Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 523
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Misia:)
Poczytałam, Caragh ogromny szacunek dla Ciebie. Misiek potrzebuje czasu, z każdym dniem będzie nabierała zaufania.
trudno wyrokować z czym mu się ta smycz albo wychodzenie kojarzy, co przeszedł.
Mizainko dla Miska i dla rezydenta Rexa oczywiście też :):)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Ale cudenko.......:) piekny....:)[/QUOTE]

[quote name='TERESA BORCZ']Zapisuję, mam ważną wiadomosć ale muszę wrócic wieczorem![/QUOTE]
Witamy Cioteczki na watku Misiowego :) :)
[quote name='Martika@Aischa']Dzień dobry Misiaczku :*[/QUOTE]
Dzien doberek :) Cieszymy sie ze zagladasz :) :) :)
[quote name='Mysza2']Witam Misia:)
Poczytałam, Caragh ogromny szacunek dla Ciebie. Misiek potrzebuje czasu, z każdym dniem będzie nabierała zaufania.
trudno wyrokować z czym mu się ta smycz albo wychodzenie kojarzy, co przeszedł.
Mizainko dla Miska i dla rezydenta Rexa oczywiście też :):)[/QUOTE]
Ano, mozemy sie tylko domyslac, ale jest coraz lepiej :)

Rex i Misiu slicznie dziekuja :)

Posted

my witamy w poludnie, nie doczytalam, jak minela nocka ? przyjdziemy w odwiedziny znowu wieczorowa pora, zaraz lecimy na trening agillity......pozdrawiamy...

Posted

[quote name='Havanka']Zdjęcia śliczne ! Pozdrawiam Was serdecznie i przesyłam wirtualne mizianka[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20hobby/poodle_white.gif[/IMG][/QUOTE]
Mizianka bierzemy w każdej ilości :D Mam teraz w domu TRZY mega mizianki. No musze sobie 3 rękę dorobić, nie ma rady :D
[quote name='wieso']my witamy w poludnie, nie doczytalam, jak minela nocka ? przyjdziemy w odwiedziny znowu wieczorowa pora, zaraz lecimy na trening agillity......pozdrawiamy...[/QUOTE]
Nocka bardzo grzecznie :) Problemów zero :) Nad ranem troszke słyszałam drapanie łapką w drzwi, ale parę razy tylko i był spokój. Jak wchodze do Niego, to już wstaje i się ze mną nieśmiało wita :) :)

Posted

[quote name='Iljova']Ślę mizianka dla futrzaków i dla Ciebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
:diabloti::diabloti::diabloti:
[quote name='wieso']a my slemy raczki do miziania.....i jak przebiegl dzien ?[/QUOTE]
Dzionek w miare :) Misiu się Rexa jakby boi. Jak go Rex chce powąchać pod ogonem, to odskakuje jakby poparzony. Sam pod ogon Rexa się pcha :razz:

Posted

To jeszcze na dobranoc specjalnie dla Cioteczek - śpiący sobie Placuszek ;)
[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-6ZsfYGOTkG8/TqxxlOkWjnI/AAAAAAAAATc/sp4WQ0gFxDs/s600/29102011317.JPG[/IMG]