Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='patch75']dzieki, czyli rozumiem ze nawet wieczorem mozna?? obojetnie o ktorej? zadzwonie tam i uprzedze ich o dzisiejszej wizycie-odwiedze ja dzis z jakims smakolykiem i poprosze Przemka o odwiedziny w czasie swiat jak mnie nie bedzie;)

a jesli chodzi o finanse, to wysle cos po swietach;)[/quote]

dzisisj specjalnie sie pytałam...można...całą dobę....tylko jutro do 16.00 bo potem to już tylko dyzur telefoniczny do 8.00 rano pierwszego dnia Świąt...a potem już całodobowo otwarte

dziękuję Wam bardzo...

jak dziś mi powiedziano, że ona taka smutna to...echhhhhh....dziękuję

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja właśnie ze schroniska wróciłam i priva przeczytalam,ale mi tez za bardzo nie pasuje w święta, no i w dodatku po schronisku sie rozchorowałam...jak bede mogla to jak najszybciej doe niej pojade...żeby wiedziała ze jest potrzebna ,bo to duzo daje

Posted

wlasnie wrocilam od niej-jest bardzo posluszna, slucha wszystkiego, co sie jej powie uwaznie; dostala smakolyki i jest tak zarloczna ze zaczela mnie gryzc w palec bo myslala ze to jeden ze smakolykow:evil_lol: wyglada nie zaciekawie, ale wet powiedziala ze wczoraj byla bardziej apatyczna, dzis troche sie ozywila; skakala sobie wesolo na spacerze; ladnie chodzi na smyczy i slucha sie; wysiuskala sie i wykupkala:lol:

od razu chcailam zobaczyc ich hotel, ale nie dalo rady dzisiaj (chcialabym umiescic stare pieski ktorymy sie opiekuje)

zadzwonila do Przemka-on napewno sie do niej wybierze keidy tylko bedzie mogl

Posted

Dziękuję Ci serdecznie...bardzo Ci dziękuję...i jeszcze raz dziękuję....

faktycznie jak byłyśmy u weta w ostródzie na pierwszym USG to tak samo zareagowała na palec lavinii ;) i chciała schrupać ;)...
patch ja też muszę zobaczyć ten hotelik bo po szpitalu chciałabym by Lady tam trafiła...ale to jeszcze trochę potrwa a i...może innego psiaka wyciągnę tam ze schronu...już kiedyś rozmawiałam telefonicznie z panią któa kieruje tym hotelikiem i nawet miałam na fundację dostać jakies zniżnki...więc muszę...odnowić rozmowy...

Posted

nie za ma co, nie za ma co i nie za ma co:lol: po siwtach jak wroce tez ja bede odwiedzac

a pro po hotelu-moze da rady abym i ja przylaczyla sie do tych znizek?:razz: finanse skombinuje ja-mam dwa piesy ktore powinny zyc w troche lepszych warunkach, bije sie nadchodzacej zimy; jak nie da rady, to zrozumie

Posted

[quote name='patch75']nie za ma co, nie za ma co i nie za ma co:lol: po siwtach jak wroce tez ja bede odwiedzac

a pro po hotelu-moze da rady abym i ja przylaczyla sie do tych znizek?:razz: finanse skombinuje ja-mam dwa piesy ktore powinny zyc w troche lepszych warunkach, bije sie nadchodzacej zimy[/quote]

pewnie, że tak...o ile uda mi się powrócić do tej rozmowy...ale w środę będę w Olsztynie u Lady i zamierzam rozmawiać no chyba, że nie będzie z kim...
a Ty kiedy wracasz po świętach...bo może bysmy się w środę mogły spotkac poprostu w szpitalu

Posted

[quote name='patch75']w srode moze mnie jeszcze nie byc, moge byc dopiero w czwartek:roll:[/quote]

niestety w czwartek ja nie mogę...bo z dziećmi do lekarza juz się wybieram od dwóch tygodni i naprawdę dłużej nie mogę sobie bagatelizować...

cóż...może następnym razem...

Posted

nie bylo mnie tu troche-musialam wyjsc z domu

lawinia-ja myslalam ze ona tak ze zlosci, ale pomyslalam sobie-nie , to nie mozliwe:evil_lol: ona po prostu taki zarlok:lol: moj palec byl siny od jej zebow:evil_lol: mala jest bardzo ciekawska i fajnie skacze;)

aga-jak nie w ta srode, to kto wie-moze los sprawi, ze kiedys sie spotkamy;)

Posted

wpłaciłam grosik na schronisko Ostróda (dojdą dopiero po świętach), nie wiem czy te pieniądze mogą być wykorzystane dla suni, jeśli jest pilniejsza potrzeba dla suni czy pisać o przeskarpetowanie?

Posted

Magda jak wysłałas tak jest dobrze....bardzo Ci dziękujemy :Rose: za świąteczny podarunek...
każdy psiak jest w tak dużej potrzebie, że nie potrafiłabym zabrać jednemu by dac drugiemu...

Lady...damy radę...zobacz ilu wspaniałych ludzi się o Ciebie martwi....już nie jesteś bezimiennym psem z jakiegoś tam boksu w jakimś tam schronisku...już jesteś naszą Lady, którą zna cała Polska....

:tree1:

Posted

Pieniadze wplacane na schronisko ostrodzkie beda wykozystywane na karme, ew. oplacenie przychodzacego weta i inne ogolnopsie potrzeby, wiec jestli chcesz czesc przeznaczyc na lady, to poprosze o PW.

pzdr
GreenEvil

Posted

Bardzo trafne imię. Ona na pewno kiedyś była dumą swoich państwa,dostojna ,wypielęgnowana,arystokratka.Ale jak to bywa,szybko sie znudziła i poszła w zapomnienie.Z dawnej klasy i urody niewiele zostalo.Cierpienie,pokora ,rezygnacja. Mam nadzieje,że z pomocą kochanych dogomaniaków ,ta wspaniala sunia,przeistoczy się w prawdziwą ksieżniczkę .Znajdzie nowy dom i będzie znowu dumą swoich państwa !! Przecież cuda sie zdarzają !