Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]noooo na nartkach to ja tak nie najlepiej potrafię :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

ja też nie, ale chyba i tak lepioej niż muldać :evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']ja też nie, ale chyba i tak lepioej niż muldać :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]noooo zdecydowanie lepiej :roflt:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]noooo na nartkach to ja tak nie najlepiej potrafię :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[COLOR=Purple][B]a ja dla przykładu wcale :grins:

ja tam się pomuldam :) pokutę mam zadaną po spowiedzi przedślubnej, to i dla Was odmówię:)
a może pomoże;) a na pewno nie zaszkodzi:)

buziam:loveu:
[/B][/COLOR]

Posted

[COLOR=seagreen][B]ciotka klotka nie peniaj!!!![/B][/COLOR]
[COLOR=seagreen][B]bedzie gitesowo :D[/B][/COLOR]
[COLOR=seagreen][B]w Alpach nie ma MULD...wiem, bo bylam :D ale za to w Wiśle są :D [/B][/COLOR]
[COLOR=seagreen][/COLOR]
[COLOR=seagreen][B]klockowa bi kul!damy rade!!![/B][/COLOR]

Posted

[quote name='chalimala'][COLOR=seagreen][B]ciotka klotka nie peniaj!!!![/B][/COLOR]
[COLOR=seagreen][B]bedzie gitesowo :D[/B][/COLOR]
[COLOR=seagreen][B]w Alpach nie ma MULD...wiem, bo bylam :D ale za to w Wiśle są :D [/B][/COLOR]

[COLOR=seagreen][B]klockowa bi kul!damy rade!!![/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]oooo ciotka Chalimala:evil_lol: .....widziałam baję o pięknej księżniczce :diabloti:...:roflt:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='chalimala'][COLOR=green][B]chociaż przez chwile moglam byc piękną i do tego księżniczką :D haahhahaah!!![/B][/COLOR][/quote]
[COLOR=Red][B][FONT=Arial]
taaaa :roll:...dla Takich chwil warto żyć :grins: :roflt:

A jak tam dziś w Będzinie :razz::razz:[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[COLOR=green][B]bez rewelacji :) dziś doszlam do wniosku, że umiejętne pokazanie piesa na ringu to polowa sukcesu... ale braciszek Femola poszalal :D także i tak pozytywnie :D[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='chalimala'][COLOR=green][B]bez rewelacji :) dziś doszlam do wniosku, że umiejętne pokazanie piesa na ringu to polowa sukcesu... ale braciszek Femola poszalal :D także i tak pozytywnie :D[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a to tak .... potem poza ringiem często ciężko poznać psa co był porozciągany na ringu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...no to gratki dla Femolkowego bracika :multi:

Klocusiowa wrzuć jakieś focidełko :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]kto jest szefem w tym domu :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[CENTER][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images6.fotosik.pl/508/efb5b2e643e73b17.jpg[/IMG][/URL]
[/CENTER]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:DCD ...Domowe Centrum Dowodzenia ....
kto ma Pilot ...Ten ma władze :evil_lol:
[URL]http://images6.fotosik.pl/508/efb5b2e643e73b17.jpg[/URL][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:DCD ...Domowe Centrum Dowodzenia ....[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]kto ma Pilot ...Ten ma władze :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=red][URL]http://images6.fotosik.pl/508/efb5b2e643e73b17.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B][/quote]

dokładnie to samo pomyślałam :evil_lol::evil_lol:

Posted

:hand::hand:bywam se tu.... :roll:
w przerwie między pościgiem... zmiana lokalu, lekarz, remont, pakowanie, sanepid, komisy z wózkami, pranie, sranie, gotowanie.... gonitwa na maxa... stres jeszcze większy.. a jeszcze mnie czeka maraton po urzędach... każdy w innym mieście ..... :angryy: jak nie urodze przed czasem to bedzie cud :roll: a jeszcze Grosi ciuszki nie poprane, nie poprasowane :smhair2:.... qffa... doba powinna mieć 48 godz....... mam przeczucie że nie zdąże :mad::mad: jeszcze szpitala nie odwiedziłam.... :crazyeye: a warto by sie przejechać dopytać co, jak, gdzie.... za ile :diabloti:

dziś Pawcio idzie ustalać termina operacji.... przeniesienie lokalu a ten sie posypał... i zaś lokal zamknięty ..... ale bedzie plajta .... :diabloti: jo od 1 stycznia dołączam do grona bezrobotnych... uwielbiam biuro pracy i stęskniłam sie za tymi paniami :loveu:

buziaczkuje....
trzymajta kciuki.... bo myśle że jo tysz sie posypie wcześniej ....

