Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 523
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciocia, nie było mnie trochę bo wojażowałam przez tydzień, ale jak widzisz zaraz po powrocie przyleciałam zobaczyć mordę cudną :loveu:
Ciumam w czółko :):):)

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-SDb13tTGFLE/TuB_YsEuxlI/AAAAAAAAAc0/gvKw5ih_8HM/s500/05122011509.JPG[/IMG]

Posted

[quote name='DONnka']Ciocia, nie było mnie trochę bo wojażowałam przez tydzień, ale jak widzisz zaraz po powrocie przyleciałam zobaczyć mordę cudną :loveu:
Ciumam w czółko :):):)[/QUOTE]

Bardzo się cieszymy, że wróciłaś i że zaglądasz :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Iljova']Hei Miśku co dzisiaj nabroiłeś ?[/QUOTE]
:D Dziś był nawet grzeczny :)
[quote name='wapiszon']Zapisuję i wieczorkiem poczytam[/QUOTE]
WItamy u Misiaczka :) :) :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Etam od razu nabroiłeś :diabloti: [B]Przecież Misiaczek to aniołek w psiej skórze [/B];)
Buziaki nocne przesyłamy :*[/QUOTE]

:laugh2_2: tiaaa, chyba tylko jak śpi :D :p

Posted

Witam i ja :-) o zesz ...jaki sliczny jest bohater tego watku :-) Wpadlam bo Iljova zameldowala , ze tutaj owczarek chce zjesc kota :eviltong: , a oczy ma jak kot ze shreka ;)
Lece czytac watek od poczatku ...qrcze , 14 stron , mam szanse spoznic sie jutro do pracy :evil_lol:

Posted

[quote name='Kajka_72']Iljova , e tam ..[B].sama sobie jestem szefem[/B] ;) Nie pierwszy i nie ostatni raz sie spoznie :evil_lol: najwyzej wywale siebie na bruk, albo walne po premii:mad:[/QUOTE]
Fajnie tak :) W sensie z tym szefem. Bo premii bym nie zabierała :D

Misio wita Cioteczke :)

Posted

Oj Iljova ...prawda :- co ja bym bez Ciebie zrobila?:evil_lol: fakt , te pychole kosztuja okropnie duzo , lepiej walne siebie po premii :lol:

A watek mnie wciagnal :p cudny pies i swietna nowa Pancia...lubie takie duety :loveu:

Z kotem , jestem przekonana( z tego co czytam)...to ciekawosc. Ganianie za kotem bez agresji to nic zlego...U mnie tez Viki pedza Prezesa, a mimo to sa najlepszymi kumplami. Oczywiscie pod kontrola , zostawilabym te stworzonka by sie zapoznaly. A podejrzewam ...odbedzie sie to tak. Kot ucieka , pies goni...kot sie zatrzymuje -Misiu tez :) Misiu wsadza nos za blisko, by powachac i dostaje z liscia i tak kilka razy ....reszta to juz powolne ale kolegowanie sie :lol: To klapanie na widok kota to ciekawosc ...przeciez trzeba cos zrobic by przyciagnac do siebie zwierzatko-inne niz pies...najlepiej probowac paszczowo :evil_lol:

edit
Witaj Caragh :-) dziewczyny , to wy sie jakos zdecydujcie ...premia czy na bruk? ....jutro to juz dzisiaj jest ;)
W razie pomylki nalezy skontaktowac sie z lekarzem lub farmaceuta ;)