Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Powiem tak mam parę takich zdjęć ,ale nie zawsze chce mi się a po drugie się śpieszę bo w moim aparacie bateria trzyma ok 20 min. więc planuje możne w końcu kupić coś nowego tylko zastanawiam się czy lustrzankę czy cyfrowy, i w ogóle jaki itp. bo teraz mam mojego staroci który i tak robi ładne zdjęcia (kodak eysyshare dx6340) oraz avile gdy nie mam przy sobie aparatu lub wyczerpały mu sie baterię;p a co najlepsze jak się rozładuje poczekam 10 min to znowu jest naładowany;P

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja raczej foce coś więcej, ale jeszcze nie wiem czy nie wole zażyczyć sobie na 18-nastkę ale to jeszcze 3 lata, a fotografować po prostu kocham, o ile mam wenę:) szczególnie lubię robić zdjęci makro.

Posted

Nasz odwieczny wróg(pies babci)

i również babci koza

i ostatnio u nas takie niebo było

i spacerowe

po takich trawach biegał i prawie się pogubił;P

w lesie

i wieczorkiem

Posted

w sumie nie wiem miałam raptem 4 lata jak go dostałam choć na początku nazwałam go Perełka ,ale chyba nie pasowało i wszyscy zaczęli wołać na niego Kubuś nie wiem dlaczego.

Posted

i takiego kolegę mieliśmy dwa w tym tygodniu nie mógł latać więc przespał się noc u nas i na drugi dzień wypuściłam go bo było ciepło i odleciał

MAx

Posted

Ojej;/ mój chyba przeżył ,ale pewna nie jestem nakarmiłam go jakimiś pyłkami i nagle zaczął latać na drugi dzień go wypuściłam i odleciał.

Posted

Ale jestem szczęśliwa bo po urodzinach mam zamiar kupić lustrzankę, na razie używanego prawdopodobnie Nikona d40 ,żeby się uczyć :) Ewentualnie jakijegoś innego nikona od razu z obiektywem Nikkor :D