Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sprawdzalismy juz kilka miejsc w 3miescie az dotarlismy do Ujesciska. Sa tu swietne tereny dla psów biegajacych i dlatego tu a nie gdzie indziej. Gdybys kiedys Iwona chciała przyjechac to moze ktos cie po drodze zabierze :)

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ELO!!!

payook zdjecie jest male...tylko ze miejsce gdzie ono jest to nie bardzo :Ddlatego tak wolno wchodzi...samo zdjecie zajmuje okolo 150 kb wiec to malo :)

moze byc mniejsze i miec wielkosc mniejsza ponizej 100 kb :wink:

Posted

to jak ? nastepna sobota przed wejsciem na molo?a potem zejdziemy na plaze? godzina 12?:D zeby sie wyspac :) co Wy na to? bo nikt nie chce rzucic zadnego hasla...

12:00 , 22 listopad wejscie na molo w Sopocie? kto jest chetny?

1.sobol

...w nastepnych topicach dopisywac sie wlacznie z osobami ktore sie zglosily...

1.sobol

2.aga2? :) itd :)

Posted

12:00 , 22 listopad wejscie na molo w Sopocie? kto jest chetny?

1.sobol

...w nastepnych topicach dopisywac sie wlacznie z osobami ktore sie zglosily...

1.sobol

2.aga2? :) itd :)

Psikro mi, ale w sobotę ja odpadam, bo mam szkołę, a boję się opuszczać.

W niedzielę to jeszcze, ale przed południem, bo po południu muszę pojechac na plac, miałam dzisiaj rano niemiłą przygodę z Widelcem :(

Aga&Co

Posted
czyli nie tylko mnie nielubi?

Ty mi tu nie strasz potencjalnych spacerowiczów, bo jeszcze nas na spacer nie zaproszą :(

A Viggo lubi wszystkich, tylko jednych mniej, drugich bardziej, jak to w życiu bywa :wink:

No ale zachował sie jak świnia niewychowana dzisiaj, a potem ja też. I siedzialm później z nim w kuchni, ryczałam i go przepraszałam. To się, koorna, nazwya konsekwencja :(

Aga&Co

Posted

Psychicznie? Magnus jest twardziel :) Mało co go rusza... A Gucia ile ma? I co to za rasa? Może się dogadają? Chciałam się nawet przejść do psiego przedszkola, bo o takowym słyszałam, żeby mały pobawił się trochę wśród równolatków (czy raczej równomiesięczniaków? hihi). Ale nie bardzo wiem, gdzie takie jest...

Posted

Myślę, że chyba tak. Magnus jest "kamikadze" - pcha się nawet do 10 razy większych psów i o dziwo nic mu nie robią, nawet czasem się pobawią... Chyba jest na tyle bezczelny, że są w szoku i się bawią hihihi (żartuję)

Posted
Halo, halo, jutro jestem na placu w Oliwie, możemy równiez wybrać się tam na spacer po lesie. Czy znów nam nie wypali :( ?

Aga&Co

Dopiero teraz tutaj zajrzalam :(

Posted

Jak sie juz na stale do Gdyni przeprowadze to bede was tu dopingowac do wspolnych spacerow :)

Nie wiem czy na dogomanii jest ktos kto bywa wieczorkami na bulwarze se swoim psiakiem.... ja jak jestem w Gdyni zawsze wieczorkiem jezdz tam z Arka.. mila atmosfera.. mnostwo roznych psiakow i ludzie tez sympatyczni :)

Pozdrawiam

Asia&Arka&Mrowka&Cez

Posted

Aga

opowiedz cos o tym szkoleniu? Zadowolona jestes? Bedziesz w tym tygodniu moze? Wybieram sie z moja mala w niedziele obejrzec szkolenie i pogadac z treserem, co prawda w planach mialam Hauward, ale wlasciwie to moge isc na Spacerowa.