omry Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Że ja tu nie byłam jeszcze :icon_roc: Brutusiusiusiuniu :loveu: No i bull dobry :razz: Quote
Rinuś Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 [quote name='asiak_kasia']Przychodzimy zrobić hałas :diabloti: Blabladorkowi pasuje taka mała kluska, fajny bulik :cool3: A co do dużych lasek, mój skarłowaciały rotek tez lubił duże panny, i tylko takie obdarowywał swoim zainteresowaniem, wszystko co było jego wzrostu lub mniejsze-nadawało się na przekąskę :evil_lol: [B]Mój TZ miał na to wyjaśnienie, ze to tak jak z facetami, większość lubi duże cycki :diabloti:[/B][/QUOTE] [I][B]własnie dlatego sobie powiększe ha :diabloti:[/B][/I] [quote name='omry']Że ja tu nie byłam jeszcze :icon_roc: Brutusiusiusiuniu :loveu: No i bull dobry :razz:[/QUOTE] [I][B]no ja nie wiem dlaczego tak późno do nas zawitałaś :mad: byliśmy w weekend na gokartach w bydgoszczy...było zajefajnie tylko w niedzielę miałam takie zakwasy, że nie mogłam wstać z łóżka :evil_lol: ale chyba nadaję się na kierowcę rajdowego :diabloti: [/B][/I] Quote
asiak_kasia Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 JA bym sobie chętnie pomniejszyła :roll: Quote
Rinuś Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 [quote name='asiak_kasia']JA bym sobie chętnie pomniejszyła :roll:[/QUOTE] [I][B]to może jak Tobie zabiorą i mi przeszczepią to wyjdzie mnie to taniej ? :diabloti: [/B][/I] Quote
asiak_kasia Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 pytaj pytaj, może się uda deal zrobić :diabloti: Quote
Rinuś Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 [I][B]Gotuje ktoś jedzenie z w parowarze? Może ktoś jakieś fajne przepisy zna oprócz kurczaka z warzywami i rybą?[/B][/I] Quote
Vectra Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 [quote name='Rinuś'][I][B]Gotuje ktoś jedzenie z w parowarze? Może ktoś jakieś fajne przepisy zna oprócz kurczaka z warzywami i rybą?[/B][/I][/QUOTE] [url]www.google.pl[/url] wpisz sobie dania z parowara :grins: Quote
Rinuś Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 [quote name='Vectra'][URL="http://www.google.pl"]www.google.pl[/URL] wpisz sobie dania z parowara :grins:[/QUOTE] [I][B]tiaaaa na t o też wpadłam :diabloti: ale wszystko to samo i oklepane, ryba, kurczak, pulpeciki :evil_lol: [/B][/I] Quote
Amber Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Fuj, nie znoszę dań gotowanych na parze. Nie mają smaku :eviltong: Quote
Unbelievable Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 przyprawy sobie pokupuj, pasty curry, sosy typu rybny, ostrygowy, sojowy, wywal parowar, kup woka i smaż na łyżce oliwy :diabloti: Quote
Amber Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 [quote name='Unbelievable']przyprawy sobie pokupuj, pasty curry, sosy typu rybny, ostrygowy, sojowy, wywal parowar, kup woka i smaż na łyżce oliwy :diabloti:[/QUOTE] :happy1: :grins: Quote
Vectra Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 [quote name='Unbelievable']przyprawy sobie pokupuj, pasty curry, sosy typu rybny, ostrygowy, sojowy, wywal parowar, kup woka i smaż na łyżce oliwy :diabloti:[/QUOTE] dobrze gada , dać jej oranżadki :loveu: Quote
asiak_kasia Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='Vectra']dobrze gada , dać jej oranżadki :loveu:[/QUOTE] o to to, dokładnie. Ja już nie umiem się obyć bez woka. A ja polecam jeszcze kupić sobie olej sezamowy i winko ryżowe. :razz: Quote
Rinuś Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 [I][B]no ja tu pytam o dania z parowaru i mi wyjeżdżają z wokiem :mad: woka pewnie też kupię, ale to z czasem.... teraz 3 razy w tygodniu będą dania z parowaru. A nie wiem dlaczego niby są bez smaku? właśnie mają zajebisty smak, warzywa są takie intensywne, przede wszystkim dalej posiadają ponad 70% swoich witamin, jak dla mnie jest bomba no i bez tłuszczu i zbędnych kalorii :evil_lol:[/B][/I] Quote
Vectra Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Żreć mniej i wtedy ani tłuszcz ani kalorie nie straszna. Aaaaaaaa i coś robić , a nie z dupą przed kompem :evil_lol: Quote
BBeta Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Też nie lubię dań gotowanych na parze (chyba, że są to [URL="http://i963.photobucket.com/albums/ae120/fuzjasmakow/DSC08526.jpg"]kluski[/URL] :diabloti:), wolę tłuszcz i zbędne kalorie :eviltong: Quote
