Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki :) Chciałam zrobić dzis trening z frisbee, ale pogoda nie sprzyja :( Może jutro...
Idę odwiedzić wątki: Figi, Hektora, Kropki i Tiny ;)

Posted

Właśnie odwiedziłam :)

Zauważyłam, że więcej osób odwiedza galerię Kulki, gdy nie ma długo nowych zdjęć... O Wy niedobre ludzie! :lol:

Posted

Dziękuję :)

Czas staramy się spędzać aktywnie - agility, aportowanie (Kulka chętniej biega za piłką, niż za frisbee), bieganie.
Wczoraj Kulka biegała obok roweru. Ja to nazwam "pracą w terenie". Dlaczego? Kulka biegnie na smyczy obok mnie po różnych nawierzchniach. Najpierw asfalt (najszybciej, bo początek), potem chodnik, piasek, błoto , trawa, i znowu asfalt W międzyczasie Kulka skacze przez kałuże, wspinamy się na górki itd. Jest bardzo fajnie

Mam kilka fotek z przedwczoraj (skoki przez stacjonatę), ale są one niewyraźne... Wstawię

Zobaczcie jaki ona zapas robi, niewyraźne fotki, ale cos tam widać:

Gdzie jest Kulka?

Słodkich pączków w Tłusty Czwartek :D

Posted

[quote name='Chiquita']AAA ja też mam dla was pączki :smile:

Dziękuję! :D

[quote name='Samturia']ile pączusioof zeżarłaś co? :P a Qlka ile? :P

Ja zjadłam dwa :) Trzeba trzymać linię :D Kulka dostała trzy małe oderwane kawałki bez marmolady ;)

[quote name='Taura']Yyyy asfalt? Najszybciej? Nie kuleje Ci później Kulka?

Kulka - choć ma zaraz obok trawę na poboczu, to nie chce po niej biegać, jak nie musi i biegnie po asfalcie. Ale odcinek asfaltu ma tylko 200m i na czymś trzeba zatrzeć pazurki. Kulka na szczęście na kuleje. Staram się wybierać drogi nie-asfaltowe, nie-betonowe. Nie jest mi to na korzyść, bo rower wygląd tragicznie, a ja brnę przez piach :D

[quote name='Taura']Agilitowy mini BC boski. Mam nadzieję że spotkamy sie kiedyś na zawodach. :razz:

Ja też mam taką nadzieję ;) Startowaliście już w jakichś? Jesteś członkiem ZK, żeby startowac w oficjalnych? Przyznaję - nie jest zbyt obeznana w wątku Poznańskiego agility :oops:

Ewa&Kumpel - dzięki! :)

Co tak mało komentarzy? :) Ja się dziś uparłam i poodwiedzałam rózne galerie, jeśli ktoś chce byc odwiedzony, niech napisze :P

Nikt nie wie gdzie jest Kulka? ;)

Pozdrawiamy, Agata & Kulka :)

Guest Kamcia_14
Posted

Asti ty tylko 2 pączki zjadłaś :-o :-o ?
To ja wolę nie przyznawać ile ja zjadłam :evil_lol:.

Posted

Dziękuję Wam za komentarze! :) Kochani jesteście :)

Chiquita - zgadłaś! :D To było baraaadzo trudne, nieprawdaż? ;)

Taura - ja niestety nie należę do ZK, ani moi rodzice... :( Ale może będę na Fort Cup 2 i 3... A Ty będziesz?

Rinuś - zapraszam ponownie :)

olekkg18 - Cóż za zbieg okoliczności ;)

Jutro może fotki... Chcecie?