Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Poooooooooooooookaż :loveu::loveu::loveu:[/B][/I][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]lepiej nie:roll: a poza tym jestem teraz w pracy:roll:
[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[I][B]Czy mi się wydaje czy tylko ja nie widzę tego zdjęcia, które wstawiałam ?:cool1:

Bonsai lecę zobaczyć:p

Heh nie ma to jak wozić się taxą z Brutim :evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='infers1995']Ja też musze przytyć 2-3 kg:evil_lol::eviltong:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
to oddam moje :p

Ja pierdziu ...ale bucik :razz::razz:...ja bym się zabiła na szpilkach :oops:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I] Tinka nie pomyliłaś galeri ? :evil_lol: albo ja jestem nie w temacie :eviltong:[/I][/B]
[B][I]Cinuś?Bonsai nie skacz? :hmmmm:[/I][/B]

[/quote]
nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cinuś to infers, a że jest moim bratem to piszę tak jak do niego mówię :diabloti:

[quote name='infers1995']Twoich nie chce:eviltong:[/quote]
:loveu:

Posted

[quote name='Tinka:)']nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cinuś to infers, a że jest moim bratem to piszę tak jak do niego mówię :diabloti:

:loveu:[/QUOTE]

Zwą mnie również "młody":eviltong::diabloti:

Posted

[I][B]aaa,dziękuję za wyjasnienie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

zmarzłam...chłodnawo juz się robi...
Ostatnio spotykam się z samymi miłymi taxówkarzami :evil_lol: ale boją się Brutusa haha:evil_lol:[/B][/I]

Posted

[URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/166709/00000002.jpg[/URL]
Brutus wygląda jakby się ruszał :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:

Takie buty super wyglądają, a ja całe życie chodze na płaskich podeszwach i nawet na niskim obcasie zabiłabym sie po paru krokach:evil_lol:

Posted

[quote name='eria'][URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/166709/00000002.jpg[/URL]
Brutus wygląda jakby się ruszał :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:

Takie buty super wyglądają, a ja całe życie chodze na płaskich podeszwach i nawet na niskim obcasie zabiłabym sie po paru krokach:evil_lol:[/quote]
[I][B]Też tak mówiłMam, ale nauczyłam się chodzić na szpilach :multi: też dasz radę :eviltong:[/B][/I]

Posted

[quote name='bonsai_88']A ja w ogóle to muszę naprawić swoje szpile a'la Rinusiowa :evil_lol:....[/quote]
[I][B] oo Bonsai :evil_lol::evil_lol::evil_lol: napraw i pokaż jak w nich wyglądasz :loveu::diabloti:[/B][/I]

Posted

[B][I]JBK pies był..a nawet dwa tylko, że nagadali i nic nie widać :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]Otoshi a gdzie dokładnie mieszkasz w TRN?[/I][/B]

Posted

[B][I]Aaa to macie jakąś tam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cenzura :diabloti:[/I][/B]
[B][/B]
[IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/166709/00000007.jpg[/IMG]

Posted

[B][I]Oj no troszkę ich poniosło :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

[B][I]A dzisiaj wyszła opcja, że jutro o 5 rano jadę nad morze do Gdańska :multi::multi: i wracam na 13 do Torunia bo muszę jechać na zakupy przed imprezą :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

[B][I]Jadę ja,Brutus Jarek i Kika :eviltong: czyli te dwa zboczeńce ze zdjęcia powyżej i my jako ich niby właściciele :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]
[B][I]Obiecałam Brutiemu, że będzie w tym roku nad morzem to będzie :loveu::multi:[/I][/B]
[B][I]Bęęęęęęędzie duuuuuuuuuuuuuuuuużo fot :loveu:[/I][/B]

Posted

[quote name='agnethka']w tym roku? ale przecież zimno jest...[/quote]
No w tym w tym :loveu: jutro :multi:
[B][I]Eeee Brutusowi to nie przeszkadza żeby wejść do morza i się wykąpać,a mała pewnie na brzegu będzie się bawiła:multi: ale przynajmniej ludzi nie będzie :evil_lol::eviltong:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś']No w tym w tym :loveu: jutro :multi:
[B][I]Eeee Brutusowi to nie przeszkadza żeby wejść do[COLOR=Red] moża[/COLOR] i się wykąpać,a mała pewnie na brzegu będzie się bawiła:multi: ale przynajmniej ludzi nie będzie :evil_lol::eviltong:[/I][/B][/quote]

ale BYK jak stąd do MORZA :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]hahaha o boshe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jaka siaaaaaaaaara :evil_lol::evil_lol: to przez Ciebie :placz:[/I][/B][/quote]

eeee....co przeze mnie? ja Cie POLSKIEGO nie uczyłam :evil_lol: bo jakbym cie uczyła to byś wiedziała jak się pisze MORZE :diabloti: