Jump to content
Dogomania

mix - RATLEREK - MINI teraz EMI ma już wspaniałą, kochającą Panią!!! :))))))

Recommended Posts

Posted

taka niepweność i brak kontaktu....
Emi miała straszny kamien na zebach, przed wyjazdem dostała u mnie dwie łyżki ryżu z mięsem - i mimo że była bardzo głodna (w schronisku nie jadła, bo czekała na podróż) jadła pomału i ostrożnie ....

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No mnie nie ulżyło ....

Sprawa wizyty u weta jest priorytetowa, koszt sterylizacji i czyszczenia zebów jest dla MINI pokryty, wiec gdzie tkwi problem ???

Jak dlugo kruszynka ma jeszcze czekac i cierpiec ???

Posted

[quote name='florida_blue']dostałam smska tylko że Emi czuje sie dobrze, że spi w łóżku i zdominowała rottka - ale nic na temat ząbków i sterylizacji....[/quote]
To moze esemeskiem poproś, by napisała wiecej informacji...albo dała znak zycia tu, na dogo....

Posted

florida-blue, nie zostawiaj sprawy tak !
Przyjedz do Krakowa i zrob porzadek z tym balaganem !
Z nie takiemi sprawami sie uporalas ......:p, wiem o tym :eviltong:

Jak dlugo bedziemy sie zabawiac w kota i myszke ? Z sms-ami i wymijajacymi stwierdzeniami ze niby wzystko o.k., no jak dlugo ???

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
Posted

[quote name='florida_blue']dostałam smska tylko że Emi czuje sie dobrze, że spi w łóżku i zdominowała rottka - ale nic na temat ząbków i sterylizacji....[/quote]

a niby od kogo te wieści?

• 9 months later...
Posted

Kot 2 metry pod ziemia domagajacy sie smakolykow, Emi zniknela bez sladu, o ankarage sluch zaginal bo prawdopodobnie w innym "wcieleniu" szuka rasopodobnych i, niestety, znajduje naiwnych :angryy:
Dobrze ze Krakow taki maly i malo co da sie ukryc :baddevil: