć go wogole. Ale i tak jest sliczna, taka puchata:loveu: Quote
Estera Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Anka_ZG napisał(a)::loveu: Tej no czytamy:cool3: przegapiłam gdzies ze Diunka jest chora:shake: no pewnie, że lepiej mieć psiaka z brzucholem, niż nie mieć go wogole. Ale i tak jest sliczna, taka puchata:loveu:A może to gdzie indziej pisała, a może na innym forum :niewiem: Teraz już zgłupiałam :eviltong: :loveu: Pewnie, że sliczna i kochana :loveu: I grzeczna, nareszcie, po 4 latach współnego życia :loveu: Dobra idę odkurzać, bo jutro impreza rodzinna :eviltong: Quote
Kasia&Rika Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Co jest naszej ślicznej Diunce?:-( Quote
Estera Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Kasia&Rika napisał(a):Co jest naszej ślicznej Diunce?:-(Dokładnie nikt tego nie wie. Bez leków kicha, prycha, dusi się, leży, jest osowiała, ledwo się rusza :-( Tego nie da się opisać. :shake: Quote
Asia & Ginger Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Estera napisał(a):Odstępują, odstępują :eviltong: Ale się kochają ;) No ma brzucha... On jej nie tyle wisi co jest rozlazły na boki, jakby w ciąży była. Ja zawsze mówiłam, że to mały spaślak jest. Ale to nie moja wina. Je mniej niż powinna. Jak zje pół dziennej dawki, to fajnie. Powtarzam się, wiem, ale co za to mogę, że nie czytacie galerii :cool3: Diuna jest chora i od grubo ponad roku jest na lekach sterydowych. Lekarze na nie zwalają to, że Diuna tyje, i to, że łysieje na brzuchu :shake: Jakieś skutki uboczne muszą być, ale niestety leki są jej niezbędne do życia. A żadne inne "nieinwazyjnie" nie pomagają w ogóle :shake: A z dwojga złego wolę mieć psa grubego i łysiejącego, niż nie mieć psa. Diuneczka nie jest gruba, tylko spuchnięta. Sterydy powodują zatrzymywanie wody w organizmie. ;) Quote
Estera Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Diuneczka nie jest gruba, tylko spuchnięta. Sterydy powodują zatrzymywanie wody w organizmie. ;)Masz rację Asieńko, dziękuję :) Quote
Okamia Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Estera napisał(a):Masz rację Asieńko, dziękuję :) a tam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Estera Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Przyszła, "nagadała się", poszła :shake: :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Estera napisał(a):Diuna ma kubraczek, ale ona ma za dużo futra i jej nie potrzebny :eviltong: Pokazuj Diunkę w kubraczku! :cool3: :multi: :loveu: Quote
Kasia&Rika Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Estera napisał(a):Dokładnie nikt tego nie wie. Bez leków kicha, prycha, dusi się, leży, jest osowiała, ledwo się rusza :-( Tego nie da się opisać. :shake: Biedactwo kochane i tak dobrze, że udało się dobrać jej leki ...:shake: Quote
groszek83 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Witanko:multi: http://i38.tinypic.com/dbocba.jpg smarki dwa:diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 A jaka jest między nimi różnica wieku? Diuna ma jakoś około 5lat? dobrze licze z pierwszego postu? Quote
Anka_ZG Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 czesc Esterko:) witamy z wieczora:cool3: Quote
Estera Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Pokazuj Diunkę w kubraczku! :cool3: :multi: :loveu:Może kiedyś :eviltong: Dzisiaj od 9 byłam w pracy (zaspałam, miałam być o 8 :angryy: ), potem pędem do domu, o 15 impreza rodzinna (pracuję do 14:30, a mieszkam na drugim końcu miasta niż mam robotę :angryy:) Goście wybyli po 19, posprzątać, pozmywać, blablabla ... dopiero mam chwilę :eviltong: [quote name='Kasia&Rika']Biedactwo kochane i tak dobrze, że udało się dobrać jej leki ...:shake:no chociaż to dobre . [quote name='groszek83']Witanko:multi: http://i38.tinypic.com/dbocba.jpg smarki dwa:diabloti:Cześć, :multi: Sama masz smarka :eviltong: [quote name='Kasia&Rika']A jaka jest między nimi różnica wieku? Diuna ma jakoś około 5lat? dobrze licze z pierwszego postu?Diuna ma 4 lata i 4 miesiące, Szyszka rok i miesiąc. :evil_lol: Kacper 7 lat i 11 miesięcy :diabloti: Średnia różnica to 3 lata Kacper-Diuna-Szyszka :evil_lol: Przypadek. [quote name='Anka_ZG']czesc Esterko:) witamy z wieczora:cool3:My też witamy! :multi: Idę na "mam talent". Wrócę jak się skończy :evil_lol: Mam jakieś tam fotki,ale wszystko domowe i jakieś takie....monotonne. Nudne :shake: Quote
Recommended Posts