Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='chalimala']bo chalimali tylko siusiaki w głowie ;) myślałam że widziałam... lalalalalaaa...

buuuuhahahha chalimala :B-fly::B-fly::B-fly:

to masz.... stojące męskie sutki :cool1:

Posted

[quote name='malawaszka']:shake: Szwedzkie chłopaki metalowe bardziej mi się podobały :diabloti:
buuuhahahahah... ale szwedzkie sie skończyły i tera MUSISZ paczeć na polskich ożyroków :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']

wolę Klocunia od tych łysych panów :evil_lol:

wyobraź se że ja też :roll: w drodze wyjątku WOLE Klocunia :cool1:

[quote name='evaxon']:evil_lol: o tej juz tak

ALU DZIĘKI ZA ZAPSIENIE MI BLOGASKA :loveu::loveu::loveu:

Posted

eeee co to ja chcialam....aha..ja tez wole tych ze szwecji...tego..lysego ze szwecji....takiego bez wlosow...ze szwecji... a tym tu powiedz zeby sie ubrali....bo mnie strasza:roll:

Posted

[quote name='clockwork']
ALU DZIĘKI ZA ZAPSIENIE MI BLOGASKA :loveu::loveu::loveu:

nie za ma co :p:loveu:

i z ciekawości nawet zajrzałam co Ania zacytowała :oops:....bom się wystraszyła ze jakąś fote z imprezki :razz:

Posted

[quote name='dealer']eeee co to ja chcialam....aha..ja tez wole tych ze szwecji...tego..lysego ze szwecji....takiego bez wlosow...ze szwecji... a tym tu powiedz zeby sie ubrali....bo mnie strasza:roll:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Anka12']O jaki słodziak:loveu::loveu::loveu:

http://img222.imageshack.us/img222/8131/18vk0.jpg

mój ci on :loveu::loveu:

[quote name='evaxon']
a czy pana od kieliszka tez moge sobie wziasc??:oops::evil_lol:

chcesz go adoptować?? :razz::razz: kliknęłam na giegie do niego- na razie nie odpisuje... może musi przemyśleć oferte :niewiem:

[quote name='Alicjarydzewska']nie za ma co :p:loveu:

i z ciekawości nawet zajrzałam co Ania zacytowała :oops:....bom się wystraszyła ze jakąś fote z imprezki :razz:

buuhahha.. ja też od razu pomyślałam że o jakim łysym, abo o Pawciu :roll: a ona zaś o psie :mdleje:

Posted

[quote name='clockwork']

buuhahha.. ja też od razu pomyślałam że o jakim łysym, abo o Pawciu :roll: a ona zaś o psie :mdleje:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli jednak te same myśli sie Nam kołaczą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']

chcesz go adoptować?? :razz::razz: kliknęłam na giegie do niego- na razie nie odpisuje... może musi przemyśleć oferte :niewiem:

ooo takk moge byc jego mamusia:evilbat::evilbat::evilbat:

:siara:

Posted

[quote name='clockwork']no dobra... dam fotki z piątkowego koncerciku urodzinkowego kolegi naszego .. joł...
punki skiny... sukinsyny i inne takie :evil_lol:

nooo... ukradli... te... no wiesz co :cool3:

nie czytałaś??? jak kiedyś opisywałam jak spanikowana dzwoniłam do weta- specjalisty od legusiów??? w Sosnowcu?? że jakieś guzki mu sie pojawiły w okolicy ogona... a on że jechać do niego -NIE, bo za zimno i za daleko.. i żeby wysłać zdjęcia na maila i opis jakie to... i ile i czy miękkie czy twarde czy sie przesówa.. i on spróbuje zdiagnozować i mam leczyć na miejscu-on powie jak :cool1:

no i ja mu to wsjo wysłałam a on mi odpisał:
Wg zdjęć, które udało mi się obejrzeć Pani legwan posiada cechy samcze więc prawdopodobnie jest to CHŁOPAK (prawdopodobnie – bo samice legwana w sytuacji przywództwa w stadzie też ,,lubią ‘’ przejmować cechy samcze)

Te zgrubienia w okolicy otworu kloacznego – to prawdopodobnie (jeśli o tych samych zgrubieniach mówimy) wykształciły się narządy płciowe (hemipenis)

I nie jest to nic niepokojącego.Legwany mają wewnętrzne organy płciowe

:oops:

farbowany na bierząco ;)
Czuję się od razu mądrzejsza:lol!::diabloti::diabloti::diabloti:
[quote name='malawaszka']ufffa myślałam, że tylko ja dopiero teraz to zauważyłam :evil_lol:

http://images33.fotosik.pl/3/86608e8531b7544e.jpg
są dwa!!!!! :crazyeye:

[quote name='Alicjarydzewska']ona od rana tak już ma :p tego NICKA ;)

[quote name='malawaszka']nieprawda :eviltong: bo od wczoraj :diabloti:

:stupid::stupid::stupid::evil_lol: