Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

u nas na razie w porządku. siku i kupa jak zwykle w przedpokoju. :mad:Do pierwszego ataku załatwiała sie tylko na podwórku. Bardzo ładnie zarosła, wyglada jak kurczak który ma trochę puchu i troche pierza:evil_lol:. martwi mnie to że mój Fredzio czasami zachowuje się w stosunku do niej agresywnie. ciotki czy zaczęłyście dla niej szukac domku, wiem że to nie jest łatwe:roll:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może trzeba skontaktowac się z kimś od pudli. Allbo z kimś kto ma doświadczenie z psami z padaczką. :roll: Ogólnie jest lepiej Lady jest bardziej ozywiona i już nie jest taka żarłoczna, tylko to siku :mad:

Posted

Lady, Lady .....
Auraa a czy Ty masz jakąś koncepcję dlaczego Ona robi teraz uparcie siku w domu, jesli jak piszesz jest ożywiona? Tzn chyba da rady wychodzić na podwórko?? Czy to jest tak niespodziewanie? Z ciekawości pytam....I nieśmiało się cieszę,że ataki nie nawracają...

Posted

Pozdrawiamy, żyjemy lepiej. Lady zaczęła się awanturować przy siatce.;) Od wczoraj znowu ją słychać. szukamy domku. Lady chce być kochana najbardziej na świecie :roll:

Posted

:lol: :lol: :lol: :lol: Lady słoneczko.....Jak to dobrze ,że Ci choc troszkę lepiej...
Może juz niedługo i znajdziesz swój dom na zawsze...Bądź zdrowa Psinko i plisssssss :modla: :modla: :modla: nie choruj i nie wykańczaj psychicznie Aaury....

Posted

[quote name='auraa']Dziś Lady była Zadowolona, kiedy wróciłam do domu. Cieszę sie ze zaczyna okazywac emocje:lol:[/quote]

tooo suuuper !!!! :multi::multi::multi:

:bigcool::bigcool:

Posted

Takie wiadomości oznaczają brak ataków,już wolę o uporczywym sikaniu czytać niż o kolejnych drgawkach....
Lady bądź dzielna i przemyśl dogłębnie sprawę sikania.....Hmmm nie lepiej na podwórku?????Noooo pomyśl Maleńka...

Posted

Lady najintensywniej myśli o jedzeniu:eating:. Jest w zdecydowanie lepszej kondycji.Pani weet z P.L. zdecydowała o zmniejszeniu dawki luminalu, trzymajcie kciuki. Poprzednio wyniki moczu były prawidłowe, moga to byc niestety zmiany w psychice spowod. atakami.:shake: Mam nadzieję że nie.

Posted

:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:
Taką mam niesmiałą nadzieję,że zmniejszenia dawki Luminalum rozwiaże sprawę z sikaniem....Może nie natychmiast,ale za trochę....

Posted

ciotki! pani z warszawy chce przygarnąć jakąś bidę . proszę wstawcie na tamten wątek łady .Ja sobie nie poradze ze zdjęciami

Posted

U mnie... no coz czasmi ktoras z nas nie "zdanrzala" albo ja wyjsc z Lady (palac obcasy po drodze) albo ona pokazac mi, ze chce siku... generalnie zawsze grzecznie szukala jakiegos katka do sioo :eviltong: nie wiem, zdarzylo sie jej to moze ze 3-4 razy.

pzdr
GreenEvil