Rinuś Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 [quote name='Vectra']Żreć mniej i wtedy ani tłuszcz ani kalorie nie straszna. Aaaaaaaa i coś robić , a nie z dupą przed kompem :evil_lol:[/QUOTE] [I][B]ha, chodzę regularnie na siłownię, bo postawiłam sobie cel o taki:[/B][/I] [I][B](chodzi o brzuch :diabloti:)[/B][/I] [IMG]http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/19811_560906053933966_749167017_n.jpg[/IMG] [I][B]mam go zamiar osiągnąć do czerwca :diabloti:[/B][/I] [I][B]Ja muszę się pilnować z tłuszczem bo mi od razu brzuch wywala jak przesadzę, a opracowuje sobie właśnie plan treningowy i powiedzmy dietę.tyle, że ja lubię dużo jeść...[/B][/I] [quote name='BBeta']Też nie lubię dań gotowanych na parze (chyba, że są to [URL="http://i963.photobucket.com/albums/ae120/fuzjasmakow/DSC08526.jpg"]kluski[/URL] :diabloti:), wolę tłuszcz i zbędne kalorie :eviltong:[/QUOTE] [I][B]taaa a potem ten tłuszcz i zbędne kalorie magazynować :diabloti: chociaż z tego co widziałam, to Tobie akurat nie zaszkodzi :p [/B][/I] Quote
NightQueen Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Ja też mam ambitne plany i chodzę na fitness dwa razy w tygodniu plus snowboard i zamierzam jeszcze kijki kupić do chodzenia :cool3: siłownia nie dla mnie, nie lubię tego strasznie, chociaż na jednych z zajęć fitness bo jest kilka rodzaju są sztangi do podnoszenia, więc trochę siłowni jest Quote
vege* Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Ja się ograniczyłam do 5 posiłków dziennie, kręcę hula hopem z masażerem 30 min dziennie albo więcej jak mam czas i od wiosny dzień w dzień min 1 godz roweru dojdzie :) Hula hop polecam, fajnie spłaszcza brzuch i likwiduje boczki, tylko na początku przez pierwsze 4 dni boli trochę bo moje waży 1,1 kg :evil_lol: teraz nie odczuwam w ogóle tego ciężaru ;) Quote
Amber Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 A ja leżę na kanapie z moim psem :loveu: Boziuuu zero ambicji :placz: Quote
Naklejka Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='vege*']Ja się ograniczyłam do 5 posiłków dziennie, kręcę hula hopem z masażerem 30 min dziennie albo więcej jak mam czas i od wiosny dzień w dzień min 1 godz roweru dojdzie :) Hula hop polecam, fajnie spłaszcza brzuch i likwiduje boczki, tylko na początku przez pierwsze 4 dni boli trochę bo moje waży 1,1 kg :evil_lol: teraz nie odczuwam w ogóle tego ciężaru ;)[/QUOTE] Właśnie się zastanawiam nad takim hula hopem. Możesz pokazać jaki masz? Na wiosnę ruszam z rowerem i długimi spacerami z psami połączonymi z bieganiem na dystansie co najmniej 15km :) Tylko mi nie zależy na chudnięciu, tylko na rzeźbie :lol: 3kg mniej i wpadam w niedowagę :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Ja też się właśnie odchudzam :loveu: jem dietetyczne pankejksy smażone na masełku z nutellą :loveu: Quote
zaba14 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Pozazdroszczę samozaparcia :D jestem kurde za leniwa :/ Quote
vege* Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='Naklejka']Właśnie się zastanawiam nad takim hula hopem. Możesz pokazać jaki masz? Na wiosnę ruszam z rowerem i długimi spacerami z psami połączonymi z bieganiem na dystansie co najmniej 15km :) Tylko mi nie zależy na chudnięciu, tylko na rzeźbie :lol: 3kg mniej i wpadam w niedowagę :evil_lol:[/QUOTE] Mam takie [url]http://www.e-telezakupy.pl/images/produkty/hulahop/hulahoop_01.jpg[/url] Mi też właśnie zależy na rzeźbie, a nie na chudnięciu bo już schudłam :evil_lol: Quote
Rinuś Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 [quote name='vege*']Mam takie [URL]http://www.e-telezakupy.pl/images/produkty/hulahop/hulahoop_01.jpg[/URL] Mi też właśnie zależy na rzeźbie, a nie na chudnięciu bo już schudłam :evil_lol:[/QUOTE] [I][B]a to takie z masażerem to fajne musi być :cool3:[/B][/I] [quote name='zaba14']Pozazdroszczę samozaparcia :D jestem kurde za leniwa :/[/QUOTE] [I][B]powiem Ci, że ja też ogólnie jestem leniwa, ale mnie motywuje Paweł i mogę śmiało powiedzieć, że jak ma się taką drugą osobę z którą ćwiczysz to idzie o wiele lepiej.[/B][/I] [quote name='Vectra']Ja też się właśnie odchudzam :loveu: jem dietetyczne pankejksy smażone na masełku z nutellą :loveu:[/QUOTE] [I][B]co to są pankejksy? :hmmmm: taa czytając wątek o kopiowaniu sama bym kupiła sobie popcorn ,zasiadła wygodnie w fotelu i się rozkoszowała :diabloti:[/B][/I] [quote name='Amber']A ja leżę na kanapie z moim psem :loveu: Boziuuu zero ambicji :placz:[/QUOTE] [I][B]Ty to chociaż leżysz z nim , bo Brutus leży SAM ,gdyż ja na siłowni co 2 dzień jestem :diabloti: więc jestem gorszą Pańcią.... Wczoraj ćwiczyłam barki, zaczynam rzeźbić sylwetkę już na poważnie, tylko jeszcze czekolada z okienkiem mi przeszkadza cały czas :evil_lol:[/B][/I] Quote
Recommended Posts