Caragh Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Po zachowaniu wydaje mi sie ze jednak wyrzucony, choc oczywiscie niczego nie wykluczam... Quote
TERESA BORCZ Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Zapisuję, mam ważną wiadomosć ale muszę wrócic wieczorem! Quote
Iljova Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Teresko tu możesz odetchnąć nacieszyć się widokiem psiaka :-)chwila odpoczynku dla Ciebie Quote
Mysza2 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Witam Misia:) Poczytałam, Caragh ogromny szacunek dla Ciebie. Misiek potrzebuje czasu, z każdym dniem będzie nabierała zaufania. trudno wyrokować z czym mu się ta smycz albo wychodzenie kojarzy, co przeszedł. Mizainko dla Miska i dla rezydenta Rexa oczywiście też :):) Quote
Caragh Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 [quote name='Aimez_moi']Ale cudenko.......:) piekny....:)[/QUOTE] [quote name='TERESA BORCZ']Zapisuję, mam ważną wiadomosć ale muszę wrócic wieczorem![/QUOTE] Witamy Cioteczki na watku Misiowego :) :) [quote name='Martika@Aischa']Dzień dobry Misiaczku :*[/QUOTE] Dzien doberek :) Cieszymy sie ze zagladasz :) :) :) [quote name='Mysza2']Witam Misia:) Poczytałam, Caragh ogromny szacunek dla Ciebie. Misiek potrzebuje czasu, z każdym dniem będzie nabierała zaufania. trudno wyrokować z czym mu się ta smycz albo wychodzenie kojarzy, co przeszedł. Mizainko dla Miska i dla rezydenta Rexa oczywiście też :):)[/QUOTE] Ano, mozemy sie tylko domyslac, ale jest coraz lepiej :) Rex i Misiu slicznie dziekuja :) Quote
Havanka Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Zdjęcia śliczne ! Pozdrawiam Was serdecznie i przesyłam wirtualne mizianka[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20hobby/poodle_white.gif[/IMG] Quote
wieso Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 my witamy w poludnie, nie doczytalam, jak minela nocka ? przyjdziemy w odwiedziny znowu wieczorowa pora, zaraz lecimy na trening agillity......pozdrawiamy... Quote
Caragh Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 [quote name='Havanka']Zdjęcia śliczne ! Pozdrawiam Was serdecznie i przesyłam wirtualne mizianka[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20hobby/poodle_white.gif[/IMG][/QUOTE] Mizianka bierzemy w każdej ilości :D Mam teraz w domu TRZY mega mizianki. No musze sobie 3 rękę dorobić, nie ma rady :D [quote name='wieso']my witamy w poludnie, nie doczytalam, jak minela nocka ? przyjdziemy w odwiedziny znowu wieczorowa pora, zaraz lecimy na trening agillity......pozdrawiamy...[/QUOTE] Nocka bardzo grzecznie :) Problemów zero :) Nad ranem troszke słyszałam drapanie łapką w drzwi, ale parę razy tylko i był spokój. Jak wchodze do Niego, to już wstaje i się ze mną nieśmiało wita :) :) Quote
Justyna Lipicka Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 [quote name='Caragh']Mizianka bierzemy w każdej ilości :D Mam teraz w domu TRZY mega mizianki. No musze sobie 3 rękę dorobić, nie ma rady :D [/QUOTE] To prawdziwy Misiek z niego:) Quote
bulba Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Hej Monia :) Buziaczki dla piesia przesyłam :) Quote
Caragh Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 [quote name='bulba']Hej Monia :) Buziaczki dla piesia przesyłam :)[/QUOTE] Dziękujemu pięknie:loveu::loveu::loveu: Quote
Iljova Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Ślę mizianka dla futrzaków i dla Ciebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wieso Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 a my slemy raczki do miziania.....i jak przebiegl dzien ? Quote
Caragh Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 [quote name='Iljova']Ślę mizianka dla futrzaków i dla Ciebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='wieso']a my slemy raczki do miziania.....i jak przebiegl dzien ?[/QUOTE] Dzionek w miare :) Misiu się Rexa jakby boi. Jak go Rex chce powąchać pod ogonem, to odskakuje jakby poparzony. Sam pod ogon Rexa się pcha :razz: Quote
Martika&Aischa Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 [quote name='Iljova']Ślę mizianka dla futrzaków i dla Ciebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Się dołącze ;) Quote
Caragh Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Z wieczornego spacerku: [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-sBK_iR0XQdU/TqxslgJ99dI/AAAAAAAAATM/Ab3TvkHbNXQ/s600/29102011315.JPG[/IMG] Quote
Iljova Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Super zdjęcie :-) Fajnie razem wyglądają :-) Quote
Caragh Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 To jeszcze na dobranoc specjalnie dla Cioteczek - śpiący sobie Placuszek ;) [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-6ZsfYGOTkG8/TqxxlOkWjnI/AAAAAAAAATc/sp4WQ0gFxDs/s600/29102011317.JPG[/IMG] Quote
Caragh Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 [quote name='Iljova']:-) jak fajnie sobie leży :-)[/QUOTE] Hehe, no, jak taki placek :D Quote
Havanka Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Prawdziwy, kochany Placuszek ! Taki do schrupania:diabloti:. Nie mogę pojąć, że taką piękność ktoś wywalił:shake: Quote
Recommended Posts