*Magda* Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Szkoda, że to nie był on :( Mam nadzieję, że jednak się znajdzie ;) Quote
kalyna Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 [quote name='biscuit'] Bawię się w [I]Photo Scape. [/I]No polecam, polecam- prosty jak konstrukcja cepa, wszystko co trzeba, można w nim robić ;)[/QUOTE] też go mam i zmniejszanie zdjęć jest baaardzo łatwe, ale w wchodzenie w resztę możliwości jakoś nie chce mi się, ale patrząc na Twoje fotki to spróbuję chyba :D i same psy podróżniki się Wam trafiają :( Quote
Oscar Patric Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 mizianki zasyłamy:) i miłego jutrzejszego dzionka życzymy Quote
*Magda* Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='biscuit']A chcecie dzisiaj? :)[/QUOTE] Tak :multi::multi::multi: Quote
Falkaa Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Kora :loveu: Też ja oglądałam.. piękna jest ! Świetne fotki, ale chcemy więcej :) Widze że była reaktywacja bannerka i avatarka, śliczne :D Też masz próbne testy od środy? :o makabra.. 3 gim? :D Quote
monika15 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Fajna ta sunia do adopcji:loveu: Ja sobie postanowiłam, że w przyszłości następnego psa (labka albo labkopodobnego) wezmę ze schronu lub z fundacji;) Nie mogę patrzeć na te bidy, które nie maja kochających domów... [url]http://img830.imageshack.us/img830/4661/dsc03285b.jpg[/url] Jak się uśmiechnął:eviltong: I życzę powodzenia na egzaminach:lol: Quote
Karro Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='biscuit'][B][COLOR=red]UWAGA! Osoby o słabych nerwach niech lepiej nie otwierają tego linku![/COLOR][/B] [URL]http://owczarki.eu/newsy[/URL] Nie wiem, co powiedzieć :([/QUOTE] To straszne, widziałam na fb :( Quote
kalyna Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Kora piękna :loveu: ale ja już nie oglądam ogłoszeń owczarka, bo zawsze jak znalazłam jakąś piękność to i tak nie wzięlibyśmy psiaka :( tata boi się brac dorosłego ONa czy DONa, bo praktycznie ja i tata jesteśmy w rozjazdach a mamy samej z tym nie możemy zostawić. Szkoda, ale to niestety jest rozsądne wyjście. Już nie wspomnę, że Sonia miałaby kłopot z zaakceptowaniem nowego, dorosłego osobnika. jest straszną dominantką w stosunku do innych psów i każdego od razu bierze i przydusza do ziemi, aby okazać kto tu dominuje. A Ciapkowi to się jeszcze podoba, bo taki mają styl zabawy :lol: Ale z drugiej strony to Sonia na podwórku jest ciągle sama i towarzystwo bardzo przydałoby się jej. No i kolejny pies to na 100% będzie samiec, bo po sterylce mamy dość suczek, choć charakter mają lepszy :) Tata ciągle coś wspomina, ale to może jest tylko takie gadanie, bo od roku tak pomrukuje :D [URL]http://img39.imageshack.us/img39/9425/dsc03254.jpg[/URL] wieeeelki nos :D Quote
Falkaa Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Tak też 3 gim :DD ciekawe jak to bedzie.. nowa podstawa programowa ;/ ... Quote
*Magda* Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Suczka do adopcji śliczna :loveu: Trzymam kciuki za zdane egzaminy :) No i skoro masz tylko soboty dla dogo, to mam nadzieję, że w przyszłą sobotę będą kolejne zdjęcia?! ;) Quote
Oscar Patric Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 to trzymam kciuki za próbne egzaminy,moja Księżniczka też ma :) miłej niedzieli życzę i wyczochraj Atoska od Nas:) Quote
Recommended Posts