Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Własnie...
Mam jeszcze jeden pomysł...Na dogo jest dziewczyna,która ogłasza w róznych miejscach bezdomne psy.Napiszę do Niej priva,może coś podpowie...

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skoro się u nas ruszyło to prosta logika wskazuje że najwyższa pora na Lady :-). Trzymam więc prawy kciuk za Idę i lewy za Lady :-)

Posted

Może to rzeczywiście dobry pomysł. tylko Lady jest specyficznym psem i trzeba o tym uprzedzic. Może adopcja zagraniczna? Myślę, że tam Będzie miała większeszanse. Tylko kto się tym zajmuje ?

Posted

Chciała bym, żeby coś ruszyło. U mnie Lady nie może zostać, bo nie akceptuje wszystkich członków rodziny i nie mogę jej zapewnić takiej opieki jakiej potrzebuje. Ciotki i wujkowie, jeśli tu jesteście pomóżcie.

Posted

Aga, jeśli Lady się nie podda, to nikt nie pozwoli zrobić jej krzywdy. Ja bardzo chcę żeby Lady znalazła najlepszy na świecie domek. I wszyscy muszą jej w tym pomóc.

Posted

Auraa,a co sadzisz o takim pomyśle..Wątek Padusia z Ostródy
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36800[/URL]
myslę o ostatnim poście....
Może tak zrobić z Lady? Poogłaszać Ją na wszelkich możliwych forach?
Mogłabym zająć się tym ,ale dopiero w niedzielę...

Posted

Dobrze to w takim razie spróbuję coś z tym zrobić,ale dopiero w niedzielę...Chyba,że ktos chętniejszy się znajdzie...
Mi też się wydaje,że trzeba próbować...Chciałoby się,żeby natychmiast się udało,ale to nie takie proste...A link juz działa....

Posted

[quote name='auraa']Nikt do nas nie zagląda :shake:. Lady mimo wszystko pozdrawia.[/quote]

a my Lady całujemy, ściskamy....i w ogóle :calus:....czy panna nasza w miarę grzeczna? ...jak na siebie oczywiście....:oops:

Posted

Panna od rana polowała na suchy chlebek i udało się :evil_lol:. Wygryzła w torbie dziurę i miała wspaniała ucztę. Moze jej przodkiem był kucyk albo jakis inny konik;)

Posted

[quote name='auraa']Panna od rana polowała na suchy chlebek i udało się :evil_lol:. Wygryzła w torbie dziurę i miała wspaniała ucztę. Moze jej przodkiem był kucyk albo jakis inny konik;)[/quote]

no ładnie, czego my się tu dowiadujemy....mała lady na suchy chleb musi polować....bidula :evil_lol:

Posted

[quote name='auraa']Dobrze że polować a nie pracować:evil_lol: .A tak poważnie to martwię się co z nia będzie.[/quote]

ja się tez bardzo martwię...co by tu z nią zrobic biduliną....naszą :glaszcze::shake:

Posted

Nie,tylko nie klub zamartwiających się...Chociaz ja tez się martwię...
Spróbuję poogłaszać Lady...Gdzie tylko sie da...
Głaskanka dla psinek i reszty Twojej gromadki Auraa...

Posted

dziś od rana mamy istne szaleństwo :crazyeye: koty się " marcują " a psy szaleją. wrzask i szczekanie przez całą noc :mad: Nawet Lady wzięło, a szczek to ona ma...