za tydzień bliskie spotkanie z urzędasami z sanepidu.. a my z remontem w lesie .... :roll: pan wejdzie, zapyta o wymaganą wentylacje za ... UWAGA! 7 tys zł :diabloti: a mi na usprawiedliwienie pewnie wody odejdą :evil_lol::evil_lol:

Posted

Madziu, aż trudno coś powiedzieć po przeczytaniu tego co ostatnio piszesz. Wiem, ile żalu w nas często, gdy los tak niesprawiedliwe dzieli(niestety) :shake: Ja wierze w to, że w życiu tak jak w przyrodzie musi być zachowana równowaga i w końcu będziesz miała piękne dni, czego Ci życzę z całego serca :calus:i mocno trzymam kciuki :kciuki:

Posted

:mdleje: dopiero dotarłam do domciu... część popakowane, wywiezione :cool1: nogi włażą mi do odbytu :roll: i padam na ryjok .,....:shock:

Pawcio bedzie operowany 12 sierpnia .....

a ja dziś zgubiłam wydech... znaczy nie ja- rządowa :angryy::angryy: i doopłam śmiechem... bo CZEMU MNIE TO NIE DZIWI że teraz???? teraz kiedy auto na gwałt potrzebne :roll::roll: latania, załatwiania w 3 doopy a tu... klapa.... pyrkałam se dziś po trasie jak choperkiem :grins: niby że taki sport-wydech :cool1: full tuning.... szkoda że tak nie można jeździć bo lubiam taki klank ;)

tom sie najeździła... po 1,5 rocznych naprawach .... miesiąc??? :roll::roll:

ma ktoś jutro zbędne auto i czas???? :roll::roll::razz:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:glaszcze:

:roll:czar został rzucony ok 19.30 ...jak szliśmy po schodach z Panem C. ...dokładnie wtedy kiedy mówił jaką mam piękną fryzurę :angryy::mad:...przyznaje sie do winy że wykrakałam :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to Pawcio będzie miał operacje prawie rocznicową :roll: mam nadzieje że to ostatnia i do pojawienia się Grosi na świat brzusio się zagoi :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
a ja dziś zgubiłam wydech... znaczy nie ja- rządowa :angryy::angryy: i doopłam śmiechem... bo CZEMU MNIE TO NIE DZIWI że teraz???? teraz kiedy auto na gwałt potrzebne :roll::roll: latania, załatwiania w 3 doopy a tu... klapa.... pyrkałam se dziś po trasie jak choperkiem :grins: niby że taki sport-wydech :cool1: full tuning.... szkoda że tak nie można jeździć bo lubiam taki klank ;)[/quote]

subaru se pojezdziła :razz:

trzymam kciukasy za operacje...oby to była ostatnia :roll:

Posted

noooo a zgubiłaś całkiem czy się kawałek oderwało? bo mnie się kiedyś oderwało i ciągnęłam pod samochodem rurę - to był hit! pierwszy raz byłam pępkiem świata - WSZYSCY się za mną oglądali :evil_lol:

Trzymam za Was :kciuki: i za operację i za wszystko! :loveu:

Posted

:roll:[quote name='malawaszka']noooo a zgubiłaś całkiem czy się kawałek oderwało? bo mnie się kiedyś oderwało i ciągnęłam pod samochodem rurę - to był hit! pierwszy raz byłam pępkiem świata - WSZYSCY się za mną oglądali :evil_lol:

Trzymam za Was :kciuki: i za operację i za wszystko! :loveu:[/quote]

najpierw sie mnie oderwało i ciągłam za sobą ..... :roll: a potem odpadł....

jechałam i tysz sie oglądałam komu coś tak szura :grins:

dopiero jak moja rządowa zaczęła DUDNIĆ :roll: kapłam sie że TO MI :evil_lol::evil_lol:

dziś dospawano mi zagubiony kąsek ;)

a pępkiem świata byłam kiedyś jak mi auto zrobiło DUP! i padło na środku RUCHLIWEGO ronda :roll::oops:... wyszłam..... jakiś miły pan zaproponował pomoc.... ale ja [I]"nie, dziękuję, nie jestem tępą babą"[/I] :roll::p otworzyłam maske i se naprawiłam.... :eviltong::eviltong:

P.S. na szczęście to była ta sama awaria co poprzednie 20 razy i koleś mi pokazał że mam se.... założyć taką gume :hmmmm: coś tam yyyyyyyy ... coś z powietrzem .. hahahhahahahah :diabloti::diabloti:

OOOO!!! przewód filtra powietrza :eviltong: