tunio Posted February 3, 2004 Posted February 3, 2004 Gorzala to sfotografuj Che na tle bialej sciany 8) A sniegu nic nie zapowiada w najblizszym czasie.... ma byc deszcz,deszcz,deszcz.... Quote
Olcia P. Posted February 3, 2004 Posted February 3, 2004 A ja się na śnieg załapałam i przedstawiam Wam kilka zdjęć mojej Kofi na śniegu Quote
Olcia P. Posted February 3, 2004 Posted February 3, 2004 Teresa ciociu moja kofana :evilbat: pieknie wyszłaś :D Jak Ci sie Kofeinka podoba? Quote
Terzia Posted February 3, 2004 Posted February 3, 2004 @ Ola P. Juz nie masakruj.... ciocia az taaaak pieknie nie wyszla - psy lepiej. Ciocia Terzia wyglada jak jakas mafiozini w tych o´kularach <hehe>. Kofi jest sliczna - ale widac po gebie <hehe> ze niszczyciel z niej potezny! Quote
tunio Posted February 3, 2004 Posted February 3, 2004 Terziu ale teraz naprawde widac na tym zdjeciu ze Bravo to w 100%syn jakiegos hiszpanskiego championa :sg168: Quote
Terzia Posted February 3, 2004 Posted February 3, 2004 @ carragan Dobre masz oko :lol: Bravo jeszcze raz: Quote
Olcia P. Posted February 3, 2004 Posted February 3, 2004 Teresa wyszłaś PIĘKNIE :D a co do Kofi to zapytaj Gorzałe jaki z niej niszczyciel, on juz sie nasłuchał hahahaha :evilbat: W przeciagu 3 dni pożarła 3 pary skórzanych butów, a o innych rzeczach nie wspomne...PADAKA I MASAKRA :evil: A Bravo jest rewelacyjny, powinnaś go zgłosić do tego klubu hszpańskiego, oni by mu tam rodowód wyrobili i jeszcze byłby czołowym reproduktorem :evilbat: Quote
tunio Posted February 3, 2004 Posted February 3, 2004 Terziu jestes pewna ze to nie jest import z hiszpanii ktory komus uciekl ? :wink: Jeszcze Cie ktorys z hiszpanskich hodowcow o kradziez oskarzy :wink: Quote
Terzia Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 @ gorzala Jak PL wejdzie do EU to jeszcze przepisy sie "zaostrza".... moze nawet kiedys zabronia w PL hodowli amstaffów & Co... :evil: Quote
BossTone Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Znalezione na stronie głównej związku: 15.01.2004 Wprowadzono obowiązek przeprowadzania testów psychicznych dla suk rasy BOKSER urodzonych po 1 stycznia 2003 roku oraz dla psów i suk rasy DOG ARGENTYŃSKI, PIES KANARYJSKI i TOSA urodzonych po 1 stycznia 2003 roku. link: http://www.zkwp.pl/zkwp/index_pl.htm Quote
Terzia Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 @ BossTone & Gorzala Najpierw powinno sie robic testy ludziom ktorzy chca zdecydowac sie na psa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
asia Posted February 11, 2004 Posted February 11, 2004 @ Terzia - zgadzam się z Tobą -powinno się robić testy ludziom, później można zabrać się za psy Quote
BossTone Posted February 11, 2004 Posted February 11, 2004 A jak to jest teraz z testami Rotków?! Testy dla ludzi? Jasne, ale także dla przyszłych właścicieli jeszcze ze 30 ras, które mogą w nieodpowiedznich rękach stać się agresywne. A testy dla psów? Jeśli mają to być testy dla reproduktorów i suk hodowlanych, i to przeprowadzane z głową (nie tylko dla tych 4 ras) to czemu nie. Ja nie mam nic przeciwko. Jeżeli pomoże to wykluczyć nadmiernie bojaźliwe lub agresywne osobniki z dalszego rozrodu, co sami hodowcy nie zawsze chcą robić, to jestem za. Tylko jeden warunek, robione właściwie i prawdziwie, tzn bez układzików. Bez klimatów typu "ręka rękę myje". :evilbat: Quote
Marek z Gromem Posted February 16, 2004 Posted February 16, 2004 Ja nie wie kto (z imienia i nazwiska) takie "super" projekty wymyśla. Przecież to ma słaby sens i niby co na tym teście taki pies bedzie miał zrobić ?? A dokładnie sie zgadzam, że jeżeli już robimy testy itp. żeby bardziej pod ątem psychiki sprawdzać pieski to czemu tylko "losowo" wybrane rasy ?? Quote
Recommended Posts