Kiłi Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=2mB0VQCEqV4 Quote
DORRAG Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 cześć :p Ale miliście dzisiaj ładna pogodę bo u mnie to strasznie wieje i nie ma nawet kawałeczka niebieskiego nieba:shake: buziaki w ten boksiowy nosek:loveu: Quote
Kiłi Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=sLt9HQmJ8w0 - tak ładnie nam sikorka (chyba) śpiewała poczas spacerku Quote
Kiłi Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Nowy ekwipunek Magnusa Niebiański SPot Ahh to spojrzenie Quote
DiDDlina85 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Przesliczne psiaki!! I bardzo ladne zdjecia:loveu: Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 hehehe szalony Spot:evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
KaRa_ Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Jacy śliczni dwaj przystojniacy:loveu: :loveu: :loveu: To spojrzenie mówi samo za siebie,że mu kaganic nie potrzebny,że z niego to taki potulony baranek:loveu: Quote
Kiłi Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='KaRa_TC'] To spojrzenie mówi samo za siebie,że mu kaganic nie potrzebny,że z niego to taki potulony baranek:loveu: Hehe spojrzenie ma mylące:razz: Witam wszystkich:multi: Po wczoraszym dniu mam jedną rękę dłuższą:evil_lol: i wszystkie mięśnie bolące. :lol: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 To który cię tak przeciągnął?:evil_lol: Quote
Kiłi Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Imbir1 napisał(a):To który cię tak przeciągnął?:evil_lol: Oczywiście, że Magnus, zbój jeden. 40 kilowy szczeniaczek polujący na gołębie:evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Przecież on jest taki słodki:loveu::evil_lol: Quote
Kiłi Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Imbir1 napisał(a):Przecież on jest taki słodki:loveu::evil_lol: Słodki to może i jest, ale bydle z niego duuuuuuże:evil_lol: :evil_lol: Quote
Kiłi Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Troszku się pobawiłam w nowym programiku:evil_lol: :evil_lol: Quote
Kiłi Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='limoncia'] Swietna Focia:lol: Cześć:razz: Dzieki:lol: [quote name='DORRAG']Cześć Topsiki:multi: Heloł:cool3: [quote name='Kitka20']Witam a gdzie nowe fotki??? Dzieńdybry, a no fotek nowych nie mam(:oops: ), ale przerobiłam troszke stare:diabloti: Quote
Kitka20 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Kiłi odbiłaś mi TZ-ta Twój faflun biały jest jego ulubieńcem:mad: dziwne wcześniej mi mówił że woli żółte (jak weterynarz mi napisał w książeczce piaskowe:evil_lol:):mad::mad::mad: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 wow, Kiłi, szalejesz z programikiem:lol:, fany, nie?:lol: Quote
Kiłi Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Kitka20 napisał(a): Kiłi odbiłaś mi TZ-ta Twój faflun biały jest jego ulubieńcem:mad: dziwne wcześniej mi mówił że woli żółte (jak weterynarz mi napisał w książeczce piaskowe:evil_lol:):mad::mad::mad: :siara: to ja się lepiej schowam:siara: hihi:diabloti: Imbir1 napisał(a):wow, Kiłi, szalejesz z programikiem:lol:, fany, nie?:lol: Programik super, i ma moją ukochaną opcje postarzania zdjęć:cool3: a do tego jest prostszy od photoshopa:happy1: To coś co tygryski lubią najbardziej:diabloti: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 na szybko to w nim się bawie, a coś bardziej skomplikowanego robię w corel PhotoPaincie:cool3: Quote
Kiłi Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Imbir1 napisał(a):na szybko to w nim się bawie, a coś bardziej skomplikowanego robię w corel PhotoPaincie:cool3: W corelu też umiałam coś stworzyć:razz: , ale w photoshopie to porażka:oops: Quote
Kiłi Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 A u mnie znowu śnieg pada:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Kitka20 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Ale wam dobrze ale ja mam lepiej u mnie cieplutka pogoda:lol: Quote
Recommended Posts