clockwork Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='furciaczek']Dobra ja nie wchodze wiecej bo to mi pranie muzgu przypomina:evil_lol: czymkolwiek jest musk... na pewno u mnie sie nic nie pierze ... :shake::shake: to za to masz fotecki :grins: Quote
Alicja Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='clockwork']:hmmmm: chyba nie... nie wiem bo dżemałam ... obok wilka :diabloti: to sprawdź :razz:....czy wilk tam pozostal :roll: [quote name='furciaczek']Dobra ja nie wchodze wiecej bo to mi pranie muzgu przypomina:evil_lol: no nie pękaj .......najgorszy pierwszy raz;)....potem już idziesz za ciosem :evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Czy pisalam juz ze on jest ciudny:loveu: [quote name='Alicja'] no nie pękaj .......najgorszy pierwszy raz;)....potem już idziesz za ciosem :evil_lol: Jaki tam pierwszy:eviltong: Quote
clockwork Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='furciaczek']Czy pisalam juz ze on jest ciudny:loveu: miałaś nie wchodzić :roll::loveu: nie wiem czy pisałaś :niewiem: ... chyba nie... może napisz :razz::razz: Quote
furciaczek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='clockwork']miałaś nie wchodzić :roll::loveu: nie wiem czy pisałaś :niewiem: ... chyba nie... może napisz :razz::razz: Ja tez nie mam musku wiec nic mi chyba nie grozi:evil_lol: PISZE: Cudny jest:loveu: Quote
Medorowa Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 :loveu::loveu::loveu: http://images13.fotosik.pl/30/d8271922e52b9727.jpg To tyle, narka:loveu: Quote
clockwork Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='furciaczek']Ja tez nie mam musku wiec nic mi chyba nie grozi:evil_lol: PISZE: Cudny jest:loveu: ehhhh... mój CUDNY klocuś :loveu::loveu:dziekujemy i vice versa w strone Furci :loveu: Quote
furciaczek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='clockwork']ehhhh... mój CUDNY klocuś :loveu::loveu:dziekujemy i vice versa w strone Furci :loveu: ejjjj ale ja mam wiecej niz jednego psa:mad::diabloti::eviltong: Quote
malawaszka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 hahahha obłęd w oczach http://images13.fotosik.pl/23/1dd8855f8bd2ed98.jpg Furciakowa - nie rycz - ja się zachwycam Prezesem i jest po równo :evil_lol: Quote
Paula Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='clockwork']bo co :razz::razz: grozisz mi??? :diabloti::diabloti: ja lubiam spamy... uwielbiam :loveu::loveu: :evil_lol: Ostrzegam :p http://images11.fotosik.pl/35/df8c0efcaee00e05.jpg :grin: a co Chlorek robi temu piesku :hmmmm: :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Klockowa !! Nie wiem jak to jest możliwe ale poruszam się po dogo bez potknięć i oczekiwań :crazyeye: Więc jestem i u Ciebie maupo jedna, bo stęskniłam się francowato :loveu: Witaj nareszcie w wirtualnym świecie poruszajacym sie z odpowiednia prędkościa :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: DOGO ŚMIGA FOTY SĄ KLOCUSIOWE cóż nam więcej trzeba :grins: Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 witanko z samego raneczka .......... przyszłam się polansować przy okazji .....jest 20 fotek snieżnej bestii:loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 http://images11.fotosik.pl/35/df8c0efcaee00e05.jpg pierwszy molestator piateJ tzw RP ;-) SIEMA KLOCKOWO !!!! Jeeeeeeeee to Ty terozki bydziesz miala chata frajjj ;-) moze jakis dzamprez zrobisz i oszolomow zaprosisz ;-) jo przida z RUMuneym;-) heehehehehehhhhhehhehe Quote
Medorowa Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Cze Klockowa:loveu: Kaj jesteś bestio jedno:lol!: Quote
zuzolandia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 no pa tu tyz za mna przilazla!!!!!!!!!!! Quote
