Agushka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Agata! piękny filmik, doskonale dobrałaś muzykę.. jestem pod wrażeniem.. Quote
Asti Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Bawimy się trochę frisbee i jestem bardzo zadowolona z Kulki :) To jest 3 powtórzenie. Kulka nie lubi aportować :shock: http://www.youtube.com/watch?v=uaGieaK0uY0 Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał :D http://www.youtube.com/watch?v=JQMVK31PNLo :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Dzięki za wskazówki postaram sie coś zmontować :D Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Witamy kuleczkę i jej pańcię :loveu:. Asti a w jakim ty mieście /wsi mieszkasz ? Zrzera mnie ciekawość :razz:. Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 ciebie zżer a ciekawosc a ja niemoge tego głupiego programu ściagnąć :(:(:(:( Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 JEEST !! pobiera sie :D ale do końca pobierania jeszcze godzina :D::D Quote
Asti Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 To super, że się w końcu ściąga! :D *** Wpisz sobie w www.mapa.szukacz.pl - Zborowskie ;) Wioska mała, 800 mieszkańców :D Na Śląsku... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ściagnełam ten program, tzn znalazłam na kompie :D ale cos mi nie idzie tworzenie filmików :( Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 witam my po raz pierwszy:D śliczny psiaczek:loveu: Quote
Asti Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Przepraszam, że tak długo mnie nie było. Dziękuje wszystkim za komentarze! :) Postaram się poprawić :) Narazie tylko parę fotek. DOWODY ZBRODNI Kulka ostatnio ma ciążę urojoną posterylizacyjną bądź skłonności do kradziezy Raczej to drugie i to tylko i wyłącznie pluszaków Rzadko jej się to zdarza, ale dziś wlaśnie przyłapałam ją na gorący uczynku, bo przeważnie widziałam tylko zabawki pod stołem. Uchwyciłam to na zjęciach: Pluszak odebrany Skrucha Zabawka mojej siostry Z frisbee - pod koniec treningu, Kulka niezbyt chętna do ćwiczeń i zdjęc Quote
DiDDlina85 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ale fajniusie nowe fotki:) Wstaw wiecej zdjec bo Kulka jest przesliczna!!! Quote
Ola_Fasola__ Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Przepiękny piesek ;**. Zapraszam do galerii mojej Inki : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36763&highlight=galeria+mojej+inki Quote
nathaniel Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Cześć. Jak tam Kuleczkowo-frisbee'ow szaleństwo? Quote
agara Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Hejj:) Widzę, ze mamy tyle samo stron.. tylko coś twoja galeria siadła, nie zaglądasz widzę, nie odpowiedziałaś Nathiel... nie łądnie < nono!> POzdrawiam Kochaną Kulkę i Agatę:) Agata i MAlaya Quote
Asti Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Bo niezbyt dużo czasu mam, ale od 12 już ferie! Ostatnio też gdzieś się zapodział aparat :D Co do frisbee... Spadł śnieg i nie rzucam, bo nie mam dysków na zimę, a boję się, ze moje competitoiony będą pękać :( Niedługo dam jakieś nowe foty, bo az mi wstyd :oops: Quote
Samturia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 ja tez mam od 12 ferieeeee!!! :D :multi: Quote
Xiara Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ale macie fajniee :-( Czekamy na fotki Kuleczki :multi: Quote
Asti Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Coś zaniedbuję galerię Kulki, przepraszam *** Dwa dni temu ćwiczyłam znowu na łączce agility i frisbee. Tym razem lepiej było z agility, bo Kulka - choć biegła za frisbee - to przybiegała bez niego. Agility postanowiłam zacząć tak jakby od początku, czyli prosty tor - po łuku. Było całkiem dobrze, Kulka nabiera prędkości, zaczęła lubić tunel Bardzo mnie to cieszy. Najbardziej nakręcona jest na... "Pedogree Denta Stix" . No cóż... Może jej nie zaszkodzi. Zauważyłam, że Kulka jest bardziej karna na moje wołania, gdy mam obok siebie stół do agility. Wtedy przybiega natychmiast i na niego wskakuje, nawet jesli nie mam smakołyka w ręce... A gdy stołu nie ma, to psina przychodzi trochę później Na tej łące ćwiczymy też posłuszeństwo i skupienie - łąka nie jest ogrodzona. A więc: po lewej prywatny staw, na wprost pola i las, po prawej zniszczony płot, tam można przedostać się na kolejną łąkę, a z tyłu - mój dom Niestety tylko jedna fotka, bo moje kochane "wymień baterie" się wyświetliło Z frisbee na stole *** Zamówiłam próbki "Bozity". Nie wiedziałam, że granulki karmy moga być tak małe Zobaczcie na zdjęciu! Kuce "Bozita" bardzo smakuje, ale niestety próbka się skończyła *** Zdjęcie z cyklu: Czy Kulka jest za gruba? Sami osądźcie... *** Biedna Kulka za kratami Dobry pomysł z wchodzeniem do slalomu patrząc na łapę psa Kulka ma lewą bardziej białą I niestety tylko tyle Teraz mam ferię, więc się poprawię i dam więcej fotek Jak Wam się podoba mój nowy avatar i banner? Quote
Asti Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Wczoraj DGM nie działała, więc wklejam dziś notkę wczorajszą :D *** Cześć, Psiarze! Muszę zadbać trochę o galerię, mam więc dziś (czyli wczoraj :lol: ) trochę zdjęć. Mamy ładną pogodę, choć jak na ferie zimowe dość niezwykłą – przygrzewa słońce, śnieg stopniał i ogólnie jest ciepło (dziś pogoda nie taka ładna, pięknie leje ) Kulka od rana jest na podwórku, najpierw był spacerek na smyczy, później kolejny bez niej. Potem wyciągnełam przeszkody, bo pogoda jest super na trening. Fotek nie mam ogólnie dużo z agility w galerii, bo nie ma kto fotografować Kulkę, gdy ja z nią biegam. Ale dziś moja kochana siostra (5 lat) mnie wspomogła i to ona zrobiła filmiki i parę zdjęć. Wielkie dzięki dla niej... A więc zaczynajmy, co Was będę nudzić przemowami... ZDJĘCIA (oznaczone najbardziej mi się podobają) Zdjęcia na stacjonacie: Jedno z moich ulubionych I zoomik: Kulka – diabeł – nieboraczek Zdjęcia na oponce: Ominięcie oponki Zdjęcia na kładce: Z tyłu siostra Zdjęcie na skoku w dal: Zoomik: (szkoda, że rozmazane) Moje ukochane zdjęcie – Tunel: Sesja “Szarpanie Denta Stixem” FILMIKI Teraz filmiki... Dwa, podobne do siebie, bo na tym samym torze. Jeden jest na początku, drugi na końcu treningu. Zorientujecie się po szybkości Kulki (głos jak zwykle opóźniony) http://www.youtube.com/watch?v=kAyRwukt0co http://www.youtube.com/watch?v=8Sw_LTLd5Zk Pozdrawiamy, Quote
Recommended Posts