florida_blue Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 taka niepweność i brak kontaktu.... Emi miała straszny kamien na zebach, przed wyjazdem dostała u mnie dwie łyżki ryżu z mięsem - i mimo że była bardzo głodna (w schronisku nie jadła, bo czekała na podróż) jadła pomału i ostrożnie .... Quote
Aga-ta Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 cos mnie sie wydaje, ze Ankarage juz sie nie odezwie... dziwna sprawa... Quote
florida_blue Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 dostałam smska tylko że Emi czuje sie dobrze, że spi w łóżku i zdominowała rottka - ale nic na temat ząbków i sterylizacji.... Quote
Asia_M Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Florida, ogromne dzięki za wieści. Troszkę nam ulżyło... Quote
wellington Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 No mnie nie ulżyło .... Sprawa wizyty u weta jest priorytetowa, koszt sterylizacji i czyszczenia zebów jest dla MINI pokryty, wiec gdzie tkwi problem ??? Jak dlugo kruszynka ma jeszcze czekac i cierpiec ??? Quote
malagos Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='florida_blue']dostałam smska tylko że Emi czuje sie dobrze, że spi w łóżku i zdominowała rottka - ale nic na temat ząbków i sterylizacji....[/quote] To moze esemeskiem poproś, by napisała wiecej informacji...albo dała znak zycia tu, na dogo.... Quote
wellington Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 florida-blue, nie zostawiaj sprawy tak ! Przyjedz do Krakowa i zrob porzadek z tym balaganem ! Z nie takiemi sprawami sie uporalas ......:p, wiem o tym :eviltong: Jak dlugo bedziemy sie zabawiac w kota i myszke ? Z sms-ami i wymijajacymi stwierdzeniami ze niby wzystko o.k., no jak dlugo ??? Quote
Aga-ta Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 mysle podobie jak Wellington - skoro dziewczyna pogrywa sobie z nami trzeba zabrac sie za nia "troszeczke ostrzej" Quote
oktawia6 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Dawno mnie tutaj nie było czy są jakieś konkretne info dziewczęta? Cośsię zmieniło? Co słychać u tego maleństwa? Quote
Asia_M Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Chcielibyśmy usłyszeć, że wszystko w porządku... Quote
elfikXL Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='florida_blue']dostałam smska tylko że Emi czuje sie dobrze, że spi w łóżku i zdominowała rottka - ale nic na temat ząbków i sterylizacji....[/quote] a niby od kogo te wieści? Quote
wellington Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='elfikXL']a niby od kogo te wieści?[/quote] Te wiesci byly sprzed dwoch lat ! A czemu sie pytasz ? Quote
Frotka Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 I kot który wypadł przypadkiem z okna tez czuje się dobrze. Zdominował rottka i domaga się smakołyków, 2 metry pod ziemią. Quote
wellington Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Kot 2 metry pod ziemia domagajacy sie smakolykow, Emi zniknela bez sladu, o ankarage sluch zaginal bo prawdopodobnie w innym "wcieleniu" szuka rasopodobnych i, niestety, znajduje naiwnych :angryy: Dobrze ze Krakow taki maly i malo co da sie ukryc :baddevil: Quote
Recommended Posts