Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]aha.............powiem mu:diabloti::evil_lol:

Rinuśka..... no tak czasem jest że nie rozumiemy postepowania innych ludzi...........kiedys zostaną z tego rozliczeni......to mnie pociesza;)[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]aha.............powiem mu:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Rinuśka..... no tak czasem jest że nie rozumiemy postepowania innych ludzi...........kiedys zostaną z tego rozliczeni......to mnie pociesza;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[B][I] Czasem sama chciałabym się rozliczyć z taką osobą....gdybym tylko miała taką możliwość...[/I][/B]

Guest Aneta J.
Posted

Kasiu a coś taka smutniasta się zrobiła :buzi:

Piękna fotka Brutuska :iloveyou:

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I] Czasem sama chciałabym się rozliczyć z taką osobą....gdybym tylko miała taką możliwość...[/I][/B][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]no ale nie masz.....nie masz też żadnego wpływu na to co się stało.....bo juz sie stało.......dupa zbita.........mleko sie rozlało.........nic z tym nie zrobisz wiec nie pozwól żeby ktoś taki popsul ci humor:shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[B][I]Już mam zepsuty humor doszczętnie...:-([/I][/B]
[B][/B]
[B][I]W pracy razem z trzema znajomymi czujemy się prześladowani...Czepiają się nas bo stworzyliśmy zgraną paczkę...bo chodzimy razem na imprezy...bo idziemy razem na obiad...bo rozmawiamy...bo oddychamy...[/I][/B]
[B][I]DZisiaj jest jeden z moich gorszych dni w życiu...[/I][/B]
[B][I]CHciałabym żeby już się skończył,ale mam jeszcze dzisiaj ważne spotkanie...może chociaż to mi poprawi humor...[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]Już mam zepsuty humor doszczętnie...:-([/I][/B]

[B][I]W pracy razem z trzema znajomymi czujemy się prześladowani...Czepiają się nas bo stworzyliśmy zgraną paczkę...bo chodzimy razem na imprezy...bo idziemy razem na obiad...bo rozmawiamy...bo oddychamy...[/I][/B]
[B][I]DZisiaj jest jeden z moich gorszych dni w życiu...[/I][/B]
[B][I]CHciałabym żeby już się skończył,ale mam jeszcze dzisiaj ważne spotkanie...może chociaż to mi poprawi humor...[/I][/B][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Rinuśka......myśl pozytywnie a wszystko się jakoś ułoży......najgorzej to się samemu nakręcac[/B][/COLOR][/FONT];)

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]cześć Rinuśka:loveu: to ja przyszłam na droki:diabloti::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Na co przyszłaś??

Posted

[B][I]Na droki to chyba się podroczyć ? :roll::eviltong:[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]A na randce było extra :loveu: jest o czym rozmawiać z tą osobą :eviltong: chociaż z kimś :evil_lol: odprowadził mnie ładnie do domku,szliśmy w deszcz :evil_lol: ogólnie romantico :loveu::diabloti:[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]Dzisiaj już jest mi lepiej :p[/I][/B]
[B][I]Idę dzisiaj na karaoke i na jakieś piwo czy coś mocniejszego :evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś']
[B][I]Idę dzisiaj na karaoke i na jakieś piwo czy coś mocniejszego :evil_lol:[/I][/B][/quote]
Rinuś idzie się bawić :diabloti:

[url]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/158488/00000013.jpg[/url]
:loveu:

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]Na droki to chyba się podroczyć ? :roll::eviltong:[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]A na randce było extra :loveu: jest o czym rozmawiać z tą osobą :eviltong: chociaż z kimś :evil_lol: odprowadził mnie ładnie do domku,szliśmy w deszcz :evil_lol: ogólnie romantico :loveu::diabloti:[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]Idę dzisiaj na karaoke i na jakieś piwo czy coś mocniejszego :evil_lol:[/I][/B][/QUOTE]

Kiedy nam zdradzisz w kim się tak zabujałaś?:diabloti::cool3::evil_lol:
Alkohol szkodzi zdrowiu:eviltong::diabloti::diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='infers1995']łohoho:eviltong:[/quote]
[B][I] własśnie tak się teraz czuję :eviltong: jak wymiętolony robak :eviltong:[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]I standardowo na kacu w pracy :diabloti:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Ledwo widzę na oczy :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/I][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ktoś ci wpadł w oko ;)[/B][/COLOR][/FONT]