_ChiQuiTa_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ta Twoja Kulka jest wspaniała... no nadziwić sie niemoge :loveu: Quote
Asti Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Dzięki :) Chciałam zrobić dzis trening z frisbee, ale pogoda nie sprzyja :( Może jutro... Idę odwiedzić wątki: Figi, Hektora, Kropki i Tiny ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ja licze na wspaniałe foteczki :) Tak poodwiedzaj :) przydało by sie podnieść sierotki Quote
Asti Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Kropka jest już na forum o Border Collie! Quote
Samturia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 a mojego nie odwiedzisz;> :) fajne fotki Quote
Asti Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Właśnie odwiedziłam :) Zauważyłam, że więcej osób odwiedza galerię Kulki, gdy nie ma długo nowych zdjęć... O Wy niedobre ludzie! :lol: Quote
Ewa&kumpel Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Hej. Pewnie, że duuuuuuuuuuuuuuuuużo fotkoof poprosimy... :cool1: Quote
Asti Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Dziękuję :) *** Czas staramy się spędzać aktywnie - agility, aportowanie (Kulka chętniej biega za piłką, niż za frisbee), bieganie. Wczoraj Kulka biegała obok roweru. Ja to nazwam "pracą w terenie". Dlaczego? Kulka biegnie na smyczy obok mnie po różnych nawierzchniach. Najpierw asfalt (najszybciej, bo początek), potem chodnik, piasek, błoto , trawa, i znowu asfalt W międzyczasie Kulka skacze przez kałuże, wspinamy się na górki itd. Jest bardzo fajnie *** Mam kilka fotek z przedwczoraj (skoki przez stacjonatę), ale są one niewyraźne... Wstawię Zobaczcie jaki ona zapas robi, niewyraźne fotki, ale cos tam widać: *** Gdzie jest Kulka? *** Słodkich pączków w Tłusty Czwartek :D Quote
Ewa&kumpel Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Śliczne focie, a to ostatnie bardzo pomysłowe... Quote
Samturia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 ile pączusioof zeżarłaś co? :P a Qlka ile? :P Quote
Asti Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='Chiquita']AAA ja też mam dla was pączki :smile: Dziękuję! :D [quote name='Samturia']ile pączusioof zeżarłaś co? :P a Qlka ile? :P Ja zjadłam dwa :) Trzeba trzymać linię :D Kulka dostała trzy małe oderwane kawałki bez marmolady ;) [quote name='Taura']Yyyy asfalt? Najszybciej? Nie kuleje Ci później Kulka? Kulka - choć ma zaraz obok trawę na poboczu, to nie chce po niej biegać, jak nie musi i biegnie po asfalcie. Ale odcinek asfaltu ma tylko 200m i na czymś trzeba zatrzeć pazurki. Kulka na szczęście na kuleje. Staram się wybierać drogi nie-asfaltowe, nie-betonowe. Nie jest mi to na korzyść, bo rower wygląd tragicznie, a ja brnę przez piach :D [quote name='Taura']Agilitowy mini BC boski. Mam nadzieję że spotkamy sie kiedyś na zawodach. :razz: Ja też mam taką nadzieję ;) Startowaliście już w jakichś? Jesteś członkiem ZK, żeby startowac w oficjalnych? Przyznaję - nie jest zbyt obeznana w wątku Poznańskiego agility :oops: Ewa&Kumpel - dzięki! :) *** Co tak mało komentarzy? :) Ja się dziś uparłam i poodwiedzałam rózne galerie, jeśli ktoś chce byc odwiedzony, niech napisze :P *** Nikt nie wie gdzie jest Kulka? ;) Pozdrawiamy, Agata & Kulka :) Quote
Asti Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Witamka, Chiquita! Błyskawiczna odpowiedź! Oj, usunęli Ci podpis :( Czy ktoś w końcu wie, gdzie jest Kulka? ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Za doniczką jest :bigcool: zgadłam?? a podpis usuneli ale ten tez jest fajny :D Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Asti ty tylko 2 pączki zjadłaś :-o :-o ? To ja wolę nie przyznawać ile ja zjadłam :evil_lol:. Quote
olekg89 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Na pierwszych fotkach z 1 strony wygladasz jak moja matka w tym wieku :D TEraz zauważyłem.:) Quote
Rinuś Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 :multi::multi::multi:witamy my tu 1 raz ale bedziemy czesciej wpadac ;) Kulka sliczna:loveu::loveu: Quote
Asti Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Dziękuję Wam za komentarze! :) Kochani jesteście :) Chiquita - zgadłaś! :D To było baraaadzo trudne, nieprawdaż? ;) Taura - ja niestety nie należę do ZK, ani moi rodzice... :( Ale może będę na Fort Cup 2 i 3... A Ty będziesz? Rinuś - zapraszam ponownie :) olekkg18 - Cóż za zbieg okoliczności ;) *** Jutro może fotki... Chcecie? Quote
Asti Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Fot niestety brak, bo mieliśmy dziś straszliwy mróz na dworze, choć było słońce, a nie było śniegu :D Taura - świetny avatar ;) Quote
Recommended Posts