Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wygoogluj Park nad Strzyżą we Wrzeszczu...
no i byliśmy tak 17.40 co prawda ale puuusto bylo - poćwiczyliśmy sobie i dopiero do domciu przyszliśmy ;)

Posted

ja tez bylam ok 17. Bylam z Roxie na tym wybiegu, troche pocwiczylismy, poskakalismy. Ale przyszly jakies dziewczynki z malenstwem, zupelnie niewychowanym/to jeszcze moge zrozumiec, male to, to dopiero sie uczy/, zaczelo to skakac po mojej suce (ona duzo zniesie ale nie wszystko;) a wlascicielki tylko sie glupio patrzyly, nawet kroku w nasza strone nie zrobily - no to poszlismy sobie dalej.

Ale mimo wszystko z checia poznam jakiegos dogomaniaka z Gdanska, tyle ze bede juz raczej bez psa;( sucz oddelegowana do rodzicow ;(

Posted

[quote]
...
przypominam że fotki psów do adopcji - do dowolnego wykożystania za free a jak się jakaś szczególnie nada np do ogloszeń i by się przydala w lepszej rozdzielczości to PW...
Zdjęcia jak chcecie wykorzystać to śmialo - proszę jednak o wplacenie na Pepsi:
[url]http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=67&t=6735[/url]
- symbolicznego 1 pln za zdjęcie - wtedy możecie je wrzucić na dowolny wątek czy inną FB ;)
Na komercyjne www - symboliczne 10 pln (wysylam w dużej rozdzielczości na e-mail po podaniu nr zdjęcia).

Proszę o PW jakie zdjęcia i gdzie umieszczacie - jeśli nie macie nr konta to umieszczam dane:
[b]AST Fundacja na Rzecz Zwierząt Niechcianych[/b]
ul. Żwirki i Wigury 1b/37,
02-143 Warszawa
[b]Konto bankowe:
79 1160 2202 0000 0000 8061 3463[/b]
Tytul wplaty:
"Na Pepsi - od [nick z forum] za zdjęcia Buella ze zlotu [data] psa [imie psa]"

Liczę że wiele zdjęć się spodoba i wspólnymi silami pomożemy bidulce.[/quote]

Zdjęcia:
[url]https://picasaweb.google.com/116732648531430772393/20111023SpacerekTTBOliwaMale?authuser=0&authkey=Gv1sRgCKiSzeqUhIiz_gE&feat=directlink[/url]

• 3 weeks later...
Posted

[img]https://lh3.googleusercontent.com/-SmbbwKrwIg8/Tr2Ypz_yuBI/AAAAAAAAPnA/jQQ29AcJnO4/s640/IMG_4191.JPG[/img]
[quote]
...przypominam że fotki psów do adopcji - do dowolnego wykożystania za free a jak się jakaś szczególnie nada np do ogloszeń i by się przydala w lepszej rozdzielczości to PW...
Zdjęcia jak chcecie wykorzystać to śmialo - proszę jednak o wplacenie na Pepsi:
[url]http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=67&t=6735[/url]
- symbolicznego 1 pln za zdjęcie - wtedy możecie je wrzucić na dowolny wątek czy inną FB ;)
Na komercyjne www - symboliczne 10 pln (wysylam w dużej rozdzielczości na e-mail po podaniu nr zdjęcia).

Proszę o PW jakie zdjęcia i gdzie umieszczacie - jeśli nie macie nr konta to umieszczam dane:
[b]AST Fundacja na Rzecz Zwierząt Niechcianych[/b]
ul. Żwirki i Wigury 1b/37,
02-143 Warszawa
[b]Konto bankowe:
79 1160 2202 0000 0000 8061 3463[/b]
Tytul wplaty:
"Na Pepsi - od [nick z forum] za zdjęcia Buella ze zlotu [data] psa [imie psa]"

Liczę że wiele zdjęć się spodoba i wspólnymi silami pomożemy bidulce.[/quote]

Zdjęcia:
[url]https://picasaweb.google.com/116732648531430772393/20111111TTBMale?authuser=0&authkey=Gv1sRgCMW7wdvg_PfPTw&feat=directlink[/url]

p.s.
następny spacerek najprawdopodobniej 27/11 w Oliwie ;)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Z całego serca proszę gdynian o rejestrację na forum [url]www.amstaff-pitbull.eu[/url] w celu zagłosowania na pitbullkę Pepsi!

Pepsi jest bezdomna od 2009r, przeszła już przez 2 schroniska (dodam tylko, że do tej pory była na Pomorzu), wygrała już 2 życie, bo plany wobec niej nie były różowe. Aktualnie przebywa pod opieka Fundacji AST, ale jej szanse na adopcję są niewielkie, a koszty związane z zapewnieniem jej jak najlepszych warunków, oraz opieki medycznej, to miesięcznie min 750zł...

Dla psiaków, które zajmą pierwsze 6 miejsc użytkownicy forum zasponsorują nagrody, z czego najwyższa z nich to 1000zł.

Dla Was ta rejestracja to 3 minuty, dla Pepsi ogromna szansa! Pepsi mieszkała w trójmiejskim schronisku - jesteśmy jej to winni!

[url]http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=81&p=167225#p167225[/url]

Co ważne po zagłosowaniu na psiaka, należy wpisać w wątek imię psiaka, na którego został oddany głos, oraz nick i nazwę forum z jakiego się jest - tylko takie głosy będą liczone!

• 3 weeks later...
Posted

Widzę, że dawno nikt nie pisał... ja sama nie wchodziłam na dogo ale wróciłam i znowu się udzielam :p

Ze wszystkich fotek wynika, że na spacery chodzą sami dorośli... a ja 14-latka. :oops:

Często chodzimy na boisko przy SP. 81, albo do PArku Chirona - Gdańsk.
Wolimy boisko, bo w parku wybieg mały, a na placu nieogrodzonym czasem się na nas patrzą, jakby chcieli zjeść...
Na spacerki polecam park północny - dużo placu, widziałam kilka psów a na przeciw plaża, gdzie również biega dużo dogomaniaków...

Posted

[quote name='jamnicze']Łoł, niesamowite, jak można ukraść komuś przyjaciela?!!!
Od razu przypomniało mi się jak beagle koleżanki wyrwał się ze smyczą na Osowie i uradowany pobiegł przed siebie. Pies był młody więc zaczęli go szukać i w ostatniej chwili się udało, mąż koleżanki zobaczył jak dwóch facetów ładuje go do bagażnika, zaczął krzyczeć i odzyskał psa.[/QUOTE]

W Osowie to takich dużo... :-(

Posted

Oj nie... to już moja częściej szczeka ;)
A yorczką się pańcia zajmuję, tak, żeby obalić ten "mit" o śłit pieseczkach. Próbują w agility itp... Chociaż suńcia troszkę leniwa :p

Posted

My się zastanawiamy, bo to jednak będzie dużo psów, a Lenny zdziczał ostatnio i reaguje wielką ekscytacją... nie szczekiem ;) ale ciągnie do psów, sam nie wie z kim się witać, kogo wąchać i zaczyna kryć wszystko jak leci :/ więc nawet jeśli, to on zostanie na smyczy do czasu aż się nie uspokoi.
Mam jedno zasadnicze pytanie - to będzie spacer, czy dojście na łączkę i koniec? Bo nas interesują tylko spacery, najlepiej dłuższe, żeby tą jego ekscytacje rozładować...