Evelin Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 dzielne jesteście obie,naprawdę...Moge sie tylko podpisac pod tym co napisała Aga Mazury-ostatnio tez sie boję wchodzic na ten watek,bo może znów jest źle....I tylko bezrdaność i płakać się chce.... Za to jest nieproporcjonalna radość jesli tylko nic sie nie dzieje...Pozdrawiam serdecznie.... Quote
KWL Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Biedna malutka Lady, małymi kroczkami do przodu, czasem trzy wprzód i jeden w tył, ale ma dobrego opiekuna :-) Quote
Evelin Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Lady szukaj domku......Na pierwszej stronie....Kochany piesku... Quote
Matusz Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Lady szybko wedruj do góry !! kto Cie pokocha tak samo jak auraa ??? Quote
auraa Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 ataków nie ma jest spokojniejsza. Lapy ciągle jej sie rozjeżdżaja i siedzi na dole. Nic nie mogę na to poradzić.:-( Quote
auraa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ciotki! Lady jeszcze żyje i pyta o was :evil_lol: Quote
Aga_Mazury Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 uffffffffffffffff ale stan przedzawałowy jest przy wejściu na wątek... a dziś odkryłam Lady w schronie...pysio identyczne prawie...zobaczyłam i myślę...skąd ja tego psa znam ;) a to wypisz wymaluj ,...Ladunia nasza [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img506.imageshack.us/img506/5226/dzieciaczkiwsio3059resini9.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img238.imageshack.us/img238/2116/dzieciaczkiwsio3057resicc9.jpg[/IMG][/URL] Quote
auraa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Rzeczywiście bardzo podobna ale mam nadzieje że w lepszym stanie niż lady i chyba trochę bardziej siwa. Kurcze przecież miała dom.:-( Quote
auraa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 dzis lady była spokojna ,zadzwonię do P.L. moze jej trzeba zmniejszyć dawke luminalu,żeby trochę życia wstąpiło w tego psa Quote
auraa Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 ciotki czujemy się bardzo opuszczone,nikt do nas nie zagląda :mad: Jak Lady ma znależć domek na ostatniej stronie ? dzis jest bardziej ożywiona, ale tak normalnie ;) Jak sie miewa druga Lady ? Quote
Aga_Mazury Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 tam zaraz opuszczone..... każdy Was czyta w napięciu takim, ze paznokcie do łokci poobgryzane.... druga Lady...ot staruszka, która jest w tzw. drewnianej wiacie gdzie nikt prawie nie zagląda....nie wiem o niej zupełnie nic...:( Quote
Evelin Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Lady nr 2??? Aga Ty lepiej od razu się przyznaj ile tam jeszcze Lady macie w Ostródzie.... Jedna Lady potrafi wykończyć nerwowo i psychicznie...Skutecznie,że sie każdy boi tu wejść .... Auraa pamiętamy :cool3: o Lady bo czy Ona pozwoli o sobie zapomnieć?mam nadzieję,że będzie tak jak piszesz,że wet pozwoli na zmniejszenie dawlki Luminalum...Może juz jest wystarczjący jego poziom we krwi?Zresztą to wszystko (tzn leczenie) trwa krótko,organizm Lady też musi sie przyzwyczaić...Kciukasy trzymam:happy1: :happy1: :happy1: :happy1: Quote
auraa Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 trzymajcie, trzymajcie, bo jeszcze troche sikania i fakturę na nową szafe wystawie :czytaj: ;) Quote
Aga_Mazury Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ciotka to czemu psów nie wyprowadzasz, że biedne zmuszone są sikać do szafy:evil_lol: Quote
DarkAngels Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='Aga_Mazury']Ciotka to czemu psów nie wyprowadzasz, że biedne zmuszone są sikać do szafy:evil_lol:[/QUOTE] :) :) :) Moje psiaki tez sikają jeszcze do szafy :evil_lol: Ale są jeszcze młode, mają dopiero 3 miesiące - narazie nie chca słuchać o tym, że w domu się nie siusia :razz: Quote
Evelin Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Cierpliwie poznaję Dogomanię i tak sobie myslę,że nawet z fakturką na szafę AFN sobie poradzi :evil_lol: ...a nawet na podłogę pod szafą,a co....:evil_lol: Jesli tylko takie są potrzeby Lady.... Quote
auraa Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 tak powaznie to co lady nasika wplywa pod szafe,a szafa prawie nie ma nóżek. pięknie pachnie, zwłaszcza jak sobie powoli wysycha.:bigcool:Juz ja próbowałam podnieść na plecach, podkładałam gazety,latam z odświezaczem powietrza ....:p Quote
Matusz Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='auraa']tak powaznie to co lady nasika wplywa pod szafe,a szafa prawie nie ma nóżek. pięknie pachnie, zwłaszcza jak sobie powoli wysycha.:bigcool:Juz ja próbowałam podnieść na plecach, podkładałam gazety,latam z odświezaczem powietrza ....:p[/quote] no to cioteczko masz zajęcie :eviltong::evil_lol: latasz z odświeżaczem:D a jak tam samopoczucie naszej księżniczki ??? Quote
auraa Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Najważniejsze, że nie ma ataków. wczoraj bylo cieplo to sobie lezała na słoneczku. Najgorsze że cały czas leży sama na dole a ona potrzebuje kontaktu z cz lowiekiem :shake: Quote
Evelin Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Lady Księżniczko -może zastanów sie na zmianą miejsca:cool3: :cool3: :cool3: -niech szafa odpocznie....Najlepiej na podwórku piesku uwierz mi.....(czary mary,abrakadabra,hokus-pokus...) I ciepłe mysli telepatycznie-zdrowiej maleńka i szukaj domku na stałe.. Quote
Matusz Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='Evelin']Lady Księżniczko -może zastanów sie na zmianą miejsca:cool3: :cool3: :cool3: -niech szafa odpocznie....Najlepiej na podwórku piesku uwierz mi.....(czary mary,abrakadabra,hokus-pokus...) I ciepłe mysli telepatycznie-zdrowiej maleńka i szukaj domku na stałe..[/quote] tak, właśnie tak auraa to dobrze, że nie ma już ataków !! oby nie miała już ani jednego !! Quote
DarkAngels Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='Evelin']Lady Księżniczko -może zastanów sie na zmianą miejsca:cool3: :cool3: :cool3: -niech szafa odpocznie....Najlepiej na podwórku piesku uwierz mi.....(czary mary,abrakadabra,hokus-pokus...) I ciepłe mysli telepatycznie-zdrowiej maleńka i szukaj domku na stałe..[/QUOTE] :):):) Księżniczko - pomyśl nad zmianą miejsca :):):) Quote
Recommended Posts