agara Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Twoja Kulka jest śliczna, podziwiam, ze znajdujesz czas na trenowanie, fajnie by było pojechać na taki obóz, ale z moją małą sie nie da... :(:( Nie wiem, czemu masz tak mało komentarzy, no ludzie, przecież ta galeria jest świetna, obiecuję, ze za każdym razem, gdy bedę na komputerze to cos tu skrobnę, bo galerię pięknej Kulki i wspaniałej 'Paanci' trzeba rozkręcić! Proszę, ucałuj Kulkę prosto w nosek ode mnie i od mojej Maltusi, i oczywiści pogratuluj jej mądrości, a sobie wyobraźni, ja nie wiem jak ty tez projekty zrobiłać! Ile masz w ogóle lat? pozadrawiamy- Agata i Malta! P.S wszystkich zwiedzających zapraszamy do nas:) narazie jest mało zdjęc bo i mało komentarzy! Ale to sie zmieni! Quote
olaglowka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Asti Twoje piesek jest supoer :) Ja nie mam galeri bi nie potrafie wklejac zdjec- a tyle razy mi juz pomagano:oops: :roll: Quote
Asti Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Hej Malta! :) Mam 13 lat, zdaje mi się, że tyle, co Ty :) Zaraz zajrzę do galerii Malty :) *** olaglowka - dziękuję. Może ja spróbuję pomóc? 1. Wejdź na www.fotosik.pl 2. W rubryce "Dodaj zdjęcie" wciśnij "Przeglądaj" i załaduj zdjęcia z Twojego komputera, możesz dodać tez opis, ale niekoniecznie. 3. Kliknij "Dodaj" 4. Poczekaj aż zakończy się wgrywanie. 5. Powinna wyświetlić Ci się strona z linkami. 6. Kopiujesz na forum w wybrane miejsce link: "Pełen rozmiar na forum" lub ten pierwszy "Link do Twojego zdjęcia" ale wtedy będzie to link, nie zdjęcie. Albo: 1. Wejdź na www.imageshack.us 2. Kliknij "Przeglądaj" i załaduj zdjęcie z Twojego komputera. 3. Kliknij "Host it!" 4. Ponownie wyświetla Ci się strona z linkami. 5. Kopijuesz na forum w odpowiednie miejsce link "Hotlink for forums (1)" 6. I już! :) Pozdrawiam, Asti PS.: Za chwilę przeróbeczka :) Quote
Chefrenek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Asti'] Tylko weszłam do tej galerii i ... zobaczyłam śliczne zdjęcie. Brawa dla Kulki za umiejętności i dla jej pani za wytrwałość :multi: :multi: :multi: Quote
Xiara Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Kulka jest śliczna :loveu: Rzeczywiście podobna do BC. Też coś tam próbuję z moim w agility :lol: Od niedawna ;) Zapraszam do mojej galerii, założona niedawno. Ps: Też mam 13 lat :cool3: Quote
Asti Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Oczywiście wstąpię!:lol: *** Proszę przeróbeczki: Na podstawie tego samego tła:oops: *** [quote name='Chefrenek']Tylko weszłam do tej galerii i ... zobaczyłam śliczne zdjęcie. Brawa dla Kulki za umiejętności i dla jej pani za wytrwałość :multi: :multi: :multi: Dziękuję:oops: [quote name='Xiara']Kulka jest śliczna :loveu: Rzeczywiście podobna do BC. :multi: [quote name='Xiara']Też coś tam próbuję z moim w agility :lol: Od niedawna ;-) Agility to super sport! Ja musisałam zrobić przerwę w treningach z powodu operacji... A właśnie zaczynałyśmy slalom!:angryy: [quote name='Xiara']Ps: Też mam 13 lat :cool3: Kolejna trzynastka :) *** Nareszcie Kulka unormowała swój układ fizjologiczny:lol: Wypróznia się normalnie:multi: *** Muszę kończyć, Asti;) Quote
Kamila Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Hey Asti :multi: Ja juz tu bylam wczesniej ale jakos tak nic nie napisalam :roll: Kulka jest super,bardzo podoba mi sie tej jej zapal do sportu :cool3: No i musze ci pogratulowac galerii bo naprawde wlozylas w to duzo pracy i serca :p Pozdrawiam serdecznie :lol: Quote
agara Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 O Asti! masz już 6 stron!! Super te twoje przeróbwczki! w jakim programie je robisz?? Dzis jak byłam w skzole na forum to nie napisałam, złamałam obietnice, przepraszam...:(:( Ale teraz już nie:P Więc pozdrawiam Ciebie <agato:D> i Kulkę Agata i Malta Quote
