clockwork Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 piątkowy wieczór w mieście... piwo, chłopaki i śpiew :evil_lol: SOLENIZANT :drink1: Quote
clockwork Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='chalimala']bo chalimali tylko siusiaki w głowie ;) myślałam że widziałam... lalalalalaaa... buuuuhahahha chalimala :B-fly::B-fly::B-fly: to masz.... stojące męskie sutki :cool1: Quote
malawaszka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 :shake: Szwedzkie chłopaki metalowe bardziej mi się podobały :diabloti: Quote
clockwork Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='malawaszka']:shake: Szwedzkie chłopaki metalowe bardziej mi się podobały :diabloti: buuuhahahahah... ale szwedzkie sie skończyły i tera MUSISZ paczeć na polskich ożyroków :diabloti: Quote
Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 :razz:byłam Tu i widziałam ;)....poprosze podkład muzyczny :p Quote
e.v.a Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 http://images31.fotosik.pl/3/a64a103e07874174.jpg hehh to dla mnie??:oops: nie dziekuje nie pije o tej godzinie:oops::errrr: Quote
clockwork Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:byłam Tu i widziałam ;)....poprosze podkład muzyczny :p przyjedziesz to ci zapuszcze- Pawcio gwiazda dostał płytke :diabloti: [quote name='evaxon']http://images31.fotosik.pl/3/a64a103e07874174.jpg hehh to dla mnie??:oops: nie dziekuje nie pije o tej godzinie:oops::errrr: a o tej godzinie??? :razz::razz: Quote
Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 :grins: ....a że to Blogasek z Klocuszkiem w tytule to ;)włala:evil_lol::evil_lol::evil_lol: kopiowane uchi :p :p :loveu:pysiulek pieszczotki:loveu: u Pańcia Quote
Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='clockwork']przyjedziesz to ci zapuszcze- Pawcio gwiazda dostał płytke :diabloti: miło mnie będzie niezmiernie :grins: Quote
malawaszka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']ona od rana tak już ma :p tego NICKA ;) nieprawda :eviltong: bo od wczoraj :diabloti: wolę Klocunia od tych łysych panów :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 :loveu:z pozdrowieniami od Pawcia ;) to ja se jeszcze posiedze ;) pies podstolniczkowy :p Quote
e.v.a Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='clockwork'] a o tej godzinie??? :razz::razz: :evil_lol: o tej juz tak Quote
clockwork Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='malawaszka'] wolę Klocunia od tych łysych panów :evil_lol: wyobraź se że ja też :roll: w drodze wyjątku WOLE Klocunia :cool1: [quote name='evaxon']:evil_lol: o tej juz tak ALU DZIĘKI ZA ZAPSIENIE MI BLOGASKA :loveu::loveu::loveu: Quote
agbar Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 eeee co to ja chcialam....aha..ja tez wole tych ze szwecji...tego..lysego ze szwecji....takiego bez wlosow...ze szwecji... a tym tu powiedz zeby sie ubrali....bo mnie strasza:roll: Quote
Anja33 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 O jaki słodziak:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://img222.imageshack.us/img222/8131/18vk0.jpg Quote
e.v.a Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='clockwork'] http://images31.fotosik.pl/3/a64a103e07874174.jpg a czy pana od kieliszka tez moge sobie wziasc??:oops::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='clockwork'] ALU DZIĘKI ZA ZAPSIENIE MI BLOGASKA :loveu::loveu::loveu: nie za ma co :p:loveu: i z ciekawości nawet zajrzałam co Ania zacytowała :oops:....bom się wystraszyła ze jakąś fote z imprezki :razz: Quote
clockwork Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='dealer']eeee co to ja chcialam....aha..ja tez wole tych ze szwecji...tego..lysego ze szwecji....takiego bez wlosow...ze szwecji... a tym tu powiedz zeby sie ubrali....bo mnie strasza:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Anka12']O jaki słodziak:loveu::loveu::loveu: http://img222.imageshack.us/img222/8131/18vk0.jpg mój ci on :loveu::loveu: [quote name='evaxon'] a czy pana od kieliszka tez moge sobie wziasc??:oops::evil_lol: chcesz go adoptować?? :razz::razz: kliknęłam na giegie do niego- na razie nie odpisuje... może musi przemyśleć oferte :niewiem: [quote name='Alicjarydzewska']nie za ma co :p:loveu: i z ciekawości nawet zajrzałam co Ania zacytowała :oops:....bom się wystraszyła ze jakąś fote z imprezki :razz: buuhahha.. ja też od razu pomyślałam że o jakim łysym, abo o Pawciu :roll: a ona zaś o psie :mdleje: Quote
Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='clockwork'] buuhahha.. ja też od razu pomyślałam że o jakim łysym, abo o Pawciu :roll: a ona zaś o psie :mdleje: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli jednak te same myśli sie Nam kołaczą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='clockwork'] chcesz go adoptować?? :razz::razz: kliknęłam na giegie do niego- na razie nie odpisuje... może musi przemyśleć oferte :niewiem: ooo takk moge byc jego mamusia:evilbat::evilbat::evilbat: :siara: Quote
zuzolandia Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 http://images33.fotosik.pl/3/bc81f6e90c111a68.jpg kaj un stojacy ?????? raczej pobiglowany !!!!!! stoi to mu koncek kudla na gowie ehhehheheeheheheh ;-) Quote
zuzolandia Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 (hemipenis) ciekawostki dropsa ;-) heheeheheheheheheh Quote
Medorowa Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='clockwork']no dobra... dam fotki z piątkowego koncerciku urodzinkowego kolegi naszego .. joł... punki skiny... sukinsyny i inne takie :evil_lol: nooo... ukradli... te... no wiesz co :cool3: nie czytałaś??? jak kiedyś opisywałam jak spanikowana dzwoniłam do weta- specjalisty od legusiów??? w Sosnowcu?? że jakieś guzki mu sie pojawiły w okolicy ogona... a on że jechać do niego -NIE, bo za zimno i za daleko.. i żeby wysłać zdjęcia na maila i opis jakie to... i ile i czy miękkie czy twarde czy sie przesówa.. i on spróbuje zdiagnozować i mam leczyć na miejscu-on powie jak :cool1: no i ja mu to wsjo wysłałam a on mi odpisał: Wg zdjęć, które udało mi się obejrzeć Pani legwan posiada cechy samcze więc prawdopodobnie jest to CHŁOPAK (prawdopodobnie – bo samice legwana w sytuacji przywództwa w stadzie też ,,lubią ‘’ przejmować cechy samcze) Te zgrubienia w okolicy otworu kloacznego – to prawdopodobnie (jeśli o tych samych zgrubieniach mówimy) wykształciły się narządy płciowe (hemipenis) I nie jest to nic niepokojącego.Legwany mają wewnętrzne organy płciowe :oops: farbowany na bierząco ;) Czuję się od razu mądrzejsza:lol!::diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='malawaszka']ufffa myślałam, że tylko ja dopiero teraz to zauważyłam :evil_lol: http://images33.fotosik.pl/3/86608e8531b7544e.jpg są dwa!!!!! :crazyeye: [quote name='Alicjarydzewska']ona od rana tak już ma :p tego NICKA ;) [quote name='malawaszka']nieprawda :eviltong: bo od wczoraj :diabloti: :stupid::stupid::stupid::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='evaxon']ooo takk moge byc jego mamusia:evilbat::evilbat: :siara: pamintej ...ludzie to ssaki :diabloti: Quote
e.v.a Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']pamintej ...ludzie to ssaki :diabloti: yyy i ze niby ssać mnie bedzie??:oops::oops::oops: Quote
Recommended Posts