agbar Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Alicja']:grins: ładne MAMY ....prawda skoro tak mowisz:grins: Quote
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='dealer']skoro tak mowisz:grins: zaprawde tak powiadam i uwierz w to :grins: Quote
e.v.a Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='clockwork'] cie lubiom ... powiadasz :hmmmm: hejka a nie lubiom????:placz::placz: Quote
clockwork Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='evaxon']a nie lubiom????:placz::placz: lubiom lubiom :razz: te kolorowe klocki :razz: Quote
e.v.a Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='clockwork']lubiom lubiom :razz: te kolorowe klocki :razz: :errrr::errrr::errrr::errrr: aktore bardziej?? te czarne?zielone?czy białe??:diabloti: Quote
clockwork Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='evaxon']:errrr::errrr::errrr::errrr: aktore bardziej?? te czarne?zielone?czy białe??:diabloti: niebieskie:grins: Quote
e.v.a Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='clockwork']niebieskie:grins: łaaaa ale super:multi::multi::multi::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='evaxon']łaaaa ale super:multi::multi::multi::loveu::loveu: jesoooo.. ale wazeliną pojechałam :mdleje:ja sie chyba starzeje:roll: Quote
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='clockwork']jesoooo.. ale wazeliną pojechałam :mdleje:ja sie chyba starzeje:roll: teraz to już tak będzie :grins: na starość ludziska łagodnieją :loveu:są życzliwsi:loveu:mili :loveu: Quote
agbar Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='clockwork']jesoooo.. ale wazeliną pojechałam :mdleje:ja sie chyba starzeje:roll: wiedzialam ze jestes stara torba:loveu: Quote
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 :roll:To ja nieśmiało wrzucę jeszcze foteczkę Klocusia:loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 a więc dziewczynki..... w końcu ... po dwuletnim planowaniu :roll: bieremy sie za remont pokoju :cool1: nie wiem czy sie cieszyć ... bo mnie przeraża wizja zapierdzielania, sprzątania PO... i nadrabiania po powrocie dogo :evil_lol: tak czy inaczej nie ma mnie od zaraz do wtorku :placz::placz::placz::placz: w sklepie powiesiłam też karteczke ::roll: *********************************************************** W dniach 20-23.10. SKLEP NIECZYNNY Przepraszamy !!! P.S. nam też jest przykro ;) *********************************************************** :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: PAPA!!!!! do środy!!!! :placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='clockwork']a więc dziewczynki..... w końcu ... po dwuletnim planowaniu :roll: bieremy sie za remont pokoju :cool1: nie wiem czy sie cieszyć ... bo mnie przeraża wizja zapierdzielania, sprzątania PO... i nadrabiania po powrocie dogo :evil_lol: tak czy inaczej nie ma mnie od zaraz do wtorku :placz::placz::placz::placz: w sklepie powiesiłam też karteczke ::roll: *********************************************************** W dniach 20-23.10. SKLEP NIECZYNNY Przepraszamy !!! P.S. nam też jest przykro ;) *********************************************************** :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: PAPA!!!!! do środy!!!! :placz::placz::placz: KARTECZKA the best :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hand: do środy :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
zuzolandia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 KLOCKOWO TO NIEBIESKO HEKSA !!!! :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
emdziolek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 NIEBIESKA! SWIETNA KARTECZKA!! Czkekamy na Ju z niecierpliwą niecierpliwością:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 :) o proszę jaki ja tutaj nastrój romantik ;) widzę :loveu::loveu: http://images34.fotosik.pl/5/44af819790c0311e.jpg fajne te świeczki...dają super efekt :) Quote
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='jonQuilla']:) o proszę jaki ja tutaj nastrój romantik ;) widzę :loveu::loveu: http://images34.fotosik.pl/5/44af819790c0311e.jpg fajne te świeczki...dają super efekt :) :oops::oops::oops:świeczki to akurat dziś u MNIE ale Madzia ma te same :razz:......tak przyznaje sie bez bicia .:oops:...najpierw ją utwierdziłam w tym przekonaniu że są super:grins:...a potem sama se po 2 komplet polazłam ...wcześniej mi było głupio...żeby nie było że zmałpowałam :razz:...ale dużo takich samych rzeczy nam sie podoba ....:p...to co ja na to poradze.... I teraz powiem szczerze ...bardzo jestem zadowolona że je kupiłysmy :p Quote
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Pańcia szaleje z remontem ...ale blogasek nie jest samotny :grins: KLOCUŚ :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='BeaC'] dobrze że Alicja chlorunia wstawiła..........:multi::multi::multi: :razz:..widać taka już moja rola......ale dla Klocunia-Chlorunia :loveu::loveu::loveu:zawsze znajdę czas by wstawić fotaski :grins:to taki koffany psiunek :loveu::loveu::loveu: Quote
Wilejkaros Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 A Klocek aktywnie w remoncie będzie uczestniczył? Quote
Medorowa Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Widziałam Pana psa:grins::grins::grins::loveu: Quote
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Wilejkaros']A Klocek aktywnie w remoncie będzie uczestniczył? potwierdzam iż Klocek będzie aktywnie lub pasywnie uczestniczył w remoncie ...:roll::roll::roll: [quote name='Medorowa']Widziałam Pana psa:grins::grins::grins::loveu:....to też potwierdzam ....widziałaś Pana PSA:grins: Quote
Wilejkaros Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Czyli wykorzystują biedne zwierzę jako konia pociągowego do taczki? Ala, potwierdzasz? Quote
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Wilejkaros']Czyli wykorzystują biedne zwierzę jako konia pociągowego do taczki? Ala, potwierdzasz? :shake::shake::shake:.....nie potwierdzam :shake:...Pan PIES bedzie aktywną bądź pasywną zawalidrogą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....bo nie wiem :shake:gdzie on tam się jeszcze pośród tych sprzętow zmieści :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
zuzolandia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 jeeeeeeeeeeeee jaki fajny blumunkowy Klocus ;-) CZARNA !!! JAK TO ZROBILAS ???? Quote
Recommended Posts