agara Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 ahya <to ten 2 komentarz za 'szkołę:D> Odpowiedz, na pyt 'ile mam lat' masz w mojej galerii p.S obchodzisz imieniny 5 lutego? Bo chyba tylko tego dnia AgatY mają swoje świeto?? Pozdrawiam znowu, agata i Malta Quote
Asti Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Oj, Malta nie przesadzaj, ja od nikogo nie wymagam, żeby mi tu pisał niezliczoną ilość komenatrzy! Możecie wchodzić, kiedy chcecie, ile chcecie, o której chcecie :) Nie mam niestety dziś żadnych zdjęć :( Postaram się na jutro :) Tak, 5 lutego :) A teraz idę zaliczać galerie :) Quote
Agushka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Witaj Asti :) Z ogromną przyjemnością obejrzałam Twoją galerię, włożyłaś w nią bardzo dużo pracy i to naprawdę widać. Masz kochaną suńkę i jestem pod wrażeniem Waszych dokonań... Skoro już wyczytałam, ile masz lat muszę powiedzieć, że tym bardziej podziwiam Twoja staranność. Jestem mamą trzynastolatka i wiem, że jemu by się nie chciało :) Quote
Asti Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Dziękuję Agushka... :oops: I znowu, Kulka rozebrała ubranko pooperacyjne. Ona już go tak nie lubi :( Ubierałam je jej z powrotem przez 20 minut! Chyba rana zaczyna się goić, myślę, że Kulkę to boli lub swędzi... Bo ona bez przerwy chce to lizać... Trzeba uważać. Jeszcze niecały tydzień i ściąganie szwów! :) Niestety popołudniu nie będzie fotek, bo wyjeżdżam. A więc jutro :) Quote
DiDDlina85 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Juz nie mogę się doczekać nowych zdjęć Kulci:) Quote
haska_12 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Dzien doberek.Co tam słychać u Kuleczki :)? Quote
Asti Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='kamila-dog']Asti-a gdzie sie wybierasz? :cool3: Do ortodonty:cool3: :placz: *** Co do fotek Kulki - niestety:shake: Dziś nie będzie, bo -po pierwsze: Nie ma nowych możliwości, co do fotografi - cały czas to samo miejsce -po drugie: nie mam zbyt dużo czasu na fotografowanie:cool1: Znowu wyjeżdżam, tym razem nie do ortodonty *** Postaram się na jutro:loveu: Obiecuję, choćby nie wiem co:lol: *** Jak Wam sie podoba mój owocowy bannerek?:cool3: Moja mama, jak go zobaczyła to powiedziała: "A co to ma wspólnego z Kulką?":lol: A mnie napadło na owoce:evil_lol: Pozdrawiam, Asti PS.: Jutro zaliczę galerie, bo dziś już nie mam czasu. A więc czekajcie na moje odwiedziny:p Quote
Kamila Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Asti'] Do ortodonty:cool3: :placz: Oj,ja tez kiedys musialam chodzic :evil_lol: A banerek i avek bardzo.... soczysty :eviltong: Quote
Agushka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Kamila, nie dość, że soczysty to jeszcze taki... świeżutki :) A jak tam przebiega rekonwalescencja Kulki? Quote
Mi. Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 avek i bannerek świetny:multi: A gdzie nowe foty?:) Quote
Asti Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Tutaj ;) Hello, my Friend ;) Mam dla Was porcję fotek, niestety nie najlepszej jakości, najbardziej drażni mnie ten flesz=błyszczące oczy. Nie patrzcie na te świeciące ślepia Kulki! :) Znowu rozebrałam ubranko, zaraz Pani będzie się denerwować! Potem jej to ubrałam, ale Kulka była bardzo nieszczęśliwa. Sesja: “Gwiazdki”... Niestety nie taka ładna, głównie z powodu tych świecących oczu :( Element Agility :) (cóż za wybicie!) Wygolony do operacji brzuszek Kulki... Zobaczcie co znalazłam! Myślałam, że to już zostało wyrzucone! ;) W tle niemiecka gazeta świetnego sklepu zoologicznego “Fressnapf”. Byłam tam i wiem, co mówię ;) . To dziś na tyle... Pozdrawiam, Asti :) Quote
Agushka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Hej Asti :) Śliczne kulkowe zdjęcia :) widzę, że ona też lubi schody, tak jak Figa Alynki:) Quote
DiDDlina85 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Faaaajne zdjęcia:)...a jaki brzusio...od razu mi się przypomina scena ze Shreka jak Kot mówi do Shreka (o Ośle): Szefie - ogolimy go?!:p Ale Kulka się pieknie prezentuje...:) Quote
Recommended Posts