clockwork Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='furciaczek']ejjjj ale ja mam wiecej niz jednego psa:mad::diabloti::eviltong: jeden za jeden.. ja mam jeszcze smoka - pozachwycaj sie nim a ja powiem "vice versa w strone Prezesa":evil_lol: [quote name='malawaszka']hahahha obłęd w oczach http://images13.fotosik.pl/23/1dd8855f8bd2ed98.jpg no... taki gupecek z niego- szaleństwo do upadłego :mdleje: [quote name='Paula_'] http://images11.fotosik.pl/35/df8c0efcaee00e05.jpg :grin: a co Chlorek robi temu piesku :hmmmm: :evil_lol: pokrywa:roll:... chciał mnieć z nim jajko :evil_lol: [quote name='Pysia']Klockowa !! Nie wiem jak to jest możliwe ale poruszam się po dogo bez potknięć i oczekiwań :crazyeye: Więc jestem i u Ciebie maupo jedna, bo stęskniłam się francowato :loveu: Witaj nareszcie w wirtualnym świecie poruszajacym sie z odpowiednia prędkościa :multi: ja tam sie nie ciesze że śmiga jak wścieknięte... zaś bede nadrabiać, nadrabiać, nadrabiać :mdleje: trza szybko zawalic ten 8giga serwer... witaj tęskniąca Pysiu! :multi: [quote name='Alicja']:B-fly: DOGO ŚMIGA FOTY SĄ KLOCUSIOWE cóż nam więcej trzeba :grins: jw. załamka [quote name='Alicja']witanko z samego raneczka .......... przyszłam się polansować przy okazji .....jest 20 fotek snieżnej bestii:loveu: :loveu:gut moring ;) byłach widziołach.. zepsutego od mrozu psa :placz: [quote name='agbar']czesc torebeczko :loveu: cze rureczko :loveu: Quote
clockwork Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='zuzolandia']http://images11.fotosik.pl/35/df8c0efcaee00e05.jpg pierwszy molestator piateJ tzw RP ;-) od Pancia sie naumiał :p SIEMA KLOCKOWO !!!! Jeeeeeeeee to Ty terozki bydziesz miala chata frajjj ;-) moze jakis dzamprez zrobisz i oszolomow zaprosisz ;-) jo przida z RUMuneym;-) heehehehehehhhhhehhehe mówisz?? :cool3: dobre..w łikend robimy dżampreza :multi::multi:OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA :razz: [quote name='Medorowa']Cze Klockowa:loveu: Kaj jesteś bestio jedno:lol!: :sweetCyb::sweetCyb: tu!!! pakowałam Pawcia coby na 100% pojechoł :grins: Quote
Medorowa Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='clockwork'] :sweetCyb::sweetCyb: tu!!! pakowałam Pawcia coby na 100% pojechoł :grins: No dobra:roll::roll: To przyznam, ze ja w ogóle nie w temacie:niewiem: Kaj on jedzie:niewiem: Quote
AlKil Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 dzień doberek!:lol: Przywiało mnie tu w celu sprawdzenia co się zmieniło... Quote
clockwork Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='Medorowa']No dobra:roll::roll: To przyznam, ze ja w ogóle nie w temacie:niewiem: Kaj on jedzie:niewiem: nie wiem :niewiem: kajś jedzie... ale podpada.. kąpiel, fryzjer... coś evaxon pisała że bedzie miała Pawcia na tydzień :niewiem: do Englandii jedzie ;) a my tu impra- OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA :evil_lol: chopaki juz załatwione :razz: Quote
clockwork Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='AlKil']dzień doberek!:lol: Przywiało mnie tu w celu sprawdzenia co się zmieniło... oprócz tego że dogo śmiga, a klockowi przybyło jakieś 4 lata od ostatniej Twej wizytki- wsjo po staremu :evil_lol::evil_lol: bereczek Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='clockwork'] do Englandii jedzie ;) a my tu impra- OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA :evil_lol: chopaki juz załatwione :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:akumulatorek i ładowanko ;) Quote
Medorowa Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='clockwork'] nie wiem :niewiem: kajś jedzie... ale podpada.. kąpiel, fryzjer... coś evaxon pisała że bedzie miała Pawcia na tydzień :niewiem: do Englandii jedzie ;) a my tu impra- OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA :evil_lol: chopaki juz załatwione :razz: Buhahahhaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Losie - byndem, byndem napenpewno:bigcool: Quote
Recommended Posts