Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wczoraj miałam kłopoty z netem. Z Lady jest lepiej,jest sucho i jest bardziej aktywna. Karmy jeszcze trochę mamy bo dokarmiam ją ryzem ale niedługo trzeba będzie dokupić. Myślałam że starczy na dłużej ale ta żarłocznośc po atakach uszczupliła nasze zapasy.:sabber:
Dziewczyny bardzo was proszę, szukajcie jej domku,może jakies ogłoszenia, macie w tym doświadczenie. Wzrost aktywności Lady bardzo mnie cieszy, ale wczoraj w zacietrzewieniu walki z suczkami sąsiadów zaatakowała mojego Atosika który był obok niej. Kiedy się zorienowała natychmiast przestała,mogła mu jednak zrobić krzywdę. Nic mu nie zrobila był jednak troche obolały i bardzo przestraszony. Atosik jest niewiele większy od jej głowy.Ja tez sie wystraszylam.
Ten atak nie wyniknął z agresji Lady jest ona bardzo łagodnym psem, jednak ze względu na wielkośc mojego ratlerkowatego w takim nawet przypadkowym starciu on nie ma szans.dlatego bardzo was prosze o domek dla naszej suni

Posted

Lady.....Gdybym tylko wiedziała gdzie się ten domek na stałe podziewa...Ale próbujmy szczęścia-do góry Psinko
Zapraszamy do odwiedzania Lady (dawniejszy nick Łysalec)

Posted

Lady pudliczka,psinka po przejściach , z padaczką,łagodna,z odrośniętą sierścią poszukuje kogoś kto Ją pokocha...
Tyle już przeszła,teraz musi być juz tylko lepiej...

Posted

Ja wiem, że dla Lady trzeba szukac nowego domku (stałego) jednak az mnie strach paralizuje jak to znowu będzie ...stres, ataki padaczki...,

kto pokocha Lady z jej wszystkimi zaletami i kilkoma maleńkimi wadami...

Posted

Lady jak napisała Aga to same zalety i malenkie wady....
Przyznawać się Ciotki i Wujkowie-kto tu jest bez wad??????
Hmmmmm Wszyscy wiemy-nikt nie jest doskonały:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Aga, Lady jest na lekach i istnieje prawdopodobieństwo,że ataki się nie powtórzą... A,że stres...Chyba niestety nieuniknione...

Posted

Lady mówi dzień dobry. Niestety przez awantury z suczkami musi siedziec w domu.Tratowanie kwiatów, moja 80 letnią mame przyprawia o ból serca.. Będziemy wychodzić tylko na smyczy:shake:

Posted

Lady się rozkręciła....Niedawno takie biedactwo a teraz awantury z suczkami...
Z jednej strony widać ,że dochodzi do siebie...z drugiej.... Lady do góry

Posted

Lady jest naprawdę w owiele lepszej kondycji :jest ruchliwa ,upomina sie o pieszczoty, macha ogonkiem. Ma inne spojrzenie jej pyszczek juz nie jest bez wyrazu. Wychodzą jej wady i zalety. ;)Chciałabym żeby szybko znalazła domek gdzie będie miała lepiej niz u mnie. Troche sie martwie jak zareaguje na sunie tescia, bo jeszcze się nie spotkały a Kropeczka jest wielkosci mojego Atosika. I jest najbardziej rozpieszczonym psiakiem w Ursusie.:evil_lol: Dorota, może trzeba zmienic tytuł wątku, żeby nowe osoby tu weszły i zainteresowały sie losem Lady? Czy ktos interesował sie nia na allegro?

Posted

ja się nie znam za bardzo na rasach ale wg. mnie to Lady chyba ma w sobie duzą domieszke innej szlachetnej rasy ;) Pozdrawiamy;)

Posted

[quote name='_beatka_']ma w sobie domieszkę królewskiej krwi?:razz:widać w końcu, że piękna z niej księżniczka:loveu:[/quote]

Komu piękną księżniczkę z krwi i kości - piękną Lady

Posted

Mój pierwszy bannerek...prymitywny,ale link działa..:cool2: :beerchug: przynajmniej na moim komputerze...Lady,żebyś Ty piesku wiedziała ile mi to zajęło....Piwko się należy...:beerchug: :beerchug:
Ciotka tuman,ale.....jak Cię lubi psiaku....
Cieszę się,że Lady siły odzyskuje .. i oczywiście martwię się awanturnością..Mam nadzieję,że znajdzie swój dom-taki zwykły kochający na zawsze...

Posted

Ciotka jesteś wielka :modla: ale moze ja taką trochę nowszą dać ;) i napisać " kto mnie pokocha ?" lub coś w tym stylu ." domek potrzebny od zaraz " , muszę pomyślec . Cieszę sie że jestes z nami :lol:chciałabym zeby Lady znalazła domek bo to dla niej byłoby najlepiej. Czy taki pies jak Lady ma szansę na adopcję. Jestem krótko na dogo i zastanawiam sie jak to wygląda

Posted

Auraa, to na dziś szczyt moich mozliwości..jeszcze się musze sporo nauczyć...bo tak naprawdę to zaczęłam tu trochę działać od końca listopada...Ale polatam trochę po innych wątkach,niech się Lady razem ze mną pokaże...
Ale odnośnie Twojego pytania....zobacz np Aksa u Ulv....Inusia u ZuziM...,albo np Serwo u Irmy.. Wystarczy kliknąć szukaj i wpisać imię psa....Jeśli przeczytasz te wątki to pewnie dojdziesz do wniosku,że każdy pies ma szansę...Wystarczyłby mały łut szczęścia....Mam nadzieję,że tak będzie z Lady...

Posted

Jest super ! :multi:muszę to umieścić u siebie, tylko jak?
Poproszę łopatologicznie ;) Pochodzę po innych wątkach i zrobię reklame.

Posted

Lady Księżnczko....gdzie Twój domek?....

auraa jak juz będzie zbliżał się moment odpowiedni do zakupu karmy (no wiesz kilka dni przed)...to pisz do mnie na priw....oczywiście znowu napisz nazwę karmy i adres dostarczenia... :)

a teraz biegniemy na górę....

Posted

Myślę,że w przyszłym tygodniu . Co do rodzaju karmy to zadzwonię do P.L. i sprawdzę jaka. Ja chcę banerek, tylko jak go wziąć:modla:

Posted

I w tym jest problem,bo ja też nie wiem...Ale spróbuję się dowiedzieć w dziale administracja,tam są różne porady.
Przy swoim komputerze będę dopiero w niedzielę i wtedy może się uda...
Głaski dla Lady i reszty towarzystwa..

Posted

[quote name='auraa']Myślę,że w przyszłym tygodniu . Co do rodzaju karmy to zadzwonię do P.L. i sprawdzę jaka. Ja chcę banerek, tylko jak go wziąć:modla:[/quote]

najprościej...

jeśli chcesz mieć to w podpisie co ma evelin to poprostu to skopiuj od niej...
wejdź w szybkie menu, w edytuj podpis i to wklej ;)